Wkonl

Hoe maak je een papieren vouwen in drieën

Zoals iedereen die ooit heeft vouwde een stuk correspondentie die u kan vertellen, is er een delicatesse om deze taak dat de administratieve assistenten houdt de hele nacht wakker. De manier waarop een letter wordt gevouwen kan het imago van de afzenders 'veranderen van "drie-jaar-oude" naar "geavanceerde professional." Dit artikel zal presenteren twee methoden voor het bereiken van die perfecte plooi. Zelfs in persoonlijke correspondentie, kan de manier waarop uw brief wordt opgevouwen een enorme impact te maken. Of je nu schrijft de plaatselijke krant, de senator, uw favoriete Hollywood-acteur, of een gevangen vriend of geliefde, een goed gevouwen bericht laat de ontvanger weet dat je zorg, en dat u menens is.

Stappen

Hoe maak je een papieren vouwen in drieën. Ervan uitgaande dat je een standaard 8 1/2 "x 11" stuk papier, om nauwkeurige tweederde bereiken, deelt u eenvoudig 11 met 3 (11/3 = 3 2/3).
Hoe maak je een papieren vouwen in drieën. Ervan uitgaande dat je een standaard 8 1/2 "x 11" stuk papier, om nauwkeurige tweederde bereiken, deelt u eenvoudig 11 met 3 (11/3 = 3 2/3).

De wiskundige methode

 1. 1
  Ervan uitgaande dat je een standaard 8 1/2 "x 11" stuk papier, om nauwkeurige tweederde bereiken, deelt u eenvoudig 11 met 3 (11/3 = 3 2/3).
 2. 2
  Meet deze afstand van de rand van het stuk papier aan beide zijden.
 3. 3
  Maak een vouw op dit punt, dan vouw de resterende flap van papier over.

De intuïtieve methode

 1. 1
  Een normaal formaat vel papier hoeft niet perfect te worden gevouwen in drieën te passen in een envelop. Probeer dit als je niet nodig hebt om precies te zijn.
 2. 2
  Rol het papier in een losse cilinder. Zachtjes plat de middelste en aangepast, zodat de 3 lagen die op deze manier zijn allemaal ongeveer dezelfde grootte.
 3. 3
  Stel alle randen van de pagina, zodat zij zelfs met elkaar, dan plat de cilinder.

De andere intuïtieve methode

 1. 1
  Neem een leeg vel papier en maak een aantal initiële vouwen terwijl het negeren van elke onnauwkeurigheid.
 2. 2
  Na het maken van de eerste plooien, passen de plooien of opvouwen tot de delen van het papier zijn zo nauwkeurig mogelijk. Maak je geen zorgen over hoe vaak dit gebeurt.
 3. 3
  Als u tevreden bent, neem het nu gevouwen blanco blad en lijn het met de rand van het papier en het gebruiken als een opvouwbare gids.
 4. 4
  U kunt ook een rechte rand, zoals uw enveloppe en lijn het met het gevouwen vel te nemen waar ze ontmoeten op precies 1/3 van de pagina en schuif vervolgens de gevouwen vel uit de weg en vouw uw doelgroep paper "over" het rechte edge.

De uiteindelijke intuïtieve methode

 1. 1
  Vouw de bovenste helft over de pagina totdat blijkt dat het bovenste deel je vouwen beslaat de helft van de resterende pagina. Het menselijk oog is veel beter in het beoordelen helften dan tweederde.
 2. 2
  Vouw de pagina wanneer het bovenste deel beslaat de helft van het resterende deel, dan stop de resterende rand in de plooi en vouw in de helft.

Tips

 • Als je problemen hebt met het vouwen gelijkmatig, voordat u zich verbinden tot kreuken de pagina, houd de hoeken op de top van de rest van de plaat wordt gevouwen, het simuleren van de vouw zonder dat het. Zorg ervoor dat beide hoeken zijn precies gelijk met de rand van het papier.
 • Als het de eerste keer niet lukt, probeer het, probeer het opnieuw.
 • Proberen te doen fold vrij snel om je geest te verlichten. Je hoeft niet perfect te zijn. Als je blijft denken over de vouw dan heb je meer kans te verknoeien. Gewoon ontspannen en gaan met haar.

Waarschuwingen

 • Inkt kost een fortuin! Oefenen op een leeg vel voordat u probeert op het eindproduct.