Wkonl

Hoe kan ik een beroep brief schrijven

Of het is een ontkenning van uw werkloosheid, opschorting van de universiteit, of een beslissing van de Internal Revenue Service ("IRS"), Huisvestingsmaatschappij of buurtvereniging, zullen velen van ons een tijd toen we een tweede kans nodig hebben. Wanneer deze situaties zich voordoen, kan een beroep brief krijg je die tweede kans, dus zorg ervoor dat het beste van te maken. Om een ​​professionele, effectieve bezwaarschrift schrijven, volg deze stap-voor-stap instructies.

Stappen

Hoe kan ik een beroep brief schrijven. Formatteren van uw brief in zakelijke stijl.
Hoe kan ik een beroep brief schrijven. Formatteren van uw brief in zakelijke stijl.
 1. 1
  Formatteren van uw brief in zakelijke stijl. Van boven naar beneden, zou de inrichting van een bedrijf stijlbrief als volgt:
  • Briefhoofd. Als u al briefhoofd gebruiken, anders maak een briefhoofd aan de bovenkant van het document. Vermeld uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
  • Datum. Wanneer dateren van uw brief, schrijf de volledige datum in plaats van het gebruiken van een verkorte vorm, bijvoorbeeld "16 juni 2012" of "16 juni 2012" en niet "6/12/12" of "12 juni 2012".
  • Inside adres. De binnenkant adres bevat de volledige naam van de ontvanger en de titel, de naam van de instelling, instantie of bedrijf, waarvoor hij of zij werkt, en het postadres.
  • Referentielijn. Deze lijn begint met "RE:", gevolgd door het onderwerp van de brief. Bijvoorbeeld, "RE: Appeal". Misschien wilt u uw naam en student of werknemer identificatienummer, zaaknummer, of andere informatie waarmee de lezer om u te identificeren zijn.
  • Aanhef. De begroeting moet titel van de ontvanger en achternaam te gebruiken, bijvoorbeeld "Geachte dr. Smith" of "Dear Mr Smith". Als u niet zeker bent van het geslacht van de ontvanger, moet je zijn of haar voor-en achternaam te gebruiken, bijvoorbeeld "Lieve Kim Smith". Als u niet zeker bent van de naam van de ontvanger, "Geachte heer (s) / mevrouw (s)", "Lieve Dames en Heren", en "Aan wie het aanbelangt" passend begroetingen.
  • Lichaam. Laat wat ruimte hier, want dit is waar je de werkelijke brief zal schrijven.
  • Sluiten. Zoals de begroeting, moet het sluiten formeel. "Met vriendelijke groet," "Hartelijk," en "Hoogachtend," zijn alle passende keuzes..
  • Handtekening blok. Laat ongeveer vier regels van de lege ruimte na het sluiten, zodat u uw brief kunt aanmelden nadat het hebben gedrukt, en typ je naam precies zoals u zult het te ondertekenen. Bijvoorbeeld, als u gebruik maken van uw middelste initiaal wanneer u uw handtekening schrijven, gebruik je middelste initiaal in uw type geschreven naam.
  • Notaties. Als u van plan om aanvullende documenten bij uw brief, rekening mee dat dit een paar regels onder uw handtekening met het woord "Enclosure" of "Enclosures".
 2. 2
  Schrijf een opening paragraaf. Wil je het doel van uw brief te vestigen in de eerste paragraaf. Deze paragraaf is niet de plaats te krijgen in de details. Kort uitleggen welke beslissing of handeling die u aantrekkelijk zijn, geef dan de naam van de persoon die de beslissing, en de datum waarop het werd gemaakt gemaakt. U wilt ook de uitkomst die u wenst aan te geven.
 3. 3
  Schrijf de tweede paragraaf. Dit is waar je je verhaal te vertellen. Leg uit wat er gebeurd is, in chronologische volgorde, of de volgorde waarin het gebeurde. Zorg ervoor dat data en alle relevante feiten omvatten. Je moet ook alle bewijsstukken die je hebt en / of getuigen van de gebeurtenissen te vermelden. Zoals u beschrijven wat er gebeurd is, heel voorzichtig zijn om je toon te controleren, moet het rustig, professioneel, en feitelijk blijven.
 4. 4
  Schrijf de derde paragraaf. Deze paragraaf dient te worden gebruikt om te beschrijven waarom uw beroep moet worden verleend. Leg uit waarom wat er gebeurd oneerlijk was, tegen de regels en voorschriften, en / of waarom je moet een kans worden gegeven. In voorkomend geval, offerte en / of verwijzen naar richtlijnen, handboek regels of wetten die uw beweringen te ondersteunen.
 5. 5
  Schrijf een afsluitende paragraaf. In deze paragraaf, dient u uw belangrijkste punten samenvatten en aangeven wat het is dat je wilt. Bijvoorbeeld, als u vragen om een ​​verandering in een uitspraak gedaan tegen u, zult u willen duidelijk stellen dat je een verzoek tot heroverweging van die uitspraak. Je moet dan dank de lezer voor zijn of haar tijd doorgebracht rekening houdend met uw beroep. Dit kan gedaan worden met een simpele zin als: "Dank u bij voorbaat voor uw tijd en aandacht."
 6. 6
  Afdrukken, ondertekenen, en uw brief te leveren. Print de brief op voorbedrukt briefpapier of effen wit printer / copier papier en teken in blauwe of zwarte inkt. Bevestig alle vermeld in de brief, een kopie maken van alles voor jezelf bewijsstukken, en mail via aangetekende post.

Tips

 • Als u hulp met uw beroep brief, een advocaat, paralegal, of juridisch document bereider moet in staat zijn om u te helpen of schrijf het voor u.
 • Je zal meer serieus worden genomen als je bent professioneel, houd uw taal kalm en objectief, en citeren feiten in plaats van te verwijzen naar emoties.
 • Houd je brief kort en to the point.
 • Nagelezen! Lees je brief meerdere malen voordat u het verzendt.

Waarschuwingen

 • Vermijd het maken van beschuldigingen of beoordelingen van anderen motieven of karakter in uw argumenten en de beschrijving van de gebeurtenissen.