Wkonl

Hoe je iets dat je vergeten bent herinneren

Wanneer je merkt dat je probeert om iets dat je geest is uitgegleden herinneren, soms iets wat je net te denken over drie seconden geleden, nietwaar ergeren je? er zijn een paar stappen die u kunnen helpen bij het remembering.This artikel zal je leren hoe je iets dat je vergeten bent herinneren.

Stappen

Hoe je iets dat je vergeten bent herinneren. Denk na over nauw verwant dingen dan zal je herinneren wat je probeert te onthouden voor.
Hoe je iets dat je vergeten bent herinneren. Denk na over nauw verwant dingen dan zal je herinneren wat je probeert te onthouden voor.
 1. 1
  Op uw schreden! Als je gewoon lopen door de gang, dat opnieuw doen! Misschien zult u zich herinneren langs de weg.
 2. 2
  Denk na over nauw verwant dingen dan zal je herinneren wat je probeert te onthouden voor. Bijvoorbeeld, als je probeert te herinneren wat je op het punt om te zeggen tien seconden geleden denken van de onderwerpen die u aan het praten waren of het luisteren over rond dezelfde tijd dat verhaal of idee popped in je hoofd.
 3. 3
  Houd dat onderwerp of algemene idee in je gedachten voor ongeveer 10-30 seconden. Analyseren net zoals u dat wilt.
 4. 4
  Denken en / of over iets anders praten dat niet gerelateerd. Je onderbewustzijn moet "verbind de puntjes" vroeger of later. Zo niet, gewoon het proces herhalen totdat het doet.
 5. 5
  Binnen een paar minuten, soms vrijwel direct, je moet in staat zijn om precies waar of wat je bent vergeten te herinneren!
 6. 6
  Als je rust een beetje je misschien herinneren wat je denkt.

Tips

 • Probeer niet te hard over nadenken, vaak die maakt dat mensen het gevoel alsof het wordt verder geduwd aan de achterkant van hun hersenen.
 • Als je gaat te hebben om de spelling van een woord herinneren, maken een lied of acroniem. Hoe gekker hoe beter, dat lied over "Ugly Tenen Uncle Joe's" beter zal zijn dan "Ik wil graag lucht in te ademen" werken. Probeer het uit, het werkt echt!
 • Probeer misschien opschrijven wat je vergeet dit, als je iets op een stuk papier of een flashkaart stapsgewijs herinneren. Dan moet je een keer naar het punt waar er niets anders in je hersenen om te onthouden, kunt u stoppen met schrijven. Nu, heb je iets te herinneren. Want tijd is een belangrijke kwestie bij het herinneren. Na een tijdje, de details en bijzonderheden verdwijnen, zodat je beter schrijf het allemaal neer snel, zodat je op zijn minst een basis handleiding voor wat je voorheen deed. (Dit is gericht op mensen die een item verloren.)
 • U kunt dit ook doen "Visual Memory" om dingen te onthouden. Dit is als je denkt aan iets wat je wilt onthouden, en geef het een fysieke verschijning. Dus als je wilde herinneren wat je wilde kopen in de supermarkt, zou je je voorstellen gaan door je huis, en denken: "Je gaat door de deur en zie de koelkast, zet je fruit in de koelkast, appelen en sinaasappelen De magnetron!, je zet mijn Soep-In-A-Cup in daar, tijd om te kopen noedels Gooi de lege beker in de vuilnisbak Je haat rijst met eieren, hoe kan iemand staan ​​om die troep waardige combinatie te eten! ".? En ga zo maar door.
 • Zegt tegen jezelf, "OK, laten we praten over iets anders, ik zal het niet vergeten in een beetje" kan helpen het proces te versnellen.

Waarschuwingen

 • Raak niet gefrustreerd als je niet kunt schijnen om iets te onthouden. Het is daar ergens, het is gewoon niet een groot genoeg "afdruk" in je hersenen, dus je moet helpen je onderbewuste zet de puzzel in elkaar. Je zult uiteindelijk vinden het.