Wkonl

Hoe in te pakken voor een reis naar New York City

Miljoenen toeristen uit de hele wereld neerdalen New York elk jaar voor zijn grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden, winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden, en onmiskenbare charme. Van plan te betalen een bezoek binnenkort? Dit artikel biedt een aantal handige tips om in te pakken en te genieten van de vestiging in de stad.

Stappen

Hoe in te pakken voor een reis naar New York City. Als u een vrouw bent.
Hoe in te pakken voor een reis naar New York City. Als u een vrouw bent.
 1. 1
  Controleer het weer. Het weer in New York varieert met de seizoenen, en kan bijna onvoorspelbaar veranderen. U kunt de website gebruiken Weather.com voor het controleren van up-to-the-minute voorwaarden, radar kaarten en uitgebreide prognoses. Je kan ook zoeken op plaatsnaam of postcode te zoeken naar een bepaald gebied beperken. Algemeen weer is overal hetzelfde Manhattan, zal dus een fundamentele 10001 zip code werkt voor Manhattan. Alleen niet vergeten dat de stad ook Brooklyn, de Bronx, Queens en Staten Island ook.
 2. 2
  Bereiden op uw reis. Verzamel wat u verpakken in een open ruimte en het evalueren van uw voorgestelde garderobe. Je moet je afvragen, heb ik echt nodig drie of vier paar jeans voor mijn hele reis? Kon ik beheren met twee paar? Probeer ook om bewust te zijn van de huidige trends in jeans, met inbegrip van stijlen van wassen, snijwonden, en lengte. Misschien wilt u twee paar jeans met verschillende bezuinigingen te brengen, zodat u meer flexibiliteit:
  • Coats: Mogelijk moet u ten minste een pak zware vacht, afhankelijk van de tijd van het jaar dat u reist. Als je het in te pakken, in plaats van met de hand dragen van de jas, zich ervan bewust dat wanneer u de loop vliegtuig op de jet manier, je bevriezen vanwege de lucht die door de spleten passeert kan zijn.
  • Kledingvoorschrift: Evalueer uw voorgestelde garderobe voor de soorten activiteiten die je doet, voordat je begint om dingen in je koffer. Misschien wilt een mooie pantalon of een jurk voor een show op Broadway
 3. 3
  Schoenen: Kies uit ten minste een paar comfortabele schoenen om te wandelen rond de stad, een paar schoenen jurk die zal werken met verschillende outfits, en een mogelijk alternatief voor casual schoenen. Schoenen weegt veel, met beperkingen op de hoeveelheid gewicht die u kan brengen aan boord van een aantal luchtvaartmaatschappijen, hoef je niet wilt komen te zitten betalen van geld, omdat je te veel schoenen verpakt
  • Accessoires: Voorbij de schoenen, kan U brengt een paar accessoires als je echt wilt. Check what's up-to-date in New York
  • Als u een man bent, pak of draag een mooi horloge, een hoge kwaliteit riem in zowel een donker bruin of zwart (bij voorkeur een die de toon van kledingsschoen je uitgezocht past), wit voor je casual en contrasterende donker grijs, bruin of zwarte sokken voor je. Als u een band voor een evenement nodig heeft, moet u deze pakken met uw pak te zorgen dat u laat het niet achter
  • Als u een vrouw bent, probeer dan een paar leuke oorbellen of kettingen die je zou kunnen koppelen met een aantal van uw outfits pakken. Probeer weg te blijven van super trendy, in het moment sieraden, is de kans groot dat tegen de tijd dat de trend krijgt om je eigen stad, het is allang vertrokken de New York fashion scene. U kunt ophalen een aantal grote, betaalbare stukken in een van de vele H & M locaties in Manhattan
  • Laatste stap: Zodra u alle stukken die je gaat inpakken, beginnen gelaagdheid je kleding in de koffer. Begin met zowel zware voorwerpen op de bodem van de behuizing en aan de achterkant, zodat breekbare voorwerpen niet worden geplet

Tips

 • Vergeet niet, wilt u misschien een heleboel winkelen in de stad te doen, dus laat ruimte in uw koffer voor de dingen die je koopt in de Big Apple.
 • Zorg ervoor dat je wat geld besparen om te winkelen, New York mode is erg gespannen. Misschien wilt u pick-up een paar one-of-a-kind items om te dragen als je er bent.
 • Roll kleding om kreuken te voorkomen. Proberen om dingen die mogelijk kunnen worden direct uit de koffer gedragen zonder strijken inpakken. Je wilt niet vast te zitten in uw hotelkamer strijken hele dag!
 • Vergeet niet de nieuwe regel op het brengen van vloeistoffen in je handbagage op. Gebruik het, 3 gram of minder (half vol flessen gemarkeerd 5 gram zal niet worden toegestaan), allemaal verzameld in een 1 liter zak, met slechts 1 zakje toegestaan ​​per persoon. Het beste is dat je alles boven deze limiet in uw reguliere ingecheckte bagage inpakken.
 • Voor jurken en pakken, moet u een speciale opknoping koffer hebben, zodat je mooie jurken en pakken niet kreuken.

Waarschuwingen

 • Probeer niet te kijken te veel als een toerist.
 • Pak tenminste een verandering van ondergoed, tandenborstel, en een geneesmiddel in een carry op zak, voor het geval je bagage is verloren tijdens het transport.
 • Soms wordt je bagage krijgt een beetje gepropt en gerimpeld. Dus niet voedsel te brengen in uw belangrijkste grote koffer.

Dingen die je nodig hebt

 • Koffer
 • Voeren
 • Speciale koffer (voor jurken en pakken)
 • Kwart-en kleinbedrijf duidelijk hersluitbaar zakje voor vloeistoffen in handbagage
 • Geld