Wkonl

Hoe te leven in harmonie met anderen

Het is een feit dat we allemaal meer op elkaar dan we anders zijn. In feite betekent dit dat het meer een persoon begrijpt en bewondert eigenschappen en talenten binnen zichzelf, hoe meer deze persoon is waarschijnlijk te begrijpen en te bewonderen over de rest van de mensheid. De stof van de mensheid is geweven uit vele draden en ieder van ons kan verrijken en verheffen de hele zo goed mogelijk. Dit artikel onderzoekt manieren om de grootste hoeveelheid van de harmonie zorgen tussen u en de andere menselijke wezens bevolken de planeet Aarde...

Stappen

Hoe te leven in harmonie met anderen. Elke keer als je iemand tegenkomt, erkennen dat een groot percentage van elke persoon exact identiek is aan u.
Hoe te leven in harmonie met anderen. Elke keer als je iemand tegenkomt, erkennen dat een groot percentage van elke persoon exact identiek is aan u.
 1. 1
  Elke keer als je iemand tegenkomt, erkennen dat een groot percentage van elke persoon exact identiek is aan u. Op zijn beurt, waarderen de diversiteit die afkomstig is van de minderjarige percentage variation.You zijn een unieke configuratie van onze gemeenschappelijke menselijke natuur. Gebruik verstand en goede bedoelingen om te oefenen de wil om te leven, de wil om genot, de wil om superioriteit, de wil om te verbinden en de wil om identiteit, die alle kerndoelen van mensen over de hele wereld.
 2. 2

  Herken de gemeenschappelijke aard dat elke persoon heeft om persoonlijke bescherming, persoonlijke groei, en persoonlijk genot na te streven. Proberen om deze natuur in je op te eren harmonie met je omgeving. Een visie voor je leven en voor de mensheid. Werken aan "het grootste goed voor het grootste aantal mensen."
  • Denk na over wat je doel wilt bereiken, wat droom die je wilt realiseren, wat het lot je wilt nastreven, welk plan je wilt uitvoeren, welke missie je wilt bereiken en diep graven en beroep doen op de steun en aanmoediging van anderen om de vorm te geven toekomst voor de betere.
 3. 3
  Erkennen dat ieder mens is in potentie een aanwinst voor de mensheid. Een vermeende of daadwerkelijke gebrek aan middelen kan een andere persoon verschijnen als iets van een bedreiging, omdat hij of zij zou toevoegen aan de waarschijnlijkheid van een soort van schaarste ontstaan, maar u moet zich realiseren dat de meeste mensen hebben het vermogen om iets van waarde toe te voegen om de wereld in grotere mate dan hij of zij put haar zaken van waarde, en in gedachten houden dat wij bewonen een zeer rijke planeet.
 4. 4
  Erkennen de unieke bijdrage die elke persoon in staat is om te maken aan de voortdurende oorzaak van de menselijke vooruitgang door middel van verbeelding en hard werken. Wees niet overdreven bezorgd met een andere persoon religieuze of politieke voorkeuren niet maar in plaats vragen van de mensen die je ontmoet: Bent u het maken van de meeste van uw leven? Wanneer je, vind je wat je ziet? Zie je jezelf in een ander persoon en dienovereenkomstig te behandelen de andere? Wanneer u in bed liggen 's nachts, ben je gelukkig met hoe je je dag doorgebracht? Als je wakker in de ochtend, heb je honger naar hogere hoogten? En voor jezelf, maken het grootste deel van uw tijd om te leven.
 5. 5
  Waarderen uw natuurlijke verlangen om en om goed te presteren. Er is veel plezier dat kan worden afgeleid uit het hebben van een publiek, maar ook het plezier dat kan worden afgeleid van het zijn een publiek terwijl u geniet van het uiterlijk en de prestaties van andere mensen. De van de mens meedogenloos vraagt ​​ons om onszelf te voeren op een bepaalde manier. We kunnen brengen het beste in elkaar als een bewijs van de hoogten die de mensheid kan opstijgen naar. De ongelooflijke kans om te leven moet worden gevierd en gemaximeerd tot zo veel mogelijk door de vele facetten van de ene diamant van de menselijke natuur, want dit is wie we zijn. Deze realiteit verdient unapologetic expressie.
 6. 6
  Erken dat je in staat bent nuttig voor anderen te zijn, en dat anderen in staat zijn nuttig voor u zijn. Het is volstrekt onredelijk voor een persoon om te verwachten om iets te krijgen voor niets in elke relatie. Houd er echter rekening mee dat soms is er geen kwaad in bijstand uit te breiden tot een andere persoon gewoon omdat je kan en dat een dergelijk gebaar zelfs een bron van persoonlijke kunnen zijn. Inderdaad, niet verwacht heen en weer is een groot deel van het succes van het geven want je geeft dan onvoorwaardelijk. Je vindt de meeste mensen zullen toch vergelden, vooral als je delen van jezelf met goede bedoelingen.
 7. 7
  Erkennen dat we allemaal op deze planeet samen. We staan ​​allemaal om meer te winnen door samen te werken en met elkaar in plaats van te werken tegen elkaar. Het is gezegd door inheemse Europeanen dat "geen enkele boom heeft takken zo dwaas om te vechten onder elkaar." De mensheid staat voor vele onvermijdelijke uitdagingen die onze beste verdediging vereisen zonder dat we het creëren van extra onnodige problemen tussen ons. Liefde is de grootste katalysator van de harmonie en het altijd uplifts. Omdat er altijd een gebrek aan voldoende, geven daarvan altijd, vooral in die tijd voelt het hardst.

Tips

 • Realiseer je dat als je in vrede met jezelf, dan is het makkelijker voor u om in vrede met anderen.
 • Proberen het leven te genieten en proberen om anderen hetzelfde te doen.
 • Concurreren constructief en proberen om conflicten met geduld, verdraagzaamheid en communicatie op te lossen.
 • Breiden en omarmen liefde bij elke gelegenheid.
 • Herken de overvloedige mogelijkheden die voor ons bestaat om alle adequaat worden ondersteund door samenwerking en een intelligent beheer van onze middelen.
 • Realiseer je dat wat rond gaat de neiging om rond te komen. Sturen positief, constructief en zorgzame daden en woorden, zodat het zelfde worden naar u teruggestuurd.
 • De mensheid is een team, en hoewel elke persoon zou willen zijn op de top, bedenk dan dat de beste stijl van leiderschap is bij voorbeeld omdat het geval van een persoon wijselijk het toepassen van wat hij of zij weet overtroeft de loutere verspreiding van een les voor velen een dag, maar beide zijn een nuttig invloed om anderen.
 • Wanneer je iemands lichaam te zien, herinner jezelf eraan dat een virtueel universum bestaat binnen die persoon, vergelijkbaar met u, met herinneringen, dromen, waardigheid, meningen en emoties en rekening te houden dat elke persoon is meer dan voldoet aan de ogen.
 • Probeer je best om wederzijds voordelige cultiveren of regelingen win-win in relaties.
 • Erkennen dat mensen hebben individuele levensstijl voorkeuren als het gaat om zaken als voedsel, parfums, mode en entertainment en die soms van een persoon trash misschien een andere persoon schat zijn.
 • Liefde voor zichzelf, de mensheid en het heelal op basis van de inherente en groeiende rijkdom van elk is de sleutel tot een geïntegreerde verbinding met anderen die ook de mogelijkheid hebben om deze fundamenten van het bestaan ​​waarderen om voor een blijvende vorm van geluk.
 • Maakt niet uit wie je tegenkomt, altijd in gedachten houden dat de gelijkenissen die je deelt met een persoon ver de verschillen te compenseren.
 • Genereer de dankbare besef dat we allemaal kinderen van het heelal en laat je hart om voortdurend willen elke persoon meer leven, meer geluk, meer succes, meer liefde en meer verlichting.

Waarschuwingen

 • Gewoon omdat geweld is soms nodig om jezelf te beschermen; dat betekent niet dat het een normale manier van leven of normaal en we moeten nog steeds naar streven om te leven in harmonie.
 • Het is allemaal recht op bedreigende mogelijkheden in anderen waarnemen, niet een "reality check" om ervoor te zorgen dat het object van je angst is reëel, dan dienovereenkomstig handelen.
 • De keten van de mensheid is zo sterk als zijn zwakste schakel.
 • Vermijd mensen die je haat categorisch voor uw ras, geslacht, religie, etnische achtergrond, sociale klasse, tenzij je de emotionele middelen om hen bevriend en bijdragen tot de afbrokkeling van hun fanatisme. Het is niet gemakkelijk en het is contraproductief om tijd met hen doorbrengen als je niet op je best en het meest zichzelf beheerste. Het maakt niet uit waarom ze je haten, de redenen voor het fanatisme zijn sociale en culturele, de enige remedie is het onderwijs en het afbreken van de idee van onverdraagzaamheid op zich.
 • Niemand is perfect en dit kan leiden tot frustratie, maar de kop van dit is dat er altijd ruimte voor verbetering en de liefdadigheid van de verheffende mensheid moet beginnen thuis met zichzelf.

Dingen die je nodig hebt

 • Zelfbewustzijn
 • Zelfrespect
 • Empathie