Wkonl

Hoe om extra geld te verdienen tijdens college

Elke student wil extra geld, en vaak klaagt over het hebben van geen, of hun college is betaald of niet. Dit is een how-to voor de studenten die willen wat geld te besteden aan wat extra eten, een datum, of misschien slechts enkele bowlen.

Stappen

Hoe om extra geld te verdienen tijdens college. Neem online enquêtes.
Hoe om extra geld te verdienen tijdens college. Neem online enquêtes.
 1. 1
  Neem online enquêtes. Veel van de onderzoeken zal vaak betaalt u een kleine som geld. Ook al is het misschien niet veel zijn, elk beetje telt!
 2. 2
  Krijg een campus baan. Elke campus heeft banen die beschikbaar zijn. Hoewel de banen zijn vaak laag betaalde, zullen ze werken rond je klas en activiteiten te plannen om je uren in de week. Veel banen beschikbaar zijn, zoals conciërge, food service, en het werken in de bibliotheek. Wees bereid om een ​​vacature te aanvaarden, omdat ze vaak snel vol.
 3. 3
  Hier krijg je een part-time baan. Vaak studenten willen gewoon om te ontspannen en niets doen als ze niet in de klas. Dit is prima, maar je zult waarschijnlijk niet op te veel extra geld te komen. College steden hebben meestal een array van fast-food restaurants en vele andere winkels. Wees bereid om meerdere plaatsen te vragen over vacatures te bellen, en persistent.
 4. 4
  Krijgen een stage. Werken als stagiair bij een bedrijf, organisatie of instituut biedt voordelen die kunnen bestaan ​​uit instructie, begeleiding, werkervaring, netwerkmogelijkheden, en hervatten referentie. Sommige universiteiten vragen studenten en werkgevers om het invullen van een "learning contract 'dat bepaalt wat de studenten leren tijdens de stage. Dit is een uitstekende manier om een ​​redelijk inkomen te verdienen tijdens het bijwonen van college cursussen. Werkgevers zullen doorgaans studenten in staat om hun eigen schema of bieden hen een flexibel werkschema.
 5. 5
  Doneren plasma. Er zijn ongeveer 400 plasma donatie centra in de VS De meeste centra geven u minimaal 15€ voor het doneren per keer, en wat u krijgt tot 30€ of 30€. U kunt maximaal doneren aan twee keer per week. Het is gemakkelijk om een ​​wekelijkse afspraak te maken en werk het in uw routine. Elke afspraak duurt ongeveer een uur en een half, en je kunt zitten en te lezen voor de klas tijdens uw donatie. De beste clearinghouse voor plasma donatie locaties is bloodbanker.com. Om het plasma centra van de hele bloeddonatie locaties onderscheiden kijken voor "plasma" "bio"-iets "interstate" "therapeutische" "IBR" "life sera" "PCCI" "ZLB" "seracare" "specialiteit" of "zuidelijke bloed dienst "in de naam. Als u een van deze woorden, het is een plasma-verzamelplaats.

Opmerking: Sommige mensen kunnen niet doneren plasma, zoals die met diepe aders of 'grotere' mensen. Het is gewoon de manier waarop het is.

 1. 1
  Werken in het weekend. Als je een vakantiebaantje had, vragen of u kunt blijven werken in het weekend na school begint, als je in de buurt van waar je woonde tijdens de zomer leeft.
 2. 2
  Werken seizoen. Veel winkels zullen aannemen van personeel voor de kerstperiode.
 3. 3
  Neem online enquêtes of doe online banen. Er zijn veel online enquêtes die u kunt nemen die u betaalt voor te doen. Het merendeel van de enquêtes zijn vrij kort en kan snel worden gedaan.
 4. 4
  Verkoop je spullen online. Er zijn twee opties: 1.) Verkoop je extra dingen online die je niet meer nodig, en 2) te verkopen spullen voor andere mensen, en vraag om een ​​percentage van de verkoop.. Populaire online ingedeeld en veilingsites: craigslist.org en ebay.com
 5. 5
  Participeren in het onderzoek studies. Als je hoort over hen wordt gedaan aan (of uit) campus voor je geld, er naar kijken. Ze betalen vaak heel goed.
 6. 6
  Beginnen met een home based business in netwerk marketing of directe verkoop. Een eenvoudige optie voor dit is om dingen te verkopen voor mensen op ebay en vraag om een ​​deel van de winst.

Tips

 • Wees bereid om banen die je niet bijzonder graag doen. Banen, zoals werken in een cafetaria misschien niet bijzonder leuk, maar ze zijn de moeite waard je tijd als je persistent zijn. Loonstrookjes zijn altijd de moeite waard.
 • Veel campussen zal geld geven voor het geven van rondleidingen aan potentiële studenten. Dit kan zijn het vermelden waard.
 • Praat met uw financiële steun kantoor over de mogelijkheden voor u beschikbaar. Zij kunnen u een update met nieuwe campus banen, nieuwe beurzen, en nieuwe financiële steun opties.

Waarschuwingen

 • Deze opties kunnen niet geven u een aanzienlijke hoeveelheid geld. Zelfs met al deze opties in de plaats, zal collegegeld vaak afvoer uw rekening, afhankelijk van je school.
 • Elke school en de stad werken anders. Er kunnen zeer beperkte mogelijkheden als het gaat om banen. Heb teleurgesteld met een gebrek aan keuze. Kunt u nog steeds succes met doorzettingsvermogen vinden.
 • Online gokken kan gevaarlijk zijn. Aanpak van deze optie met de nodige voorzichtigheid. Goksites hebben preventieve maatregelen toegevoegd, maar er kan een paar bedriegers en oplichters blijven. Het is zeker mogelijk om geld te verliezen als je niet voorzichtig bent.