Wkonl

Hoe maak je met een bostonian accent spreken

Een Bostonian accent is een van de meest herkenbare accenten in de Europa. Het is vaak geïmiteerd in shows en toneelstukken voor karakterontwikkeling, alsmede door komieken en andere mensen die proberen om een ​​grap te kraken. Al is het zeldzaam kun je nagel de accent zonder de uitgaven een aanzienlijke hoeveelheid tijd in Boston, hier zijn enkele tips om u begonnen te krijgen.

Stappen

Hoe maak je met een bostonian accent spreken. Spreek je "a's" als "ah" (afgelopen [lehst] wordt lahst).
Hoe maak je met een bostonian accent spreken. Spreek je "a's" als "ah" (afgelopen [lehst] wordt lahst).
 1. 1
  Spreek uw r's als AH (park de auto op Harvard werf zal worden pahk de cah bij hahvad yahd).
  Laat het niet vallen van de "R" 's aan het begin van het woord (crisis blijft crisis).
 2. 2
  Spreek uw "o's" als "aw" ('Boston' wordt bawstun, 'octopus' wordt 'awctapus').
 3. 3
  Spreek je "a's" als "ah" (afgelopen [lehst] wordt lahst). "De eersten zullen de laatsten" wordt de fihst shahll zijn lahst.
 4. 4
  Veel bostonians hypercorrect en vervangen hun rs waar ze niet thuishoren. Bijvoorbeeld, in plaats van "Hij is een beeld tekenen," vind je jezelf zeggen: "Hij was drawring een foto" (of beter gezegd, "Hij was drawring a pitchah").
  • Luister naar en praten als JFK (Amerikaanse president John F. Kennedy): groeikracht wordt vigah en Cuba wordt Cuber.

Tips

 • Gebruik van sommige van onze lingo. In plaats van richtingaanwijzer, zeggen Blinka. In plaats van het drinken fontein, zeggen bubbla. In plaats van "remote control", zegt Clicka. Te benadrukken, zeggen boze. In plaats van de prullenbak kan, zeggen vat. In plaats van "soda", zegt tonic. Gebruik frappe wanneer je bedoelt milkshake en milkshake als je frappe bedoelt.
 • In een zin met tenminste twee woorden, de eerste eindigend met "r" en de tweede begin op een klinker, smet de "r". Bijvoorbeeld: "Waar ben je? ' naar "Whe-rah ya?.
 • Als je op Wikipedia en kijk omhoog "Boston accent", is er een volledige lijst van onze verkeerde uitspraken en jargon.
 • Je zou de auto zeggen, zou een persoon met een Boston accent zeggen cah (c zoals in de auto) dan ah (zoals bij zeggen: "AH" bij de dokter).
 • Als u problemen ondervindt bij het doen van het accent of je hebt geen idee, bezoek Boston en praat met mensen. Praten met mensen uit Boston zal u een algemeen idee van hoe je moet praten geven.
 • Boston is een generalisatie. Mensen over Eastern Massachusetts van Lowell aan de Rhode Island lijn en uit te Provincetown hebben, met verschillende variaties. Niet iedereen laat de R.
 • Als het proberen in een Boston Brahman (Mensen van wie de voorouders opgericht Boston) accent te spreken, gebruiken de Boston Engels, maar met een Britse toon.
 • Als u woont in een buitenwijk van Boston en veel van uw familieleden Bostonians vanaf de geboorte, is er een goede kans dat je erfde enkele van de accent. Gewoon een bewuste poging om te vertrekken uit deze R's waar ze horen en zet ze terug waar ze dat niet doen!
 • Bostonians en "Bay-Staters" zijn trots op! In de buurt van de staatsgrenzen, mag u de enige sprekers van het zijn in die delen, maar probeer niet om het te verliezen!
 • Accepteer dat je nooit op deze manier zou kunnen spreken. Zelfs als je een Bostonian, dat is oke. Leerkracht (en dergelijke), die in en rond Boston hun hele leven heb gewoond kan nog steeds niet praten als JFK.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig als je probeert om plezier te maken van ons. We Bostonians hebben meer dan het accent te laten zien voor onszelf.