Wkonl

Hoe maak je een reisbrochure maken

Een creatief, vakkundig geschreven en goed ontworpen reisbrochure nodigt lezers om zich te werpen in een verhaal dat zich afspeelt in een exotische locatie. Leer hoe je een verleidelijke reisbrochure dat zal je publiek fantaseren over-en boeken-je reispakketten maken.

Stappen

Hoe maak je een reisbrochure maken. Heb een zin die uw publiek haken en ze krijgt om de rest van uw brochure te lezen.
Hoe maak je een reisbrochure maken. Heb een zin die uw publiek haken en ze krijgt om de rest van uw brochure te lezen.

De tekst

 1. 1
  Heb een zin die uw publiek haken en ze krijgt om de rest van uw brochure te lezen.
 2. 2
  Niet onmiddellijk onder de prijs. Als het iets echt duur, geven informatie over uw product, dan introduceren de prijs.
 3. 3
  Bepaal uw doelgroep. Budget backpackers zal hebben zeer verschillende reizen doelen dan familie of luxe reizigers.
 4. 4
  Craft uw verhaal naar de locatie en het publiek.
  • Een tour van een historisch dorp kan worden educatieve en brochures kunnen scholen richten. Omgekeerd moet een Europees skistation Zuid gespecialiseerd in bestemming bruiloften richten op de romantische gegevens die uniek zijn voor de locale en waarom die gegevens zal de bruiloft van een cliënt onvergetelijk te maken.
 5. 5
  Markeer de belangrijkste kenmerken. Kies zorgvuldig de top functies die zullen het meest een beroep op uw doelgroep en lijst in bullet points. Probeer niet om volledige bieden een diepgaande detail; deze functies zijn de teaser die moeten aanmoedigen klanten om uw kantoor te zoeken voor meer informatie.
  • Hokjes brochures marketing algemene bestemmingen per activiteit. Groepsaccommodatie opties in de ene ruimte en recreatie informatie in een andere.
 6. 6
  Organiseren voor de duidelijkheid en leesbaarheid.
  • Maak de brochure makkelijk te scannen. Als er te veel tekst, potentiële bezoekers zal waarschijnlijk niet de tijd om alles te lezen.
  • Schrijf korte, bondige zinnen.
  • Zorg ervoor dat uw brochure heeft de juiste interpunctie, spelling en grammatica. Niets kan ertoe leiden dat u meer geloofwaardigheid te verliezen dan verkeerde spelling van de naam van uw bestemming.
 7. 7
  Kies lezer-vriendelijke fonts.
  • Overweeg het vergroten of het gebruik van een andere kleur voor de belangrijkste woorden of koppen, zodat ze te onderscheiden van uw tekst.
 8. 8
  Vergeet niet om uw kantoor contactgegevens en openingstijden omvatten.
 9. 9
  Overweeg het gebruik van een of twee positieve getuigenissen van het verleden bezoekers.

De visuals

 1. 1
  Kies het oog springende foto's die een verhaal over de bestemming vertellen.
  • Voorbeelden: Een stralende bezoeker koestert een dolfijn op een zee leven attractie, of een vrouw die ontspannen met een massage in een open-air spa met uitzicht op de tropische zonsondergang.
  • Foto's moeten de huidige en hoge kwaliteit zijn!
  • Mensen genieten van het zien van anderen plezier, dus probeer om foto's van mensen zijn die van genieten op uw bestemming in plaats van met een lege hotelkamer of verlaten strand. Dit zal de lezers uitnodigen om zichzelf te projecteren in de foto.
 2. 2
  Denk aan het kleurenschema zorgvuldig.
  • Om geschikt voor een kuuroord een ontspannen gevoel over te brengen, gebruiken gedempte pasteltinten. Children's bestemmingen zijn best gebracht met heldere, felle kleuren. Historische brochures site kan worden gegeven een "antieke" gevoel met sepia en aardetinten.
 3. 3
  Het organiseren van de brochure, zodat de kopie en visuals samenwerken.
 4. 4
  Investeer in een professionele drukkerij.
  • Zorg voor een laatste kopie bewijs. Dit zal ervoor zorgen geen grote veranderingen die invloed hebben op de lay-out of het ontwerp plaatsvinden.