Wkonl

Hoe om zich te organiseren voor hogeschool of graduate school

Syllabi, papers, boeken, artikelen en downloads allemaal erg verwarrend door eind oktober als je niet een plan om georganiseerd te blijven hebben... en in tegenstelling tot High School, je professoren niet herinneren over komende opdrachten elke dag! Volg deze stappen om klaar te zijn.

Stappen

Hoe om zich te organiseren voor hogeschool of graduate school. Uitprinten of verzamel syllabi voor elke klasse.
Hoe om zich te organiseren voor hogeschool of graduate school. Uitprinten of verzamel syllabi voor elke klasse.
 1. 1
  Uitprinten of verzamel syllabi voor elke klasse.
 2. 2
  Koop uw boeken, een stapel ongevoerd 3x5 kaarten, en een heavy duty, felgekleurde, plastic map.
 3. 3
  Leg al uw syllabi in uw plastic map. Dit is de map syllabi. Houd het bij je elke keer dat je studeren, naar de bibliotheek, of ga naar de klas.
 4. 4
  Op elke syllabus, benadrukken wat is het gevolg van de eerste week in een kleur. Benadrukken wat is het gevolg van de tweede week in een andere kleur. Nu kunt u een oogje houden op uw opdrachten op een week-per-week basis.
 5. 5
  Wijs een kaart voor elk boek. Houd de kaart verticaal, schrijf de data die je hebt opdrachten alleen uit dat boek, en naast de datum, schrijf de pagina's die gelezen worden moet. (Voorbeeld:. Schrijft "Chemie" op de kaart vervolgens in een kolom, schrijven 9/5, 9/12, 9/19, 9/26, of wanneer je de klas Naast de data, schrijf 1-47, 48. -102, 151-160,161-194, of wat uw toegewezen lezen is.) Gebruik deze kaart als een bladwijzer, zodat u weet waar u gebleven was, en wat er daarna moet gebeuren. Nu hoef je niet te kijken in uw syllabus om te weten wat te lezen, net pak het boek en gaan!
 6. 6
  Krijg een write-in agenda of academische planner, en schrijf de opdrachten verschuldigd op bepaalde data. Vergeet niet testdata op te schrijven!
 7. 7
  Maak een "project syllabus" voor jezelf. Schrijf een chronologische lijst van elke opdracht die zal vereisen meer dan een vergadering te voltooien. Nu, kunt u gemakkelijk vooruit kijken, zodat je niet de hele nacht door te brengen het schrijven van een paper.
 8. 8
  Tekenen of schrijven uw planning op papier of op een computer, zodat je weet wanneer je lessen zal voldoen. Nu plannen uit minimaal 1 uur studietijd voor elk uur van lestijd (als je in grad school, de 2 uur). Plan deze studie uren en mis ze niet, behandel ze als vaste toezeggingen. Als je vooruit vroeg kunt krijgen, moet u een aantal kussen tijd hebben wanneer je veel kranten en projecten komen vanwege tegelijk.
 9. 9
  Als u een computer (en als je gaat naar de universiteit in de ons, je moet echt), maak een desktop map met de naam "school." Binnen, maak een map voor elke klasse. Deze mappen zijn een geweldige plek om downloads die vele professoren verwachten dat je moet slaan.
 10. 10
  Werkend te krijgen! Nu heb je heel weinig tijd te besteden aan het uitzoeken wat er gedaan moet worden, je kunt gewoon doen!

Tips

 • Afvinken of doorhalen voltooide opdrachten met een enkele lijn, zodat u kunt beoordelen indien nodig.
 • Weet het Internet afval niet laten te veel tijd!
 • Gebruik een highlighter om u te helpen beoordelen, niet te wijzen op wat je later moet leren.

Waarschuwingen

 • Vasthouden aan uw schema. Als je niet studeren als je moet, zul je ellendig zijn aan het einde van het semester, en u zult niet leren wat je moet leren. Is dat niet waarom je ging naar de universiteit?

Dingen die je nodig hebt

 • Heldere plastic map
 • Ongevoerd 3x5 kaarten
 • Schoolboeken
 • Boekentas of rugzak