Wkonl

Hoe om te voorkomen dat meer dan een essay woord limiet


Het meest waardevolle van alle talenten is dat van nooit gebruik van twee woorden wanneer men zal doen. ~ Thomas Jefferson

Veel mensen hebben moeite genoeg schrijven, maar anderen gebruiken meer woorden dan ze nodig hebben, vooral als ze te snel invoeren, gericht op het zetten van hun ideeën onder woorden. Het houden van een essay onder een woord te beperken kan soms net zo moeilijk als het maken van een woord te beperken. Deze handleiding helpt u de kwaliteit van uw essay te houden en toch blijven binnen het woord te beperken.

Stappen

Hoe om te voorkomen dat meer dan een essay woord limiet. Schrijf eerste en later bewerken.
Hoe om te voorkomen dat meer dan een essay woord limiet. Schrijf eerste en later bewerken.
 1. 1
  Schrijf eerste en later bewerken. Dit is erg belangrijk: als je constant zorgen te maken over woord grenzen, is het zeer waarschijnlijk dat je zal eindigen weggooien ideeën die toe te voegen aan uw papieren. Als alternatief, overweeg dan het toevoegen kogel-puntige gedachten als ze zich voordoen als het je stoort te veel woorden die later zal vereisen bezuinigen schrijven.
 2. 2
  Vervang zinnen met enkele woorden. Er zijn altijd mogelijkheden om meer met minder te zeggen. Bijvoorbeeld:
  • Werkwoorden, zoals "vraag" of "opgemaakt met", kan vaak worden vervangen door een enkele werkwoorden, zoals "verzoek" "geschoven".
  • Vervang "op hetzelfde moment" met "gelijktijdig" en "door dezelfde token" met "op vergelijkbare wijze."
  • Het bijwoord "onmiddellijk" kan worden gebruikt in plaats van zinnen zoals "right now" en "zo snel."
  • Vervang volledige clausules als 'Het is duidelijk dat "en" Het moet duidelijk "met enkele bijwoorden als" goed "en" natuurlijk "of" blijkbaar. "
  • Een zin met "de reden waarom... is dat..." herschreven kan worden met alleen de combinatie 'omdat'. Bijvoorbeeld: "De reden waarom drijft ijs is dat..." wordt simpelweg: Ijs drijft omdat.... "
 3. 3
  Vermijd pleonasmen, ook wel bekend als gedwongen ontslagen.
  • Bijvoorbeeld, "off van" is altijd niet-standaard in het Engels geschreven en het is overbodig, behalve bij gebruik met een gerundium phrasal werkwoord en "uit" is onderdeel van de phrasal werkwoord. "Uit de grond" en "Blijf van me af" zijn langdradig, maar "off van" wordt de goede als "uit" is onderdeel van een gerundium met het artikel "de": "het afbreken van de rots." Dit is een goede, want je zou ook schrijven, in een andere situatie, "het breken van de rock."
  • Zinnen zoals "Waar gaat ze? ' en 'Waar is het huis op om?'>? 'hebben onnodig voorzetsels, omdat ze niet hoeven te zijn openlijke als ze niet gevolgd door het object in deze constructies.
 4. 4
  Verwijder herhaling. Proberen om elk van uw punten te maken maar een keer. Het maken van uw punt effectief en bondig het eerst elimineert de noodzaak om jezelf te herhalen. Dit vergt oefening, maar het is een vaardigheid waard honen, je zult deze vaardigheid waarderen in je leven.
 5. 5
  Kijk naar de stem van je werkwoorden. Probeer het schrijven van een zin in de actieve stem en vervolgens in de passieve (of vice versa). Zie die beter leest, heeft de nadruk die je nodig hebt, en gebruikt minder woorden (maar zie hieronder waarschuwingen over passief stemrecht). Niet automatisch van uit dat de actieve stem is beknopter dan de passieve. Zinnen die de agent (de "door zo-en-zo" phrase) weg te laten gebruiken meestal hetzelfde aantal woorden of zelfs woorden te slaan. In wetenschappelijk schrijven, kan de lijdende vorm gebruikt worden om objectiviteit te bereiken zonder toevoeging van woorden naar de zin. Bijvoorbeeld:
  • Ik toegediend propylthiouracil aan ratten in drinkwater. (Acht woorden)
  • Propylthiouracil werd toegediend aan ratten in drinkwater. (Acht woorden)
   Wanneer de agent is meer dan een woord lang, de passieve stem is nog beknopter dan de actieve.
  • De arts de diagnose haar met hyperthyreoïdie gisteren. (Zeven woorden)
  • Ze werd gediagnosticeerd met hyperthyreoïdie gisteren. (Zes woorden)
   Werkwoorden van het zijn kan zelfs beknopter dan passieve werkwoorden zijn.
  • Omdat het werkwoord: Ze is hyperthyroid. (Drie woorden)
  • Passief werkwoord: De vergadering zal worden gehouden op vrijdag. (Zeven woorden)
  • Omdat het werkwoord: De bijeenkomst zal zijn op vrijdag. (Zes woorden)
  • Passief werkwoord: Het document wordt opgeslagen in de map. (Zeven woorden)
  • Omdat het werkwoord: Het papier is in de map. (Zes woorden)
 6. 6
  Vermijd overmatige hedging. Je moet soms tot uitspraken komen, vooral bij de bespreking van theorieën, voorspellingen, beschuldigingen of correlaties. Vermijd het gebruik van meerdere vormen van dezelfde hedging in een zin.
  • Er is een kans dat de man eventueel zou kunnen komen vandaag.
  • De man zou komen vandaag.
   "Ik denk dat" is vaak een onnodige vorm van hedging omdat uw naam verschijnt bovenaan uw pagina, wat je zegt is duidelijk je mening. In een zin die begint met "Ik denk dat," de reden voor het argument van de persoon is gewoon "Ik denk dat." In plaats van het schrijven, "Ik denk dat," geef de reden waarom je denkt zo.
  • Ik denk dat de variabele A zal variabele B. toenemen
  • Variabele A zal waarschijnlijk toenemen variabele B, omdat....
 7. 7
  Vermijd woorden die niet de betekenis van de zin niet veranderen. Onnodige woorden als "Eigenlijk", "echt" of "principe" worden weggelaten.
 8. 8
  Lees via uw essay meerdere malen. Wanneer u eerst uw essay schreef, misschien heb je gebruikt te veel woorden zonder het te beseffen. Dit is waar crammers en procrastinators kan verliezen - het verlaten van uw essay tot de laatste minuut verhindert tijd om terug te lezen door het en verwijder de overbodige woorden, zinnen en ideeën. (Op de andere, sommige mensen beweren dat het alleen door het verlaten van dingen tot het laatste moment dat ze erin slagen om niet verbose!) Echter, de meeste mensen baat hebben bij een re-lezen met een rode pen zonder de extra druk op het krijgen van het schrijven gedaan.
  • Een peer of een vriend met een goed woord verstand controleer je werk en helpen verwijderen van de onnodige toevoegingen. Een neutrale set van de ogen kan vaak blijken meer behulpzaam in het spotten van herhaling.
  • Een nachtje over slapen. Tijd helpt u om fouten en herhaling te zien. Als u het essay 24 ronden - 48 uur vóór de bestemde tijd, dit geeft je tijd om het opzij te zetten en terug te komen. In het herlezen, bent u gebonden aan dingen die kunnen worden verwijderd zien.
 9. 9
  Voorkomen dat al te gehecht aan uw schrijven. Weten wat te snijden is een belangrijk kenmerk van goede schrijvers. Vraag jezelf af: "Zou ik wil waden door deze Is het engagingly geschreven en is het aan het punt? ' Als je geen antwoord, dan moet je misschien hebt ontdekt dat je bent niet direct en goed communiceren met je publiek. Houd de ideeën ergens anders voor een ander essay of gratis te schrijven inspiratie.

Tips

 • U kunt deze online tool gebruiken om uw essay typen. Het zal het aantal woorden en tekens op de vlieg.
 • Blijf bij het onderwerp. Anekdotes kan verhogen aantal woorden op een essay, het verwijderen van hen kan het verkorten. Volg niet up side punten uit een anekdote alleen maar omdat ze interessant. Snijd ze later als je dit doet in het ruwe ontwerp want je krijgt alles wat naar beneden om te zien wat je hebt om mee te werken.
 • Meest geavanceerde tekstverwerkingsprogramma's zal u toelaten om spoor van het aantal woorden in uw essay te houden. Ontdek hoe u deze functie gebruikt in uw tekstverwerker.
 • In Microsoft Word, selecteer de "Tools" submenu van de werkbalk en selecteer "Word Count" dan. In andere programma's, moet u kijken op verschillende plaatsen - gebruik je "Help"-faciliteit.
 • Als u gebruik maakt van voetnoten, weet de Style Manual van toepassing zijn op uw onderwerp en de school. De meeste leraren en professoren frons op pogingen om aanvullende informatie in de voetnoten te verbergen. Voetnoten zijn bedoeld om te verwijzen en soms versterken punten, niet om aanvullende informatie te verstrekken die u niet kon slikken ergens anders.
 • Indien mogelijk, grafieken, lijsten, case studies, diagrammen, mindmaps, tekeningen etc. in een bijlage aan het eind van het essay om overweldigende de lezer te vermijden.
 • Veel docenten plaatst het woord te beperken als een algemene leidraad, niet als een exacte regel. Als dit het geval is, dan zal over een beetje zal geen groot probleem. Wat leraren niet willen is een gigantisch papieren die ze moeten ziften door (in gedachten houden dat ze ongeveer 40-80 studenten).

Waarschuwingen

 • Terwijl passieve stem heeft een plaats, met name in de methoden delen van wetenschappelijke papers, moet u voorkomen dat het gebruik ervan in de meeste omstandigheden. Zelfs als het u toestaat om een ​​woord hier of daar besparen op de lengte van het papier, de passieve stem neigt uw schrijven minder duidelijk en direct te maken, en je toon meer stijf en formeel. Spaarzaam gebruiken als uw doel is schrijven met duidelijkheid en beknoptheid.

Dingen die je nodig hebt

 • Thesaurus