Wkonl

Hoe je betere cijfers te krijgen dit jaar dan je deed vorig jaar


Als u wilt dat dit je beste nog academisch jaar te zijn, moet u proberen en leren van je fouten uit het verleden.

Stappen

Hoe je betere cijfers te krijgen dit jaar dan je deed vorig jaar. Herlezen en na te denken over het verleden werk.
Hoe je betere cijfers te krijgen dit jaar dan je deed vorig jaar. Herlezen en na te denken over het verleden werk.
 1. 1
  Herlezen en na te denken over het verleden werk. Wat waren je goed in? Wat was je niet goed in? Wat kan worden verbeterd? Als je vastzit, of weet niet waarom je een slecht cijfer, vraag je leraar om hulp.
 2. 2
  Als u toegang tot indelingscriteria (i. E. Die lijsten die zeggen: "An Een graad antwoord zal X, Y en Z hebben gedaan") hebben, zoek ze op. Kijk naar het verschil tussen de rang je hebt en de rang die boven jou. Hoe kunt u het bereiken van de criteria in de volgende klas?
 3. 3
  Als u de mogelijkheid om pick onderwerpen, pak ze verstandig! Denk na over wat je goed in bent en, belangrijker nog, wat voor soort onderwerpen die u genieten. Als je nog nooit een keuzevak voor gestudeerd hebben, maar je denkt dat het interessant lijkt, vraagt ​​de leraar die leert het wat voor soort vaardigheden vereist zijn en wat voor soort onderwerpen is het vergelijkbaar.
 4. 4
  Verzamelen herziening boeken over de zomervakantie en begin te lezen via hen. Dit is vooral belangrijk als je studeert een onderwerp waar je nooit eerder hebt gestudeerd. Door dit te doen, zal je wat achtergrond kennis over het onderwerp, die lessen makkelijker voor u tijdens de ambtstermijn tijd zal maken krijgen. Je kunt gewoon lezen de boeken of aantekeningen maken als je verder gaat, het is aan jou.
 5. 5
  Zorg ervoor dat u al uw potloden, pennen en dergelijke samen voor de start van het volgende schooljaar in om de beste start te krijgen. Ook, zorg ervoor dat je studie gebied in huis is netjes en georganiseerd.
 6. 6
  Laat ouders en vrienden weten dat je probeert om je cijfers te verbeteren. Ze bieden u extra hulp. Als je iets niet begrijpt, vraag het! Het maakt niet uit hoe lang u besteden aan iets als je het niet begrijpt.
 7. 7
  Maak kennis met de leerkracht weten - Als de leraar weet dat je wilt leren door het verkrijgen van extra hulp, hij of zij zal je een punt misschien geven als je op een grens rang.
 8. 8
  Denk na over uw nota nemen van techniek. Hoe goed is het? Heeft het nodig te verbeteren? Hoe kan je verbeteren? Je zou kunnen oefenen maken van aantekeningen op de tekst van een lied of een script van een deel van een film als je enige oefening thuis nodig hebben. Deze stap is vooral belangrijk als je cursus heeft lezingen. Een deel van het nemen van goede notities gaat opschrijven wat de leraar schrijft op het bord, tenzij zij anders zeggen. Ook als de docent benadrukt elk punt, schrijf dat ook. Een andere manier die u kunnen helpen is als je typt uw ​​notities wanneer je de kans hebt. Deze methode maakt hen netter en makkelijker te lezen en te bestuderen uit.
 9. 9
  Neem de tijd om je voortgang vorig jaar te vergelijken met uw vooruitgang. Als u nog steeds in hetzelfde tempo, is het tijd om iets anders te proberen.
 10. 10
  Niet uitstellen. Begin uw opdrachten bij elke dag een routine tijd (als je thuis komt, of vlak na het diner, bijvoorbeeld). Dingen niet verlaten tot morgen. Wees niet bang om je tijd te nemen. Studeren is niet een race, en je zult beter te begrijpen en te behouden als je beweegt in een gelijkmatig tempo, in plaats van haasten om door dingen.
 11. 11
  Doe ademhalingsoefeningen en strek al je spieren. Dit stimuleert de zenuwen die een grotere concentratie. Het nemen van natuurlijke producten zoals ginseng en omega-3 visolie zal neuron weefsel groei te verhogen.

Tips

 • Houd al uw benodigdheden klaar, zodat u notities kunt toevoegen aan je foute antwoorden, markeer belangrijke feiten, en kleur in bepaalde diagrammen. Al deze technieken helpen.
 • Het verzorgen van je lichaam is belangrijk als je wilt dat een gezonde geest. Eet een goed dieet en krijg zo veel slapen als je nodig hebt.
 • Schrijf netjes omdat zij mogelijk niet in staat zijn om slordig handschrift lezen, en als ze niet kunnen lezen, het is een nul.
 • Krijgen en gebruik maken van een maandelijkse planner - veel scholen geven deze gratis. Noteer niet alleen welke dag je hebt een grote toets of opdracht te wijten, maar ook dagen waarop u een blok studietijd aan de voorbereiding besteden voor de test of het de opdracht.
 • Grading criteria is te vinden op de meeste universiteit, hogeschool of school-websites. Als u externe examens hebt genomen, kunt u ook grading criteria vinden op de planken website examen.
 • Als je cursus omvat het beoordelen van handgeschreven werk, wilt u misschien denken over het verbeteren van uw handschrift als het niet goed. Antwoorden die niet kan worden gelezen krijgen weinig of geen sporen, ongeacht hoe goed de inhoud is!

Waarschuwingen

 • Computers en het internet kan een enorme afleiding zijn als het gaat om studeren. Als je het niet nodig hebt, schakel deze dan uit.
 • Makkelijker gezegd dan gedaan, maar voorkomen dat de belasting. Stress heeft vaak een negatief effect op je cijfers en zal uw gezondheid te doen ofwel niet goed. Als je de druk voelen, praten met een vriend over.
 • Raak niet in paniek als er een bepaalde methode van onderzoek niet lijkt te werken voor u. Iedereen is anders. Sommige mensen kunnen heel veel kennis absorberen alleen door het lezen, terwijl anderen beter leren door te doen proefexamens. Het is allemaal een kwestie van ontdekken wat voor jou werkt.
 • Hoewel sommige mensen vinden dat het werken in de voorkant van de tv eigenlijk hen in staat stelt om meer te leren, de meerderheid vindt dat het een afleiding zijn. Als je veel van vorig jaar onderzocht in de voorkant van de TV, zet hem uit dit jaar!