Wkonl

Hoe kan ik een brief in een envelop vouwen en invoegen

Er zijn een aantal praktische overwegingen bij een brief, evenals een aantal conventies.

Stappen

Hoe kan ik een brief in een envelop vouwen en invoegen. Afhankelijk van de grootte van de envelop en het formaat van de brief, moet u op een andere manier te vouwen.
Hoe kan ik een brief in een envelop vouwen en invoegen. Afhankelijk van de grootte van de envelop en het formaat van de brief, moet u op een andere manier te vouwen.
 1. 1
  Afhankelijk van de grootte van de envelop en het formaat van de brief, moet u op een andere manier te vouwen. Voor een standaard A4 formele brief, moet je twee keer vouwen, resulterend in drie secties.
 2. 2
  Buig de brief (zonder vouw) in een 's' vorm tot de drie secties kijken ongeveer dezelfde grootte. Als u de envelop bij de hand, kunt u controleren of het past. De start van de brief moet naar buiten wijzen. Als u gebruik maakt van een opening envelop, is het vooral belangrijk dat het adres is naar buiten gericht en zal correct worden gepositioneerd als het zich in. De secties hoeven niet op dezelfde grootte zijn, is conventie het voorste deel iets kleiner dan de anderen.
 3. 3
  Neerklappen stevig, en gebruik een liniaal om druk op de vouw, waardoor het netjes, recht en knapperig.
 4. 4
  Plaats deze in de envelop, zodat het naar buiten gericht en met de bovenkant van de brief aan de bovenkant van de enveloppen. Als het helpt, stel u gebruik maakt van een opening envelop.
 5. 5
  Als u met de hand schrijven van het adres, dus voordat u de brief gezet in de envelop, anders zul je deuk de brief.
 6. 6
  Bij het ​​zetten groeten-kaarten of brieven die alleen in de helft zijn gevouwen, moet u de 'ruggengraat' op de bodem van de envelop. Dit is dus de ontvanger niet rippen met een briefopener.

variatie: US Conventie

Amerikaanse conventie is om meer dan vouw de insert. Dit resulteert in de aanhef naar binnen.

1. Bevestigen adres, tweede briefpapier adres, handtekening, behuizingen.

2. Met de letter open op het bureau, vouw iets minder dan een derde van de brief omhoog naar de bovenkant van het vel.

3. Vouw de bovenkant naar beneden, zodat de bovenste rand van het briefpapier binnen een cm van de onderste vouw en vouw.

4. Regelen vouwen zodat de bovenkant van de letter is de bovenste gevouwen gedeelte, met de top omgevouwen.

5. Invoegen in de envelop met de laatste vouw naar de onderkant van de envelop met de (gevouwen) bovenkant naar de voorkant van de envelop.

Inzetstukken voor Amerikaanse vensterenveloppen volgen de internationale conventie, hoewel reverse tri-fold is ook gebruikelijk.