Wkonl

Hoe maak je een model te worden

Veel mensen willen een model te zijn, want het is glamoureus, lucratieve en je zou willen om te worden opgenomen in de modellenwereld. Modelleren is zeer concurrerend, en de industrie is gevuld met afwijzing, maar succesvolle modellen zijn iets dat ze graag doet. Hier zijn enkele belangrijke waarheden over het worden van een model, evenals een aantal realistische adviezen om het te laten gebeuren voor je.

Stappen

Hoe maak je een model te worden. Bepaal wat voor soort model je hoopt te zijn.
Hoe maak je een model te worden. Bepaal wat voor soort model je hoopt te zijn.

Deel een: de basisprincipes

 1. 1
  Zorg goed voor jezelf! Kenmerken indicatief voor een goede gezondheid zijn een must. Eet gezond, werk uit, verzorgen van je uiterlijke verschijning (en innerlijke gemoedsrust), en er goed uitzien in kleding. Het is een simpele vergelijking, maar het is moeilijker dan je zou denken uit te voeren.
  • Focus op het houden van uw huid helder en stralend. Je gezicht wassen in de ochtend en 's nachts, scrubben een keer per week, en vergeet niet te wassen uw make-up voordat je gaat slapen.
  • Glanzend en gezond haar is belangrijk. Sommige instanties en managers de voorkeur aan de "natuurlijke vette look", dus als je liever minimaal douchen dat is ook oke.
  • belangrijk. Overwegen het werken met een trainer die specifiek werkt met modellen. Vertel hen uw modelleren doelen en hoe je wilt kijken. Vertel hen hoe je je voelt en uw mening.
  • Eet goed. In tegenstelling tot wat sommige mensen je vertellen, moet je eet gezond voedsel, evenals gezonde hoeveelheden voedsel. Groenten, fruit, volle granen en eiwitten moeten uitmaken van de basis van uw dieet. Suikers, zetmelen, lege koolhydraten en ongezonde vetten moet zoveel mogelijk worden vermeden.
 2. 2
  Bepaal wat voor soort model je hoopt te zijn. Technisch gezien kan iemand een model te zijn. Echter, vergeet niet dat als je niet aan bepaalde eisen voldoen, zal het voor u beschikbaar werk zijn ongelooflijk beperkt, en je kan hebben om te compenseren in andere afdelingen (betrouwbaarheid, techniek, enz.).
  • Een Plus Size Model: Als uw lichaam is vol en gewelfde, kunt u in staat om een ​​plus size model (bijvoorbeeld Crystal Renn) zijn.
  • A Runway Model: De meeste vrouwen op de catwalk zijn minstens 5'9, erg mager, en kleine-breasted (bijvoorbeeld Magdalena Frackowiak en Sasha Pivovarova). Mannen zijn meestal tussen 5'11 en 6'2 (bijvoorbeeld Clement Chabernaud en Sean O'Pry). Behalve dat dit niet helemaal volledig betrekking op Secret modellen van Victoria's.
  • A Print Model: Meeste redactie vrouwelijke modellen zijn tenminste 5'7, maar een mooi gezicht met grote persoonlijkheid zijn echt belangrijk voor print-modellen (bijvoorbeeld Charlotte Gratis en Barbara Palvin).
  • Een Underwear Model: Voor vrouwen, dit vereist grote borsten, maar kleine heupen (bijvoorbeeld, Adriana Lima en Candice Swanepoel). Voor mannen dit vereist brede schouders, maar slanke tailles.
  • Andere Soorten Modeling: Als u niet past in elke van het gezicht of lichaam beschrijvingen, misschien kunt u een voet, haar, of met de hand model. Er is ook de mogelijkheid van het zijn een alternatief model.
  • Denk aan je "look". Er is meer van een bochtige Californië uitstraling, een slanke en verfijnde New York look, een waif-achtige Europese uitstraling, buurmeisje, badpak of lingerie (vereist meestal de buste in te vullen de kostuums en een zeer dunne taille)... Weet wat je voorzien, maar ook werken te trekken uit andere looks.
 3. 3
  Leer zelf. Er is veel dat je kunt leren van het lezen van boeken en artikelen over het modelleren. Lezen kwaliteit gidsen, artikelen en boeken zullen zowel u helpen om belangrijke vaardigheden (zoals die zich voordeed) te verbeteren en om beter te begrijpen hoe de industrie werkt (hoe je een agent, etc. vinden).
  • Realiseer je dat het moeilijk is. De modellenwereld is bomvol met mooie gezichten. Alleen maar omdat je goed zoekt, betekent niet dat je kan slagen als model. In de modellering bedrijf, is het niet alleen over op zoek naar groot. Je moet de behoefte van specifieke banen te passen alleen maar om een ​​kans te krijgen. Modelleren is alleen voor serieuze mensen die drager zijn unieke looks en eigenschappen. Omdat er zo veel mensen die proberen om modellen in de wereld van vandaag, is het zeer uitdagend om een ​​doorbraak te krijgen en zal alleen komen met geduld en doorzettingsvermogen.
  • Beseffen dat een model niet altijd uit te zien als een super model. Met veel moeite, maar je kan dat supermodel status te bereiken. Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is om nooit verlegen en verontschuldig je niet als je rotzooi op! Ja, sommige modellen hebben de neiging om te handelen "stuck-up" en "overdreven vertrouwen" maar zolang dat je je goed voelt, ga je gang! Wees jezelf, en vergeet niet om te handelen. Modelleren vergt veel acteertalent dus het verwerven van een kleine houding.

Deel twee: portefeuilles & instanties

 1. 1
  Neem wat snapshots. Dit betekent niet dat spontane foto's van jou en je vrienden, maar schoten van je van dichtbij zonder veel make-up en op een effen achtergrond. Je dient ze te schieten in mooie natuurlijke licht zonder veel afleiding in de foto's. Deze zijn bedoeld voor organisaties om een ​​blik op u in een rauwe toestand te krijgen. Overweeg een hoofd geschoten, een body-shot, en het profiel schoten.
 2. 2
  Dat u een professionele opnamen. Professionele fotografie, zelfs als het duur is, krijgt u een beter idee van wat voor soort kijk je geeft af te geven. Kan je uiteindelijk moet deze foto's om een ​​interview addertje onder het gras, dus denk aan het als een waardevolle investering!
  • Ontvang uw favoriete professionele opnamen afgedrukt in 8x10s. Sparen deze in het geval dat u wordt gevraagd om een ​​foto ergens voordat je professionele degenen gedaan vertrekken.
  • Als je genoeg van deze foto's heb, overwegen om alles in een portefeuille, of "boek." Breng deze portefeuille met u om gietstukken of aan agentschappen.
 3. 3
  Te nemen en kennen uw metingen en statistieken. Deze zullen helpen modellenbureaus plaats je.
  • Basis metingen zijn lengte, gewicht en schoenmaat.
  • Ken uw kleding metingen zoals confectiemaat, heup, taille, borst enz.
  • Ken je eigen persoonlijke statistieken, zoals haarkleur, oogkleur, huidskleur etc.
 4. 4
  Bezoek een modellenbureau. Bijna elke grote stad heeft meerdere modellenbureaus, en bijna elk bureau heeft "open-gesprekken", waar ze kijken naar nieuw talent.
  • Breng uw foto's en / of portfolio. Zij zullen vaak vragen u om te lopen of poseren voor hen. Zij kunnen een headshot te nemen of neem je metingen als goed. Als ze je afwijzen, raak niet ontmoedigd; vaak een agentschap is op zoek naar een gevarieerde set van modellen, dus je kan het gewoon niet passen bij hun model lineup nu.
  • Er zijn veel problemen op dit moment met een aantal modellenbureaus. Dus veel mensen niet weten over het bedrijf en uiteindelijk krijgt opgelicht. Geen agentschap moeten vragen u voor meer dan 15€ wanneer je te ontmoeten. Het agentschap zal een deel van uw geld als je model, maar moet niet te veel aan de voorkant. Als ze vragen om honderden dollars te voren, weg te lopen. Doen hun aanbod niet aannemen.

Deel drie: op de baan

 1. 1
  Wees eerlijk over je metingen. Zeg niet dat je magerder dan je bent alleen maar om een ​​shoot te krijgen bent. Eenmaal daar, zal de stylist problemen hebt en je krijgt ontdekt. Woord krijgt rond en kon je jezelf zonder een carrière!
 2. 2
  Wees professioneel, beleefd en hoffelijk. Vergeet niet dat, ook al ben je niet werken in een kantoor, moet je professioneel. Behandel de mensen waarmee je werkt met alle respect - je weet nooit wie zij weten of wat voor een aanbeveling ze kunnen geven van je. Kijk nooit neer op iemand. U kan een model zijn, maar dat geeft je niet het recht om zijn verwaande, getroffen, of pompeuze.
  • Zet altijd op tijd aan een afspraak of schieten. Als u laat of onbeleefd bent, woord krijgt al snel rond en dan zal niemand willen werken met u.
  • Worden georganiseerd. Modellen krijgen vaak afgeblazen plaatsen op het laatste moment en hebben zeer drukke dagen. Je nodig hebt om op de top van dingen als je wilt slagen. Het kopen van een dag-tot-dag planner kan echt helpen.
  • Ontwikkelen van relaties met fotografen. Niet dat soort relaties! Professionele relaties. Je helpt de fotograaf ziet er geweldig uit, en zij zullen u helpen ziet er geweldig uit. Het is een win-win situatie, dus zorg ervoor dat fotografen met respect te behandelen.
  • Behandel modelleren als een echte baan. Meisjes die niet serieus nemen het hebben kleine kans van slagen in hun carrière als model. Realiseer je dat het is moeilijker dan het lijkt en er is veel werk achter al die glitter en glamour bij modeshows. Modelleren is een full-time bezigheid die constante aandacht vereist. Een week weg van het en je carrière kan voorbij zijn. Begrijp dat modelleren heeft slechts een kleine kans, en zelfs als je een korte pauze te nemen, kan je nooit in staat zijn om terug te keren. Modellen kan alleen werken in het bedrijf voor een maximum van 5 jaar. Als je beroemd geworden binnenkant van het bedrijfsleven, is het misschien anderszijds.
 3. 3
  Bevestigen of er een make-up artist (MUA) op de site voor alle werk dat je doet zal zijn. Soms wordt verwacht dat je bepaalde dingen met je (zoals base fundering) te brengen en als ze niet over een make-up artiest hebt geboekt moet je dienovereenkomstig te bereiden.
 4. 4
  Wees creatief op scheuten. Fotografen wil je zien poseren in verschillende werken, werken voor de camera, en de interactie met de wereld om je heen. Runway coördinatoren willen dat je houding in je lopen (of zeer specifieke emotie).

Tips

 • Wees jezelf. Verander nooit alleen maar om een ​​fotoshoot te krijgen, het belangrijkste is dat u zich mooi en laat geen fotograaf anders vertellen!
 • Vergeet niet om gezond te blijven. Eet goed, oefenen vaak, en krijg genoeg slaap. Gewoon niet verhongeren jezelf!
 • Wees voorzichtig bij het ondertekenen van contracten of releases. Sommige opdrachten kunnen eisen dat u uitsluitend modelleren voor een bepaald bureau. Veel releases (die meer een soort mini-contracten die worden gedaan voor een shoot), zal het recht van de fotograaf om een ​​beeld te benadrukken, te zeggen dat ze kunnen doen wat ze willen, maar de rechten van het model niet te noemen. Het is jouw beeld dat ze gebruiken, en je hebt een stem in wat er wordt gedaan met foto's van u. Zorg ervoor dat u dit bespreken voordat u iets tekent.
 • Ook iets heel belangrijks hebben veel zelfvertrouwen en je zal prima zijn. (Gewoon niet al te eigenwijs.)
 • Ken uw limieten op stijl en naaktheid. Als u niet wilt glamour werk doen of zijn ongemakkelijk doet volledige naaktheid, spreken en laat mensen duwen u langs deze grenzen. Ook overwegen waar je wilt je carrière te gaan in de toekomst. Tuurlijk, kunt u comfortabel doet glamour nu wel, maar wat als u besluit dat u wilt mode of catalogus werk te doen in de toekomst? U zou kunnen worden gediscrimineerd als ze weten dat je deze lijn van het werk hebben gedaan.
 • Je hoeft niet naar een portfolio te hebben, je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat u een aantal foto's van je zelf kon laten zien.
 • Het kan ook de moeite waard om sites die u toelaten om deskundigen op het modelleren van de industrie om te praten proberen. Deze sites kunt u professionals vragen te stellen en de antwoorden krijgt die je wilt en velen ook extra diensten zoals foto en portfolio adviezen, alsmede het beheer van contracten enz.
 • Als, om welke reden dan ook, je hebt besloten de ondertekening met een agentschap is niet goed voor je dan kun je overwegen om freelance. Maar wees gewaarschuwd: het loon is meestal aanzienlijk minder en er zijn minder veiligheidsmaatregelen.
 • U kunt ook modelleren wedstrijden in te voeren. Echter, zorg ervoor dat u controleren of deze worden uitgevoerd door een gerenommeerd bureau.
 • Sommige modeling scholen zijn erkend door de raad van Onderwijs. Echter, ongeacht of ze zullen je leren hoe je een model te worden is twijfelachtig, en sommige bureaus zelfs zeggen dat het bijwonen van een modeling school kan je leren slechte gewoonten die moeilijk af te leren! Ze zijn ook duur.
 • Krijg toestemming van je ouders als je jonger bent dan het door uw land omschreven als een volwassen leeftijd.
 • Bewaar al uw foto's bij elkaar, zodat geen van hen verloren gaan-vooral de goeden die je denkt dat ze de moeite waard vertoning.
 • Hier krijg je een website. Het helpt verspreid het woord dat je daar bent en dient ook als een plaats voor uw aanbiddende fans.
 • Wees zeer nette en opscheppen over hoe goed een fotograaf had gedaan.

Waarschuwingen

 • Als u wordt uitgenodigd om een ​​vreemd land (dwz Hong Kong, Macau, enz.) voor een auditie of een baan, genoeg fondsen hebben om een ​​retourticket zelf aanschaffen. Terwijl reguliere arbeidsplaatsen bestaan, er zijn vele scams die een manier tickets vangen dan jonge meisjes tot prostitutie ringen als ze niet kunnen veroorloven om terug naar huis te gaan bieden.
 • Bijna alle agentschappen zal u vragen om het invullen van een contract. Zeker om te lezen door middel van het grondig en zorg ervoor dat je weet wat elk woord betekent, zelfs een woordenboek gebruiken als je moet! Beter weten wat u ondertekent voor voordat je accepteert.
 • Als u van plan bent een fotoshoot met een fotograaf die je online hebt ontmoet, is het sterk aanbevolen dat u een chaperonne om de shoot te brengen. Het is voor je eigen veiligheid, omdat je nooit weet wie wie is online! Als je niet kan brengen een chaperonne (omdat je niet in staat om er een te vinden of omdat de fotograaf geen begeleiders toe zijn), zorg ervoor dat je een achtergrond zoeken op de fotograaf eerste-check out dingen zoals wie ze hebben gewerkt met en voor - en iemand bellen als je naar de shoot en wanneer je de shoot te verlaten.
 • Wees op uw hoede van een bureau dat vraagt ​​om geld up front. De meerderheid van de bureaus krijgen hun geld via de commissie-zin nemen ze een bepaald percentage van uw loon voor elke job die je doet. Als je niet werkt, dan zijn ze niet betaald krijgen. Als u al hebt betaald, is er geen prikkel voor hen om te vinden u werkt. Echter, niet ontslaan iedereen die je vraagt ​​om up-front kosten als een scam. Als u zeker weet dat ze zijn een bureau, aandachtig luisteren naar wat ze vragen om de vergoedingen voor. Grotere bureaus in grotere markten zal vaak betalen voor deze voor u of in ieder geval lening die u het geld, maar kleinere bureaus of agentschappen in kleinere markten kunnen zich niet veroorloven om dit te doen. Indien de vergoedingen voor werkelijke representatie, dit is waarschijnlijk niet een goede deal. Hoewel er een aantal goede bureaus zijn die werken op deze basis, de meeste zijn niets meer dan oplichters. Zoek modellen die zij vertegenwoordigen, in contact te komen met hen en vraag hen wat zij denken van de voorstelling die ze krijgen.
 • Modelleren is een keiharde business. Probeer niet te laten ontmoedigen door afwijzingen. Zelfs topmodellen nog steeds krijgen afgewezen voor ongeveer 70% van alles wat ze zien uit te zetten!
 • Als u een van de topmodellen als Kate Moss, de mensen waarmee je werkt, is mogelijk je vragen om drastische maatregelen om een ​​topmodel te blijven nemen. Zo kunnen ze u vragen om neuscorrecties, liposuctie, krijgen of hebben borstimplantaten. De druk van het modelleren kan een hoop langdurige psychische problemen, waaronder eetstoornissen veroorzaken. Wees niet bang om iemand aan te spreken als je denkt dat het krijgen van al te veel. Als je gewoon niet kan omgaan met de druk, kan het tijd om te gaan denken over een nieuw beroep. Een job is het niet waard je gezondheid!