Wkonl

Hoe kan ik een volmacht notarieel bekrachtigen

Vele situaties kunt bellen voor u om een ​​volmacht, waaronder slechte gezondheid, onroerend goed transacties en lange afstand zakelijke deals notarieel bekrachtigen. Het begrip "volmacht" verwijst naar het juridisch document dat de macht toekent aan een vertrouwde persoon aan financiële, gezondheidszorg, vastgoed en andere persoonlijke beslissingen te nemen namens een andere persoon. Het individu belast met het nemen van beslissingen is een agent, vertegenwoordiger, advocaat-in-feite, proxy, surrogaat, of sommige mensen gebruiken deze uitdrukking "volmacht" om te verwijzen naar zowel het document als de agent. De persoon die het toewijzen van de macht is de belangrijkste. Afhankelijk van de staat wetten, kan de ondertekende volmacht houden geen enkele juridische gewicht, tenzij het is notariële.

Stappen

Hoe kan ik een volmacht notarieel bekrachtigen. Onderzoek uw staat wetten te leren van eventuele beperkingen of voorschriften met betrekking tot het gebruik van een volmacht.
Hoe kan ik een volmacht notarieel bekrachtigen. Onderzoek uw staat wetten te leren van eventuele beperkingen of voorschriften met betrekking tot het gebruik van een volmacht.

Notarizing een volmacht

 1. 1
  Onderzoek uw staat wetten te leren van eventuele beperkingen of voorschriften met betrekking tot het gebruik van een volmacht.
  • Een duurzame financiële volmacht kan voorkomen dat de noodzaak van een gerechtelijke procedure naar aanleiding van een overlijden. Echter, het document moet voldoen aan nationale wetten, die kunnen bestaan ​​uit legaliseren. Zelfs bij het ontbreken van een wet waarbij u een volmacht notarieel bekrachtigen, doen uiteindelijke uitdagingen van het document kan beperken.
 2. 2
  Zoek het juiste model van volmacht.
  • Vaak is een volmacht is specifiek voor de situatie. Bijvoorbeeld, een financiële volmacht kan de agent om beslissingen met betrekking tot de financiën van de opdrachtgever te maken, maar niet noodzakelijkerwijs de macht toe te kennen aan de agent met betrekking tot gezondheidszorg beslissingen. Een algemene volmacht is minder specifiek en laat de agent om alle beslissingen te nemen namens de opdrachtgever.
  • Bladeren door legale websites en juridische documentatie boeken in de bibliotheek is een goede manier om de juiste vorm te vinden. Lokale advocatenkantoren kan bieden ook diverse vormen van een volmacht.
 3. 3
  Overweeg het inhuren van een advocaat om het document te bekijken voordat je het notariële.
  • Een advocaat kan het document en wijzen op eventuele fouten of lacunes die moeten worden gesloten lezen. U kunt een advocaat beoordeling krijgen op elk gewenst moment, maar het document zal legaliseren weer nodig als er wijzigingen nodig zijn, dus met een advocaat blik nu kan tijd en geld later te besparen.
 4. 4
  Zoek een notaris.
  • Banken bieden vaak notariële diensten aan hun klanten gratis.
  • Veel postkantoren en mailing centra houden een notaris op het personeel.
  • Als u de volmacht bereid of beoordeeld door een advocaat, kan het mogelijk zijn voor het advocatenkantoor om het document notarieel bekrachtigen.
  • De Europese Vereniging van Notarissen heeft een zoekfunctie op haar website die gebruikers toestaat om lokale notarissen lokaliseren.
 5. 5
  Ondertekenen het document nadat u hebt gevonden een notaris. De notaris moet getuige zijn van zowel de agent en de principaal de ondertekening van de volmacht, dus zorg ervoor dat u het formulier, met uitzondering van de handtekeningen, voor de ontmoeting met de notaris.