Wkonl

Hoe om goed te doen in een middelbare school Engels klasse

Dus je hebt Middelbare school ingevoerd en u zich afvraagt ​​over je leraar Engels. Je hebt verschillende dingen over de klas gehoord, maar je weet niet wat ik moet geloven. Je probeert om minstens een 3,5 halen dit jaar en je weet dat je nodig hebt een 'A' in zijn of haar klas om het te doen. Hier is hoe:

Stappen

Hoe om goed te doen in een middelbare school Engels klasse. Verblijf voor extra hulp na school.
Hoe om goed te doen in een middelbare school Engels klasse. Verblijf voor extra hulp na school.
 1. 1
  Lezen! Besteden ongeveer 20 minuten het lezen thuis elke dag. U zult versteld staan ​​van hoeveel woorden je leert en hoe beter je het schrijven zal zijn.
 2. 2
  Stel vragen! Niets behaagt een leraar Engels meer dan een vraag over het onderwerp bij de hand. Indien u vragen, dan kunt u leren wat er gaande is, als je het niet weet, dan vragen! Het laat zien dat u zich bezig met het materiaal en je zou iets te leren door het stellen van een goede vraag.
 3. 3
  Verblijf voor extra hulp na school. Als u wilt verbeteren op een bepaald aspect van het schrijven (ex: inleidingen, thesis verklaringen, grammatica), vraag dan de docent voor extra hulp. Hij of zij zal genieten van tijd doorbrengen met je na de les die u helpen te verbeteren.
 4. 4
  Breng een notebook / bindmiddel en pen / potlood naar de les, komen naar de les op tijd, voltooi alle werk, aandacht besteden (geen sms, videospelletjes, enz.). Schrijf vervaldata beneden als je die data moeilijk te onthouden.
 5. 5
  Gaan dan de verwachtingen van uw leraar. Bijvoorbeeld, als ze vraagt ​​om 400 woorden op de vroege jeugd van een bepaalde dichter, kunt u 600 woorden, met opgenomen beelden aandacht voor de persoon jeugd mijlpalen. Doe meer dan van je verwacht. Het laat de leraar weet dat je kan doen het werk zijn

Tips

 • Praat met je leraar na de les over iets dat in de klas werd besproken dat je dacht dat was interessant of verwarrend was. Dit zal het probleem in je geest te verduidelijken en zorgen voor de leraar om zichzelf opnieuw uit te leggen (als hij de eerste keer was verwarrend).
 • Toon u zorg over de klasse; niet tekst of slap uit. Letten en aantekeningen, je zal iets interessants te leren.
 • Deelnemen aan discussies in de klas over de boeken die je klas is het lezen. Ondersteun je mening met citaten uit het boek, of maak verbindingen naar andere boeken van de klas heeft gelezen. De meeste leraren geven participatie rangen, en deze kunnen echt helpen om te brengen van uw eindcijfer.
 • De meeste docenten zijn onder de indruk van diepe gedachten en intellect, proberen te laten zien die je kent over actuele gebeurtenissen, kunt u betrekking hebben op uw huidige boek of tekst.
 • Leraren willen dat je wel goed gelezen dus lees op klassieke literatuur, zoals The Scarlet Letter, Om een ​​Mockingbird doden, en Gone with the Wind, en te praten over deze boeken.
 • Moedig je medestudenten. Als je te helpen en hen aan te moedigen, zullen ze hetzelfde doen voor jou. En wie weet wanneer je zou de hulp van een klasgenoot moeten een moeilijk concept of opdracht te begrijpen.

Waarschuwingen

 • Vermijd het doen van opdrachten laatste minuut. Om te krijgen een 'A' moet je je uiterste best te doen. Het is moeilijk je uiterste best te doen om 2:30 in de ochtend de nacht voor een opdracht is te wijten, in de bus op weg naar school, of tijdens je wiskundeles.
 • Nooit bedriegen of plagiaat! Als je betrapt vreemdgaan of plagiaat u automatisch een nul voor de opdracht en zal waarschijnlijk worden doorverwezen naar de administratie. Hoewel het mogelijk om terug te stuiteren en nog steeds een 'A' met een nul aan een opdracht is het heel moeilijk, om niet te vermelden dat je leraar je weer nooit zal vertrouwen.
 • Snijden klasse zal lager uw rang - u zult missen op waardevolle les materiaal en zal achter zijn wanneer u besluit om de klas weer te verenigen. Plus, het maakt je leraar boos als je zijn klas te snijden. Als je leraar erachter komt, zal hij of zij worden boos op je.

Dingen die je nodig hebt

 • Je hersenen
 • Pen en Potlood
 • Notitieboekje
 • A Silent Reading Book
 • Moed om risico's te nemen
 • Vastberadenheid