Wkonl

Hoe om te gaan met juridische zaken op een begroting

Het goede advocaat is niet de man die een oog naar alle kanten en de hoek van contingentie heeft, en kwalificeert al zijn diploma's, maar die zelf gooit van uw kant dus van harte, dat hij je kan krijgen uit een schrapen.
- Ralph Waldo EmersonAls het gaat om te proberen om te gaan met juridische kwesties, terwijl het leven op een begroting, kan het zowel ontmoedigend en zeer verontrustend. Dit artikel bevat nuttige informatie van advocaat Andrew Flusche, over hoe je kunt omgaan met juridische kwesties op doeltreffende wijze een oogje op de begroting. Merk op dat dit artikel voornamelijk in het achterhoofd werd geschreven met Amerikaanse burgers, maar veel van dit is nog steeds uitstekend advies toepasselijke algemeen overal waar je woont.

Stappen

Hoe om te gaan met juridische zaken op een begroting. Stel jezelf deze zeer belangrijke vraag voordat je iets doen.
Hoe om te gaan met juridische zaken op een begroting. Stel jezelf deze zeer belangrijke vraag voordat je iets doen.
 1. 1
  Stel jezelf deze zeer belangrijke vraag voordat je iets doen: Heb je een advocaat nodig? De beste manier om geld te besparen op juridische kosten zou kunnen zijn om advocaten te houden uit de vergelijking. Dit is zeker niet goed voor elke juridische kwestie, maar het juiste voor jou zou kunnen zijn. Overwegen:
  • Als er nog maar weinig geld op het spel, het inhuren van een advocaat kan niet rendabel. U mag in staat zijn om een ​​paralegal of consultant met de benodigde expertise te identificeren. Of je zou beter af proberen om de zaak zelf op te lossen. Soms een beleefde telefoontje of brief kan een lange weg te gaan.
  • Zelfs als de zaak is van belang, het helpen van jezelf zou een optie kunnen zijn. Een verscheidenheid aan goede doe-het-zelf juridische handboeken bestaan, zoals die door Nolo Press. Uw plaatselijke bibliotheek zal waarschijnlijk vergelijkbaar boeken klaar om te controleren.
 2. 2
  Ga naar kleine vorderingen rechter. Kleine vorderingen bestaat voor een reden. Het helpt mensen hun dag in de rechtbank om kleine geschillen op te lossen. De precieze regels en vereisten variëren per rechtsgebied, maar het kan een goedkope optie om een ​​geldvordering procederen zijn. U kunt over het algemeen na te streven bedragen tot een paar duizend dollar in kleine vorderingen rechter. De dossierkosten zijn meestal een klein bedrag. Je meestal niet huren van een advocaat in deze gevallen, je de zaak op uw eigen na te streven.
 3. 3
  Koop ontbundelde diensten. Misschien heb je een advocaat voor een deel van een zaak nodig, maar je kunt een aantal dingen te verwerken op uw eigen. Ontbundelde juridische diensten zou de zuinige oplossing zijn. Deze innovatie breekt juridische diensten in afzonderlijke delen, te laten klanten kopen alleen wat ze nodig hebben. Onder dit model, zou je een advocaat om alleen advies geven over een bepaalde situatie te huren. Of je kan iemand om contracten voor u huren. Ontbundelde diensten kan een win-win deal voor cliënten en advocaten zijn. De klant krijgt precies de benodigde diensten en heeft slechts een minimum bedrag te betalen. En de advocaat kan werken op discrete zaken voor een verscheidenheid aan interessante opdrachtgevers.
 4. 4
  Leer zelf. Ongeacht de juridische optie die u kiest, moet je jezelf te onderwijzen. Zelfs als je een advocaat voor al uw juridische behoeften te huren, moet u ervoor zorgen dat u begrijpt wat er gaande is. Een simpel ding je kunt leren is de juridische terminologie. Uw advocaat moet in staat zijn om u te spreken in gewoon Engels, maar er zijn nog juridische termen betrokken. Als u de tijd neemt om definities voor dingen te vinden, je tijd uw advocaat op te slaan in het verklaren van hen aan u. In de meeste regelingen, bespaart tijd voor uw advocaat bespaart u geld.
 5. 5
  Voorzien van alle details. Nadat u hebt besloten om een ​​advocaat te nemen, moet je met hem communiceren. Om uw advocaat werk te helpen zo efficiënt (en goedkoop) mogelijk te maken, krijgt al je gegevens bij elkaar. Als je bereid bent om de vragen van de advocaat beantwoorden, kunt u optimaal gebruik maken van alle vergaderingen die je hebt. In het huidige computertijdperk leeftijd, is het gemakkelijk om gegevens en documenten handig te houden. Je kon gewoon een Google Doc van informatie over uw zaak. Als er iets gebeurt, of een geheugen duikt, noteer het. Je zou dit Doc delen met uw advocaat via Google of e-mail.
 6. 6
  Groeperen uw vragen. Als uw advocaat is facturering per uur, u wilt de tijd die hij heeft om te besteden aan uw zaak te minimaliseren. De meeste advocaten wetsvoorstel in stappen van zes minuten, dus zelfs een snel telefoontje naar uw advocaat zal 1/10e van een uur (eventueel 20€) gekost. Dit betekent niet dat je niet mag contact opnemen met uw advocaat. Maar je moet efficiënt zijn in dat contact. Heeft uw advocaat vijfmaal niet bellen tijdens de dag. Maak een lijst van dingen die je zou willen om over te praten en een keer bellen. Hetzelfde geldt voor email.
 7. 7
  Vraag naar alternatieve facturering. Advocaten niet met het uur moeten wetsvoorstel alle tijd. In feite zijn veel advocaten met verschillende betalingswijzen juist om de kosten van juridische diensten verlagen. Als u wilt dat uw advocaat kosten te verlagen, vragen over andere factuur-regelingen:
  • Onvoorziene kosten zijn een populaire methode van facturering in gevallen als persoonlijk letsel. U betaalt uw advocaat een percentage van het bedrag dat u te herstellen.
  • Advocaten gebruiken forfaitair betalingssysteem wanneer de hoeveelheid en de aard van het werk is voorspelbaar. Als je een routine verkeerscontrole rechtbank materie, zou een forfaitaire maak uw kosten eenvoudig te voorspellen. Vaste tarieven kan u ook helpen een eenvoudig testament opgesteld en ondertekend te krijgen.
 8. 8
  Blijf gefocust op het doel. Een wijs zakelijke advocaat zei ooit dat de klant echt in de problemen wanneer ze vechten "voor het principe van de zaak." Als je vecht voor principes, uw kosten zullen waarschijnlijk omhoogschieten. Dat betekent niet dat je niet moet opkomen voor je overtuigingen, maar soms vechten in de juridische arena kan een slechte zakelijke beslissing. Dezelfde redenering geldt voor mensen die willen om mensen lastig te vallen via de rechter. Een gewetenloze advocaat zou kunnen helpen, maar het zal waarschijnlijk duur zijn. Denk je dat een advocaat die zal gewoon treiteren je tegenstander zal vrij omdraaien en bill u? Houd altijd uw focus op het einddoel, en zorg ervoor dat uw advocaat weet dat doel ook. Vraag jezelf af hoe bepaalde beslissingen van invloed kunnen bereiken van dat doel. Als je uit de koers, praat erover met uw advocaat en weer op de rails. U bespaart geld in het einde.

Waarschuwingen

 • Vertegenwoordigen jezelf, vooral tegen iemand die heeft een advocaat, kan je in ernstige juridische gevaar. Dit is waar de uitdrukking, "Een man die zichzelf vertegenwoordigt heeft een dwaas voor een klant" komt uit.
 • Heeft een "internet jurist." Niet te worden Ja, het internet is een waardevolle schat aan vormen, gevallen, statuten en dergelijke. Echter, het internet en zelfhulp juridische boeken geeft de lezer net genoeg informatie te gevaarlijk zijn. Je zal in staat zijn om geweldig te klinken op een feestje, maar in werkelijkheid zal je waarschijnlijk meer dan jezelf helpen kwetsen. Er is geen substituut voor professionele ervaring dat het grotere plaatje ziet. Er is iets aan het oude gezegde "je krijgt wat je betaalt voor"... Hoeveel heeft dat zelfhulp boek kost? Of om die vormen te krijgen?
 • Voorkom oplichting zoals een prepaid juridische dienst. Een paar 'bedrijven' bestaat er uit dat dergelijke diensten te verkopen als een maandelijks of per kwartaal betaalde dienst. Er is een goede kans dat dergelijke diensten zijn een scam, of een piramidespel. Onderzoeken alvorens voort te gaan met dergelijke diensten.

Dingen die je nodig hebt

 • Juridische bibliotheek
 • Documentatiesysteem
 • Georganiseerde aanpak