Wkonl

Hoe maak je een beta tester worden


Stappen

Hoe maak je een beta tester worden. Krijgen "op de hoogte".
Hoe maak je een beta tester worden. Krijgen "op de hoogte".
 1. 1
  Krijgen "op de hoogte". Houd uw oor op de grond binnen verwante gemeenschappen. Bijvoorbeeld, als je wilt beta test een bepaalde video game, uit te vinden welk bedrijf zal de productie van het spel, praten met andere gamers, informatie te delen.
 2. 2
  Schrijf een e-mail. Schrijf de fabrikant een e-mail die uw interesse legt in vrijwilligerswerk als een tester. De meeste bedrijven zullen blij met uw bereidheid om te helpen.
 3. 3
  Zoeken naar informatie op blogs, nieuwsartikelen, en teasers fabrikanten dat je nieuws over nieuwe software die is het invoeren van een beta test fase kan geven.
 4. 4
  Zet je beste inspanning voort. Als u geaccepteerd bent als een beta-tester, leren hoe om nuttige feedback voor de software-ontwikkelaar te bieden. Echt voer het programma aan de tand, en test alle functies. Dan vertel uw bevindingen aan de ontwikkelaar. Als je een bug vindt, meldt dit dan direct. Als u vindt dat de interface onhandig, het spel wordt gewerkt, of het lijdt aan slechte prestaties, vertel hen. Leg uit in detail uit wat moet worden vastgesteld en wat kan er beter.
 5. 5
  Bevorderen van het proces. Vertel anderen wat je hebt meegemaakt in een professionele, objectieve manier. Niet publiekelijk trash het product dat u hebt getest. Vergeet niet dat het bedrijf aangeworven beta testers om zichzelf een kans om problemen te verhelpen voordat het product wordt vrijgegeven geven. Je bent hier om hen te helpen erachter te komen wat werkt en wat niet, geef ze een kans om dingen te repareren. Als je de beta test noemen, wees niet te dingen vertrouwelijk de ontwikkelaar meent te onthullen. Zij rekenen op u voor een objectieve test alsook vertrouw je op professionele wijze gedurende het gehele proces.

Tips

 • Lijkt geen een onprofessioneel persoon door slechte communicatie en / of bedelen zijn.
 • Niet pretentieus of nerdy klinken, zijn deze jongens goed thuis in hun vakgebied.
 • Breng alle 'optioneel' gemarkeerd informatie aan een online applicatie. Het zal sterk verhogen van uw kansen om te worden geselecteerd.
 • Wees beleefd in je e-mail, zal het je volwassen en klaar voor hun werk lijken.
 • Wees eerlijk, liegen doet pijn je reputatie en je kans.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat uw harde schijf voldoende ruimte op het voor het spel (voor PC's, PS3's en X-box 360)
 • Vermijd twijfelachtige online advertenties, ze kunnen worden gekoppeld aan malware of spam sites.