Wkonl

Hoe maak je een huis te kopen zonder een makelaar

Als u op zoek bent naar een huis te kopen, maar wil graag voorkomen dat het werken met een makelaar, kunt u de home-koopproces verwerken jezelf. Volg deze stappen om een ​​huis te kopen zonder een makelaar.

Stappen

Hoe maak je een huis te kopen zonder een makelaar. Verkrijgen van een hypotheek pre-goedkeuring.
Hoe maak je een huis te kopen zonder een makelaar. Verkrijgen van een hypotheek pre-goedkeuring.
 1. 1
  Verkrijgen van een hypotheek pre-goedkeuring. Tenzij u betaalt volledige geld om een ​​huis te kopen, moet u de financiering veilig te stellen voordat je gaat huis winkelen. Een hypotheek pre-goedkeuring zal precies aan te geven hoeveel van een lening die u in aanmerking komt voor (en dus hoeveel van een huis kunt veroorloven om te kopen), en is een zeer nuttig hulpmiddel wanneer het tijd is om te onderhandelen met een verkoper.
 2. 2
  Zoek huizen te koop. Wanneer u werkt met een makelaar, is het werk van die makelaar om eigenschappen die u misschien geïnteresseerd Daarom, wanneer u afzien van het gebruik van een makelaar om een ​​huis te kopen, is het uw verantwoordelijkheid om huizen te vinden voor de verkoop. Probeer de volgende bronnen:
  • Vastgoed tijdschriften staan ​​vol met huizen te koop, maar het is belangrijk dat u alleen te overwegen voor verkoop door eigenaar (PART) lijsten als je wilt een huis kopen zonder opname van een makelaar.
  • Online classifieds sites zoals Craigslist bieden een verscheidenheid van PART huizen te koop, waardoor het mogelijk is om huis te gaan winkelen vanuit het comfort van uw eigen huis.
  • Lokale kranten kunnen een lijst huizen te koop in zowel de classifieds en vastgoed secties.
  • Rijden door buurten waar je zou willen om een ​​huis te kopen, en kijk voor PART tekenen, welke nummers de verkopers 'direct genoteerd op hen zal hebben.
  • Vastgoed websites als Homes.com en Trulia.com onderhouden van een database van huizen te koop, waar u zoekopdrachten kunt uitvoeren op basis van parameters die u hebt ingesteld met betrekking tot locatie, prijsklasse en lay-out.
 3. 3
  Contact opnemen met de huiseigenaren van de woningen u geïnteresseerd bent in. Stel wat vragen die u wilt over het huis te koop, dan plannen een bezichtiging.
 4. 4
  Bepalen of het huis waard is wat de verkopers vragen. Zodra u besluit dat u geïnteresseerd bent in het maken van een bod op een woning bent, moet u beslissen hoeveel voor het huis aan te bieden. Er zijn manieren om de evaluatie van een huis de waarde zonder de hulp van een makelaar:
  • Huur een taxateur om het pand te evalueren. Voor een vergoeding, zal een taxateur een grondige beoordeling van de woning uit te voeren, zo goed als u te voorzien van de documentatie die uw geldverstrekker zal vereisen voordat je een huis kunt kopen.
  • Internet thuis waarde tools kunt u het huis van de specifieke inbreng om een ​​schatting van wat het huis waard is te krijgen. Een online zoektocht zal een aantal gratis huis waarde rekenmachines die u kunt gebruiken in uw beslissing om al dan niet om een ​​huis te kopen terug.
  • Een vergelijkende marktanalyse (CMA) neemt de structuur van de woning, de woning de woning is op en buurt vergelijkingspunten in aanmerking om een ​​nauwkeurig beeld van wat een huis waard is in de huidige markt. Krijgen gratis, doe-het-zelf CMAS op websites als RedFin.com.
 5. 5
  Kies een onroerend goed advocaat. Zodra u de woning hebt gekozen, je wilt een offerte op, en uiteindelijk te kopen, is het tijd om een ​​professional die de nodige juridische documenten kan opstellen vinden.
 6. 6
  Doe een bod. Hebben uw onroerend goed advocaat opstellen van een aanbod om een ​​huis te kopen, dan presenteer uw aanbod om de verkopers. Onderhandelen over het aanbod als nodig, totdat u en de verkoper acceptabele voorwaarden te bereiken.
 7. 7
  Het opstellen van een koopovereenkomst. Uw onroerend goed advocaat zal opstellen van de koopovereenkomst voor u, die zowel u als de verkoper zal ondertekenen.
 8. 8
  Indienen van de koopovereenkomst aan de hypotheekverstrekker. De kredietgever zal dan verwerken uw hypotheek en plan uw afsluiting.

Waarschuwingen

 • Statistisch gezien, zijn huizen op de door-eigenaar markt in het algemeen geprijsd op, of boven, wat makelaars zou hen lijst voor. Daarom kunt u niet krijgen van de beste deal als je een huis kopen zonder de hulp van een makelaar.
 • Veel mensen kiezen om een ​​huis te kopen zonder een makelaar, omdat ze willen voorkomen dat het betalen van een commissie. Wees ervan bewust dat het niet waar is dat je moet een commissie aan een makelaar te gebruiken voor de home-koopproces betalen. Realtors betaald door de verkopers, uit de opbrengst van de verkoop.