Wkonl

Hoe je de beste deal boeken van een hotel krijgen

Wil je de best mogelijke tarief op hotelkamers te krijgen? Verschillende gasten die in hetzelfde hotel in identieke kamers zijn zeer waarschijnlijk het betalen van zeer uiteenlopende prijzen. Zorg ervoor dat u betaalt de beste prijs.

Stappen

Hoe je de beste deal boeken van een hotel krijgen. Ondoorzichtige reiswebsites zoals Hotwire.
Hoe je de beste deal boeken van een hotel krijgen. Ondoorzichtige reiswebsites zoals Hotwire.
 1. 1
  Ondoorzichtige reiswebsites zoals Hotwire. Com bieden de beste deals, maar het nadeel is dat je niet weet welk hotel je krijgt tot je koopt.
 2. 2
  Zoek hotelaanbiedingen op grote reiswebsites zoals hotguzzi. Com, Travelocity, Priceline enz. Of vergelijk alle grote reiswebsites in een keer met hotel vergelijkingssites zoals Tripmama of NameTrips.com. U kunt zelfs hotels binnen elke site te vergelijken door het vakje naast de hotels je wilt en vervolgens te klikken op 'Vergelijk' te klikken. Op deze manier zal je pagina mening van drie hotels side-by-side dat u ook kunt afdrukken voor later onderzoek. Sommige hotels niet zijn voorzien van gratis internet, ontbijt etc. Dat kan gezien worden met behulp van deze 'Vergelijk' functie.
 3. 3
  Controleer een van de "hotel zoekmachines", zoals nametrips. Com of Kayak.com. Deze sites zijn erg populair vandaag de dag. Ze laten je direct zoeken 100s van verschillende reis-websites en vervolgens na de laagste prijzen. Met behulp van deze zoekmachines te vinden en te sorteren hoteltarieven kan een tijd en geld besparen voor u zijn.
 4. 4
  Ga direct naar de website van het hotel. Onderzoek de prijzen op de site. Hebben ze geen specials momenteel wordt geadverteerd? Meld je aan kennis worden gesteld van speciale aanbiedingen per e-mail. Let op de prijzen voor de datum waarop u bent belang inch
 5. 5
  Bellen met het hotel. Vertel hem dat je geïnteresseerd bent in het krijgen van een goede deal zijn. Hen bewust te maken van alle kortingen die u in aanmerking kunnen komen. Dit zou onder meer auto-vereniging kaarten, hogere tarieven, entertainment kaarten, zakenreiziger tarieven, de overheid tarieven enz.
 6. 6
  Gebruik alle flexibiliteit die u zou kunnen hebben. Als u flexibel over de datum van uw verblijf zijn, ook onderzoeken verschillende dagen van de week of een alternatieve week.
 7. 7
  Boek. Nadat je hebt al deze informatie, nu kunt u uw kamer boekt en erop vertrouwen dat u de beste tarief mogelijk.
 8. 8
  Onderhandelen over uw snelheid in het hotel: Als je een walk-in gasten (wat betekent dat u geen reserveringen in het hotel hebben) profiteren van de receptie personeel: vertel hen u bent alleen op zoek naar een plek om te slapen, en vraag hen voor de beste deal kunnen ze geven je-kans groot dat ze lager hun geadverteerde prijs om u te houden van het lopen terug de deur uit. De meeste hotels zijn bereid om te onderhandelen over hun tarieven omlaag met ongeveer 15€. In de ogen van het bedrijf, de verkoop een kamer voor 15€ minder dan gepland is beter dan niet verkopen van de kamer helemaal.
 9. 9
  Afgewerkt.

Tips

 • Voordat u belt om een ​​reservering te boeken, hebben al uw vragen klaar en weer, niet langer dan absoluut noodzakelijk te nemen om de reservering te plaatsen. Baliemedewerkers zijn meesters in multitasking, en alleen maar omdat ze zijn vriendelijk aan de telefoon (waar ze worden betaald om te zijn), betekent niet dat ze hebben de tijd noch de neiging om te keuvelen.
 • Wist u dat in de Europa, een loonstrookje, afgegeven door een stad, provincie, provinciale of federale overheid kunt u een overheidstarief recht?
 • Proberen om uw tarief te onderhandelen nadat u een eerdere reservering heeft gemaakt zal vaak niet werken-door het maken van een reservering met uw credit card die u al hebben toegezegd om dat tarief te betalen!
 • Wees beleefd tegen de voorzijde baliemedewerkers. Een goede klerk is blij om te helpen op elke mogelijke manier, maar alsjeblieft niet hun tijd te monopoliseren. Op elk willekeurig moment kan een bediende worden papierwerk te doen, het beantwoorden van de telefoon en nodig om de gasten te helpen achter je.
 • Hotels zal niet altijd onderhandelen over een tarief-bijvoorbeeld: Een hotel heeft slechts een vacature. Het personeel van het hotel is niet van plan om zeer geneigd om het tarief te verlagen omdat ze meer dan waarschijnlijk om de kamer te verkopen aan een andere persoon wandelen in na u. Als het hotel bijna leeg is, zijn ze veel meer kans om hun tarief te verlagen voor u. Alleen de eenvoudige "vraag en aanbod."