Wkonl

Hoe te beleggen in obligaties

Bindingen zijn prototypische traditionele investeringen, in tegenstelling tot die meer speculatief. Als u investeert in obligaties, betaalt u de nominale waarde van de obligatie, plus eventuele premies of minus enige korting, plus eventuele opgelopen rente, plus eventuele commissies, en krijgt betaald vaste jaarlijkse rente die door de couponrente, meestal tweemaal per jaar tot op de vervaldag van de band, als je betaald de nominale waarde van de obligatie.

Behoudens in gebreke blijft in rente of hoofdsom, obligaties zijn een geweldige manier om gestaag te slaan en te groeien uw geld, vooral tijdens periodes van hoge rente als u dat vergelijkbaar of groter is dan die van de aandelenrendementen kan krijgen. Hier zijn de stappen om je slag te beleggen in obligaties.

Opmerking: Alle dollar bedragen verwijzen naar Amerikaanse dollars, en de types obligaties genoemd hebben betrekking op het Europa van de Europese obligatiemarkt.

Stappen

Hoe te beleggen in obligaties. Begrijpen wat een obligatie is.
Hoe te beleggen in obligaties. Begrijpen wat een obligatie is.
 1. 1
  Begrijpen wat een obligatie is. Een obligatie is een rentedragende certificaat, afgegeven door de overheid (deze staan ​​bekend als staatsobligaties, obligaties van overheidsinstellingen, gemeentelijke obligaties, enz.) of zakelijke bedrijven (deze staan ​​bekend als bedrijfsobligaties), die een vast bedrag van de rente betaalt op bepaalde data, meestal om de zes maanden, tot einde looptijd of aflossing. Treasury obligaties hebben geen risico van wanbetaling (omdat de regering controleert het geld drukpers en kan drukken wat geld zij nodig heeft om de rente of de hoofdsom van de obligaties te betalen), terwijl bedrijfsobligaties dragen het risico van wanbetaling op de rente, hoofdsom, of beide.
  • Rentebetalingsdata (IPDS) zijn de data rente wordt betaald op de obligaties, meestal op de 1e of de 15e van de maand.
  • Vervaldatum is de datum waarop de obligatie wordt afgelost tegen de nominale waarde. Een obligatie kan voorafgaand worden afgelost tot volwassenheid in overeenstemming te bellen bepaling van de obligatie. Meestal kan obligaties alleen worden aangeroepen op of boven pari, met hogere premie hoe eerder de obligatie wordt afgelost.
  • Couponrente is het percentage van het rendement van de obligatie a pari. Bijvoorbeeld een obligatie met een nominale waarde van 750€ en een couponrente van 12% betaalt 90€ rente jaarlijks.
  • Huidige rendement is het percentage van het rendement van de obligatie tegen de marktprijs. Na uitgifte van een obligatie fluctueert in prijs op de vrije markt volgens zijn vraag en aanbod en de algemene rentevoet. Bijvoorbeeld een obligatie met een nominale waarde van 750€ een couponrente van 12%, en de huidige marktprijs van 600€ heeft een huidige opbrengst van 15% (90€ / 600€). Het huidige rendement is de belangrijkste opbrengst figuur in de vergelijking van de aantrekkelijkheid van obligaties van dezelfde kwaliteit.
  • Effectief rendement is een ingewikkelde berekening van de obligatierente rekening houdende met de obligatie uiteindelijke looptijd. Zie Hoe rendement te berekenen tot de vervaldag voor meer details.
 2. 2
  Begrijp uw financiële behoeften. Terwijl obligaties een deel van de portefeuille van bijna iedereen zou moeten zijn, hoeveel je moet investeren in obligaties is afhankelijk van uw leeftijd, risicotolerantie en persoonlijke omstandigheden. Als je in of in de buurt, moet u wellicht meer van uw beleggingen toe te wijzen ten gunste van obligaties, zodat u comfortabel kunt terugtrekken op een vast inkomen en het behoud van uw kapitaal. Als u het soort persoon dat niet kan slapen wanneer de beurs crasht of je bent onderworpen aan de verleiding om te verkopen in paniek als de voorraden dalen in prijs, het kopen van treasury en investment-grade obligaties en houden ze tot volwassenheid kunnen helpen u het risico te beperken. Als u sparen voor een belangrijke aankoop, zoals een huis, een auto, of een hbo-opleiding, obligaties kan u helpen bij het ​​geld dat u sneller dan de spaarrekening of certificaten van deposito's kan nodig te bouwen. Je moet investeren in aandelen alleen geld dat je niet nodig hebt in 20 jaar, omdat op de korte termijn, fluctueren en kan aanzienlijk omlaag als je het geld nodig hebt.
  • Alvorens te investeren, overwegen het kopen van een eerste huis, als je huurt en als je al het geld voor een aanbetaling hebben. Het bezitten van een huis zal u helpen u te beschermen tegen inflatie. Tijdens periodes van hoge rente, pacht hebben de neiging om omhoog te gaan elk jaar dramatisch, en kan zelfs dwingen een huurder uit te leven in een ongewenste plaats. Als je niet het geld om een ​​huis te kopen, kunt u obligaties gebruiken om u te helpen het geld je nodig hebt om een ​​huis te kopen op te bouwen.
 3. 3
  Meer informatie over obligaties. Sommige van de beste middelen voor obligaties omvatten:
 4. 4
  Meer informatie over de verschillende soorten obligaties. Er zijn verschillende soorten obligaties en het begrijpen van hun doel zal u helpen om te beslissen welke u het meest profiteren. De meest voorkomende soorten obligaties zijn onder meer:
  • Obligaties, of ongedekte obligaties, zijn de meest voorkomende vorm van belastbare obligaties. Alle bedrijfsobligaties anders niet verpande activa of eigenschappen zijn obligaties.
  • Hypothecaire obligaties zijn obligaties verpand specifieke collectieve eigendom als onderpand voor de obligatie-uitgifte. In het geval dat de obligatie uitgevende instelling wanbetalingen op zowel rente of hoofdsom betaling, kan het gehypothekeerde goed worden verkocht aan de band dragers te betalen. Vanwege de extra beveiliging, deze obligaties hebben meestal een lagere opbrengst dan obligaties.
  • Ginnie Mae obligaties en hypotheek-backed securities (MBS) zijn aandelen in federaal gesteunde hypotheken (Europe). Als huiseigenaren betalen hun hypotheken, worden de opbrengsten verdeeld en betaald aan de obligatiehouders tot de hypotheek is afbetaald.
  • Senior versus ondergeschikte obligaties: senior obligaties hebben voorrang op ondergeschikte obligaties in de betaling van de rente en de uiteindelijke verlossing. Dit onderscheid wordt meestal gebruikt wanneer een bedrijf in financiële problemen die het kan dwingen tot het faillissement.
  • Converteerbare obligaties zijn obligaties die converteerbaar zijn naar een bepaald aantal gewone aandelen van hetzelfde bedrijf. Bijvoorbeeld een obligatie met een 750€ nominale waarde en een conversiekoers van€ 20 is om te bouwen tot 40 aandelen van de gewone aandelen. Wanneer de gewone aandelen worden verhandeld boven 20€ voor een obligatie zal de handel in sync met de voorraad. Wanneer de gewone aandelen worden verhandeld onder de 20€ voor een obligatie wordt gewaardeerd door zijn renteopbrengst. Corporaties doorgaans geven converteerbare obligaties een lagere couponrente dan nonconvertible obligaties betalen, zeker als de gemeenschappelijke is anders niet aantrekkelijk, dus de converteerbare obligatie zal meer beleggers trekken in zijn voorraad.
  • Treasury obligaties zijn obligaties uitgegeven door de Schatkist en ondersteund door het volledige vertrouwen van de federale overheid. Vanwege de mogelijkheid van geld drukken van de federale overheid, staatsobligaties hebben geen kredietrisico. Bovendien zijn meestal niet-opvraagbaar. Omdat staatsobligaties zijn de hoogste kwaliteit obligaties te verkrijgen, moeten alle andere obligaties een beter rendement dan treasury obligaties bieden met vergelijkbare looptijd tot het overwegen waard voor de investering.
  • Belastingvrije obligaties, of belastingvrije obligaties, of gemeentelijke obligaties, uitgegeven door steden, provincies, staten, en andere overheidsinstelling, die vrij zijn van federale belastingen zijn. Deze obligaties zijn het beste voor de beleggers in de hoogste fiscale haken om te investeren in belastbare rekeningen.
  • Zero-coupon obligaties uitstellen alle rentebetalingen tot op de vervaldag. Ze worden uitgegeven tegen een uitgifteprijs aanzienlijk beneden pari, bijvoorbeeld, 115€ -190€ wanneer de verlossing nominale waarde is 750€. Ook al is er geen rente wordt ontvangen, moet de houder van een zero-coupon obligatie belastingen elk jaar betalen over lopende rente. Dus, zero-coupon obligaties zijn het meest geschikt zijn voor hun pensioen rekeningen waarbij de obligatie wordt aangehouden tot einde looptijd.
 5. 5
  Begrijp de omgekeerde relatie tussen rente en obligatiekoersen. In het bijzonder, wanneer de lange rente stijgt 10%, zijn langlopende obligaties in de prijzen naar verwachting met 10%, wanneer de lange-termijn rente daalt 10%, zijn langlopende obligaties prijzen zullen naar verwachting stijgen met 10%. Waarom? Hier is een voorbeeld:
  • Stel dat een langlopende obligatie wordt uitgegeven tegen de nominale 750€ wanneer de heersende rente is 5%. Om aantrekkelijk als een investment-grade obligaties zijn, zou het een couponrente van 5% hebben, betalen 40€ per jaar rente. Stel nu dat de rente stijgt 10%, tot 5,5%. Beleggers kunnen kopen nu nieuwe problemen met een couponrente van 5,5%. Om een ​​vergelijkbaar rendement, zou de oude band met 5% couponrente moet ongeveer 10% dalen in prijs te verkopen tegen 680€ tot een vergelijkbare huidige rendement van 5,5% te zijn even aantrekkelijk (40€ / 0,055 = 680€) hebben.
  • De les hier is dat de obligaties zijn grote investeringen in periodes van hoge rente, vooral op het hoogtepunt als het gaat om te vallen, zodat de belegger profiteert van zowel de hogere inkomens beschikbare en vermogenswinsten wanneer de rente daalt. Omgekeerd obligaties maken slechte investeringen in periodes van lage rente, zoals het inkomen is laag en de obligaties zal dalen in prijs als rente stijgt, waardoor de belegger een minderwaarde als hij besluit om te verkopen vóór de vervaldag, of als de obligatie wordt genoemd.
 6. 6
  Kijk voor gerenommeerde korting obligatie makelaars. De meeste obligatie-makelaars zijn ook effectenmakelaars, dat is oke. Bedenk wat bond keuzes beschikbaar, wat bond onderzoek is verstrekt, en of tijdige Quote, maten en uitvoeringen. Besteed aandacht aan zowel de commissie en de verspreiding. Provisies voor aankopen obligaties doorgaans variëren van 5€ tot 5€ per obligatie, met een minimum ongeveer 10 -30€ per transactie. Spread is het verschil tussen de vraagprijs (de prijs waartegen je kunt kopen) en de biedprijs (de prijs waartegen je kunt verkopen). Bijvoorbeeld, als de vraag prijs voor een obligatie is 45€, terwijl de biedprijs is 45€ voor een spread is 5€ die gaat naar de makelaar. Spread verfijnt met verhandelbaarheid van de obligaties. Schaarse obligaties hebben de neiging om bredere spreads hebben. Andere plaatsen om obligaties te kopen zijn:
  • Banken: aandacht besteden aan de vergoedingen.
  • Federal Reserve: je kunt kopen schatkist rechtstreeks via de federale reserve banken of online hier: http://www.treasurydirect.gov/
 7. 7
  Lokaliseren obligatie aanbod. Brokers bieden lijsten van beschikbare obligaties in het aanbieden van bladen, en kunt u zoeken naar obligaties die voldoen aan bepaalde criteria. Bond gidsen, stock gidsen, de Wall Street Journal, en de Standard & Poor's (S & P) blad van obligatie-emittent en het prospectus zijn alle grote plaatsen om obligaties voor potentiële investeringen te vinden.
 8. 8
  Controleer de bond ratings van S & P en Moody's. Deze ratings zijn een ruwe meting van de veiligheid van een obligatie in zowel de rente en hoofdsom. S & P's ratings zijn AAA, AA, A, BBB, BB, B, CCC, CC, C, de bijbehorende Moody's ratings zijn Aaa, Aa, A, Baa, Ba, B, Caa, Ca, C. AAA is de hoogste waardering door beide diensten. D wordt soms gebruikt voor een band reeds in verzuim, en is de laagst mogelijke rating. NR, of geen beoordeling, wordt gebruikt wanneer de obligatie uitgevende instelling niet heeft verzocht een rating, onvoldoende informatie beschikbaar is om een ​​cijfer, of een cijfer is van toepassing op het specifieke type obligatie betrokken te maken. In het algemeen, obligaties met een rating BB of lager zijn junk bonds (die worden geacht een verhoogd risico op default). S & P wijzigt deze ratings door het toewijzen van (+) of (-) om verder koers van een obligatie is de status binnen elke categorie. Moody's voegt numerieke achtervoegsels om deze verschillen, zoals Aa1, Aa2, Aa3 aanwijzen.
  • Vertrouw niet volledig op deze ratings. Ze zijn bedoeld alleen worden gebruikt als een ruwe gids voor beleggen in obligaties, en hun ratings zijn meestal traag om te krijgen bijgewerkt, zelfs na ongunstige zakelijke evenementen zijn gemeld.
 9. 9
  Doe je eigen obligatie-onderzoek. Bepaal het type obligatie, haar rentebetalingsdata en vervaldatum, ten minste drie jaar geschiedenis van de totale kosten het belang van de obligatie-emittent versus winst-verhouding of rentedekking (hoe hoger deze ratio, hoe groter de kans de emittent zal in staat zijn om rente te betalen over zijn zijn obligaties, en hoe hoger de kwaliteit van de obligatie), oproep bepalingen, totale lange termijn schulden en schulden op eigen vermogen, geen geschiedenis van wanbetaling ten minste tien jaar, prijs trading ranges van de obligatie, huidige rendement, rendement tot de vervaldag, alsmede de rente op de obligatie.
 10. 10
  Koop TIPS (Treasury Inflation beschermd obligaties), de enige investering gegarandeerd inflatie te verslaan. TIPS zijn een speciaal type van schatkistcertificaten in 1997 opgericht om beleggers bescherming tegen inflatierisico. De nominale waarde van een TIP begint bij 750€ en het wordt elk jaar verhoogd met de procentuele stijging van de CPI (consumentenprijsindex), een gewogen gemiddelde van de prijzen door de stedelijke consumenten betalen voor een breed mandje van consumptiegoederen en-diensten. TIPS zijn misschien wel de beste investering in obligaties, omdat ze in wezen elimineren de twee grootste risico's verbonden aan het beleggen in obligaties: kredietrisico en inflatierisico. Het addertje onder het gras met TIPS is dat de CPI kan wel of niet de prijzen die u betaalt voor goederen en diensten (die zijn nogal variabel onder vele goederen en diensten, en op grote schaal afhankelijk van waar u woont) vertegenwoordigen. Een ander nadeel is dat, ook al krijg je niet het geld toegevoegd aan hoofdsom van de obligatie tot aan de vervaldatum van de obligatie, u toch belasting betalen op de gewone inkomsten tarief van de hoeveelheid toegevoegd aan hoofdsom van de TIP's per jaar. Dit is niet van toepassing op fiscale beschutte accounts, zoals 401 (k) en IRA, en deze de ideale plaatsen om te kopen en te houden TIPS tot op de vervaldag.
 11. 11
  Kopen korting obligaties (obligaties te verkopen onder de maat 750€). Obligaties regel te verkopen tegen een korting omdat de rente zijn gestegen sinds de obligatie werd uitgegeven. Gegeven een keuze tussen een oudere obligatie verkopen tegen een korting, en een nieuwe uitgifte op gelijke voet, beide met dezelfde huidige opbrengst en kwaliteit, kiest de oudere obligatie verkopen tegen een korting. De reden hiervoor is dat de korting dient als een oproep bescherming, omdat het bedrijf verliest geld door te bellen naar de bond en het betalen van de nominale waarde 750€ voor. In plaats daarvan, als het bedrijf wil de band noemen, zal het gewoon koopt de obligatie in de open markt voor een prijs beneden pari. Om deze reden, nooit een obligatie te kopen tegen een premie (verkoop boven pari), omdat het bedrijf kan ervoor kiezen om de band te bellen en je zou een onmiddellijk kapitaalverlies gelijk aan de premie die u betaald te realiseren.
 12. 12
  Converteerbare obligaties aankopen wanneer de opbrengst van de converteerbare obligaties is hoger dan 2% onder het rendement van nonconvertible obligaties van gelijke kwaliteit. Converteerbare obligaties bieden de houder van een optie om de obligatie te converteren naar een bepaald aantal gewone aandelen van dezelfde onderneming tegen een prijs die boven de marktprijs. Bijvoorbeeld, kan een bedrijf waarvan de aandelen worden verhandeld op 10€ / aandeel een obligatie met een 5% coupon, cabriolet voor 60 aandelen van gewone aandelen uit te geven. De conversieprijs van deze obligatie zou 15€ 0,67 (€ 750/60). Als de gewone aandelen waardeert boven de conversieprijs zal de converteerbare obligatie fluctueren in verhouding tot de voorraad. Vanwege de functie conversie, converteerbare obligaties historisch gezien een opbrengst ongeveer 2% lager dan een nonconvertible obligatie van gelijke kwaliteit. Wanneer de opbrengst van nonconvertible obligaties minus de opbrengst van de converteerbare obligatie is minder dan 2%, is het een goed moment om converteerbare obligaties te kopen. Wanneer de opbrengst van nonconvertible obligaties minus de opbrengst van de converteerbare obligatie hoger is dan 2%, zijn converteerbare obligaties overgewaardeerd en nonconvertible obligaties zijn betere waarde voor het geld.
 13. 13
  Kies een lage kostenratio obligatiefonds te beleggen in junk bonds (ook bekend als "high yield bonds"). Obligatiefondsen zijn beleggingsproducten aangeboden door makelaars en particuliere bedrijven om geld te verdienen voor de fondsbeheerders, ofwel in substantiële acquisitie vergoedingen ("belastingen") of jaarlijkse beheersvergoedingen (vertegenwoordigd door de kostenratio), of beide. Als gevolg van deze vergoedingen, zullen beleggers over het algemeen het verkrijgen van een hoger rendement door te beleggen in individuele obligaties plaats. Het belangrijkste voordeel van obligatiefondsen, echter, is instant diversificatie. Een obligatiefonds is eigenaar van meestal meer dan 100 verschillende obligaties, het effect van een paar slechte investeringen op het globale rendement portefeuille te minimaliseren. Het voordeel van diversificatie is nutteloos voor staatsobligaties (die geen risico van wanbetaling hebben) en verwaarloosbare voor hoogwaardige bedrijfsobligaties (die zeer laag risico op wanbetaling). De enige plaats waar obligatiefondsen zijn te verkiezen boven individuele obligaties is in de investering van junk bonds, waar het risico op wanbetaling is hoog. Om echte diversificatie te verkrijgen, zou een investeerder minstens 20 verschillende junk bonds, die aanzienlijk kapitaal en provisies nodig nodig. Daarom, om te investeren in junk bonds, is het het beste om een ​​junk obligatiefonds, zoals SPDR Barclays Capital High Yield Bond (JNK), met het laagste kostenratio mogelijk te kiezen.
 14. 14
  Koop belastingvrije obligaties voor uw belastbaar accounts, als je op de hoogste belastingschijf. Belastingvrije obligaties hebben een lagere opbrengst dan het belastbare obligaties. Om te bepalen of u baat zou hebben bij het kopen van belastingvrije obligaties, vermenigvuldig belastbare rendement door (1 - uw belastingschijf), waar uw belastingschijf is het percentage van de belasting die u betaalt. Als het resultaat groter is dan belastingvrij rendement, zal je meer verdient na belastingen door het kopen belastbare obligaties. Als het resultaat lager is dan belastingvrij rendement, moet u belastingvrije obligaties te kopen voor uw belastbare accounts.
  • Hier is een voorbeeld: stel dat de hoogste opbrengst te verkrijgen voor investment-grade tax-free obligatie is 4%, terwijl de hoogste opbrengst te verkrijgen voor investment-grade belastbaar obligatie is 6%, en uw belastingschijf is 35%. Vermenigvuldig 6% in (1-35%) opleverde van 3,9%. Omdat het rendement op tax-free obligatie groter is, moet je kopen belastingvrije obligaties. Merk op dat de tegenovergestelde conclusie geldt in dit voorbeeld als uw belastingschijf is minder dan 33%. (Erachter te komen waarom!)
 15. 15
  Ontwikkelen van een obligatie te kopen strategie. Zoals aandelen, obligaties fluctueren van de prijzen, en de beste tijd om obligaties te kopen is wanneer de prijzen laag zijn. Bond prijzen zijn het laagst als de rente pieken. Dat is het ideale moment om te kopen, omdat je niet alleen profiteren van een betere opbrengst, maar ook uit kapitaalwinsten als de rente begint te dalen. Rente de neiging om piek toen de korte rente gelijk zijn aan of hoger is dan de lange rente, het creëren van een omgekeerde rentecurve, een zeldzame kans om obligaties te kopen op grote prijzen. Tijdens periodes van hoge rente, beleggers de voorkeur langere looptijd obligaties te vergrendelen in de hoge opbrengsten, terwijl de corporaties geconfronteerd rentekosten hoog liever oplopen noodzakelijke leningen op korte termijn. De grotere vraag naar langlopende obligaties in combinatie met verminderde aanvoer veroorzaakt een lagere rente bij langere looptijden.
  • Bepalen hoeveel van uw vermogen toe te wijzen voor obligaties. Een ruwe vuistregel is dat uw leeftijd het percentage van uw vermogen in obligaties en vastrentende waarden, en de rest in aandelen moet gelijk zijn. Bijvoorbeeld, als je bent 25, je moet 25% activa in obligaties en 75% in aandelen. Als je 55 bent, moet u beschikken over 55% obligaties en 45% aandelen. Uw obligatieallocatie kunnen variëren afhankelijk van uw financiële situatie en risicotolerantie.
  • Om het renterisico te beperken, het opbouwen van een band ladder bestaat uit korte en middellange termijn obligaties die een jaar na de andere. Bijvoorbeeld, als je 37.320€ te investeren in obligaties, beleggen 7470€ elk in obligaties met vervaldag in 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar en 5 jaar. Als de kortste termijn obligatie na een jaar, de inkomsten herinvesteren in een nieuwe obligatie die afloopt in 5 jaar. Herhaal dit elke jaar, zodat uw obligatieportefeuille bevat altijd vijf obligaties met een looptijd van een jaar na het andere. Bond laddervorming is een goede investering strategie, omdat op korte termijn obligaties zijn minder gevoelig voor renteschommelingen, en moet renteverhoging interesseren, heb je de mogelijkheid om te herinvesteren in een hoger renderende obligaties als uw obligaties vervallen.

Tips

 • Als u een schuld, overwegen de aflossing van al uw schulden alvorens te investeren. De meeste mensen zijn het erover eens dat je niet moet lenen tegen 3% om te investeren op 5%, zoals het verhoogde risico bij het stimuleren van jezelf is niet de verwaarlozen uitbetaling waard. Investeren terwijl je nog steeds de schuld is in wezen hetzelfde.
 • Aangezien staatsobligaties hebben geen risico van wanbetaling, zijn ze inherent superieur in kwaliteit op alle bedrijfsobligaties, en bieden daarom lagere opbrengsten. Obligaties agentschap en bedrijfsobligaties moeten bieden een hogere opbrengst te compenseren voor het hogere risico op wanbetaling. Bijvoorbeeld, als een 10-jarige treasury bond biedt 4% rendement, terwijl een 10-jarige obligaties biedt 5% rendement, is er een impliciete markt aanname dat de corporatie heeft een risico van wanbetaling 1% per jaar. Als u risico-avers, of de rendementen op staatsobligaties en investment-grade bedrijfsobligaties zijn vergelijkbaar, of als je geen tijd of zin om bedrijfsobligaties te onderzoeken, gaan met staatsobligaties om uw kapitaal te beschermen.
 • Obligaties zijn ideaal voor een beleggingshorizon van 5 jaar of minder. Bijvoorbeeld, als je geld te sparen voor een aanbetaling op een huis te kopen in 3 jaar, beleggen in obligaties die vervallen in 3 jaar, en blijf weg van de voorraden, die te vluchtig op korte termijn.
 • Gebruik een limiet order, in plaats van de markt orde, bij het kopen van obligaties, zelfs als je bereid bent om te kopen op of boven de vraagprijs zijn. De bied-en laatkoersen veranderen voordat een markt om de beursvloer bereikt, dus een limiet order is altijd verstandig meer dan je verwacht te betalen om te voorkomen.
 • Vergelijk de rendementen van obligaties met de dividendrendementen van de voorraden. Tijdens periodes van hoge dubbele cijfers rente, zoals gebeurde in de late jaren 1970 en vroege jaren 1980, is het mogelijk om zonder risico's op lange termijn staatsobligaties die tweecijferige rendementen dan de rendementen die redelijkerwijs van de beurs kan worden verwacht aanbieden kopen. Als vuistregel geldt, wanneer de rente op lange termijn staatsobligaties hoger zijn dan de S & P 500's dividendrendement van meer dan zes procent, verkoop je aandelen en obligaties kopen.
 • Wanneer de rente stijgt significant na obligaties gekocht, overwegen de verkoop van de obligaties met verlies en te vervangen door hoger renderende degenen. De minderwaarde je je realiseert u een belastingvoordeel te geven, en de hogere opbrengst obligaties betekent hogere inkomsten op de lange termijn. Uiteraard, dit mag alleen worden gedaan in een belastingplichtige rekening om het fiscale voordeel van een minderwaarde plukken, en het belastingvoordeel moet elke trading kosten te compenseren. Alle effecten in een fiscaal beschutte rekening moet worden gehouden tot einde looptijd.

Waarschuwingen

 • Alle obligaties, waaronder staatsobligaties, dragen inflatierisico, dat wil zeggen de hoofdsom en vaste rente van de obligatie zal de neiging te krijgen uitgehold door de inflatie en minder waard en minder met de tijd zal zijn. De inflatie risico is groter voor de langere termijn obligaties.
 • Als je discretionaire geld zul je niet nodig hebt voor ten minste 20 jaar, moet je het geld beleggen in aandelen in plaats van obligaties. De voorraden zijn veel beter op lange termijn belegging dan obligaties.
 • Niet kopen belastingvrij obligaties voor belasting-beschutte pensioen-accounts, zoals de IRA en. Koop alleen belastbaar obligaties voor deze rekeningen, en kijk voor de hoogste opbrengst. Tax free obligaties, zoals gemeentelijke obligaties, zijn nutteloos voor pensioen rekeningen, omdat de rekeningen zijn al vrijgesteld van belastingen.
 • Vermijd obligatiefondsen in staatsobligaties of high grade bedrijfsobligaties. Het grote voordeel van obligatiefondsen is diversificatie, die niet noodzakelijk is voor staatsobligaties of high grade bedrijfsobligaties met geen of weinig risico van wanbetaling. Obligatiefondsen hebben ook geen gedefinieerde vervaldatum, en ze fluctueren in prijs omgekeerd evenredig met de geldende rente. Een koper van een obligatie is verzekerd van het krijgen van de rug van de nominale waarde 750€ van de obligatie op de vervaldag, ongeacht wat de rente is op dat moment. De koper van een obligatie fonds, echter, kan alleen betaald de marktprijs van de obligatie fonds, die gemakkelijk 50% zou zijn afgenomen toen hij het geld nodig heeft, als, bijvoorbeeld, kocht hij toen rentevoet bedroeg 3%, en wanneer hij nodig heeft om te verkopen, is de rente gestegen tot 6%. De belegger wordt beter gediend kopen van individuele staatsobligatie of high grade bedrijfsobligaties een hogere opbrengst zonder te betalen jaarlijkse beheersvergoedingen krijgen. De enige obligatiefonds het overwegen waard is junk bonds fonds, waarbij diversificatie noodzakelijk is om kredietrisico te compenseren, maar je moet alleen geld je kunt veroorloven om te verliezen in junk bonds investeren.
 • Vermijd zero coupon obligaties. Obligaties worden verondersteld om rente te betalen, en nullen niet, dus technisch nullen moet niet worden beschouwd obligaties. Belangen op zero coupon obligaties worden uitgesteld tot volwassenheid, maar je moet nog steeds belastingen op de opgebouwde rente te betalen per jaar, zelfs al heb je niets ontvangen. Nullen zijn meer volatiel dan traditionele obligaties, omdat ze vastzitten in een bepaalde rentevoet, terwijl de rente op conventionele obligaties kunnen worden herbelegd tegen de geldende rente. Het is niet ongewoon voor nullen 20% dompelen in waarde slechts een paar weken. De enige rationele plaats voor nullen is in fiscaal bevoordeelde pensioen rekeningen waar je niet hoeft te belasting op rente u ontvangt geen loon, en alleen nullen u kunt houden tot op de vervaldag, ze te kopen wanneer de heersende rente is hoog, bij voorkeur kopen in de dubbele cijfers.
 • Beperk de obligatie-aankopen in perioden van lage rente. Rentevoeten hebben in het verleden gemiddeld ongeveer 5%. Als u obligaties kopen wanneer de heersende rente is laag, krijg je een lagere opbrengst, en lijden vermogensverliezen als rentestijgingen, als u de obligatie tot de vervaldag verkopen voorafgaande, of als u een premie betaald voor de obligatie.