Wkonl

Hoe te wonen overleven in hawaii

Wonen in Hawaï lijkt een paradijs. Maar het is een hoop werk als je niet financieel instellen of stabiel. Hawaï is ook de bijnaam, "The Melting Pot", zoals de eilanden zijn divers met een mix van etnische achtergronden. Dit artikel zal uitleggen hoe je wonen overleven in Hawaï.

Stappen

Hoe te wonen overleven in hawaii. Doen veel onderzoek op.
Hoe te wonen overleven in hawaii. Doen veel onderzoek op.
 1. 1
  Doen veel onderzoek op. Gebruik Craigslist of de Honolulu Advertiser's website als hulp bij het ​​vinden van huisvesting.
  • Weten dat gemiddeld, kan een studio gaan voor 450€ tot 750€, terwijl een slaapkamer een appartement maar liefst 1.500€ per maand zou zijn, afhankelijk welke stad of dorp je kijkt in. Water kan worden opgenomen in de huurprijs, maar het is aan u (de huurder) te betalen voor elektriciteit, kabel, en andere items.
  • Kijk in het aanvragen van een universiteitscampus in Hawaii. De universiteiten bieden slaapzalen en de nabijgelegen appartementen voor een betaalbare prijs op room & board. Aarzel niet om te solliciteren naar een mogelijkheid van financiële hulp.
 2. 2
  Hebben sollicitatiegesprekken opgesteld of in de werken als je komt te hawaii. De meeste afgestudeerde banen, bijvoorbeeld, verpleging en computer ingenieur zijn meer moeilijk te vinden dan een serveerster of cashiering plaatsing. Indien nodig, probeer dan aan te passen met twee banen of een "tweede" een aan de zijkant voor extra geld.
 3. 3
  Weten dat zowel de Hawaiiaanse en lokale Hawaiiaanse Pidgin zijn heel gebruikelijk talen gesproken met de lokale bevolking en autochtonen. Terwijl iemand probeert te krijgen in een rijstrook en je laat ze in, wees niet beledigd als ze zwaaien om u op een andere manier. Lokale bevolking gebruik van de "shaka" teken als een waardering voor elkaar.
 4. 4
  Begrijp dat hawaii heeft seizoenen, maar op een andere manier dan de rest van de wereld. De gemiddelde temperatuur het hele jaar door is tussen de 78-85, met augustus zijn de warmste maand en december zijn de koelste maand in het mid 60 graden. Het regenseizoen loopt van september tot februari, maar een onverwachte regenbui gedurende twee minuten kan de dag keren om op het strand. Sneeuw niet in de staat Hawaii vallen, behalve voor de pieken op Mauna Loa en Mauna Kea, beide gelegen op het eiland Hawaï (Big Island).
 5. 5
  Zoeken en gebruiken wekelijkse specials, advertenties of andere handige voorwerpen. Gemiddeld kan een liter melk kost tussen de 5€ tot 10€ en gas prijzen variëren van 5€ 0,00-5€ 0,80 per gallon (vanaf oktober 2011)
 6. 6
  Probeer winkel op ross, Wal-Mart, Sam's Club, Costco, doel en Walgreens voor lage prijzen op bulk items.
 7. 7
  Registreer uzelf en uw gezin met de contactpersoon voor noodgevallen register, om hen te beschermen in het geval van een lokale noodsituatie of ramp eiland. Zie Next Of Kin Registry (NOKR) []

Tips

 • Huisdieren zijn niet allemaal dat ongeveer welkom hier. Neem eens een kijkje op Craigslist huren en je zult merken dat een groot deel van de beschikbare woningen geen huisdieren zal toestaan. De situatie is zo slecht, dat iemand moest een verhuur website (betalende) dat huisdiervriendelijk huren lijsten te creëren, alleen.
 • Als je een concert of event-ganger, zich ervan bewust dat uw favoriete gebeurtenissen of muziek kunstenaars zelden kan maken een verschijning in Hawaï, doordat ze aan de dure kant van de scheepvaart en vliegtickets. Terwijl je hier bent, probeer Hawaï gebeurtenissen, zoals de Universiteit van Hawaï voetbalwedstrijden in het Aloha Stadium of Bayfest Hawaï in het Marine Corps Base Hawaii, waar enkele van de grootste kunstenaars komen om te presteren te ervaren, bijvoorbeeld Papa Roach, Alan Jackson, en Lynyrd Skynyrd waren allemaal afgelopen jaren 'performers.
 • Als je een roker bent, Hawaii heeft een rokende wet die werd opgericht op 16 november 2006. De wet bepaalt dat roken niet is toegestaan ​​20 meter van een openbare deuropening of een open ventilatie (ramen) van een gebouw of een gedeeltelijk omsloten ruimten (overhangen of daken). Je kan worden toegelaten tot minder dan 20 meter rook van een deuropening als het bedrijf gesloten is.
 • Voor alles wat je schippers die er zijn, denk niet aan Hawaï als het vasteland. Denk aan het meer als een vreemd land. De staat havens zijn uit elkaar vallen, maar de slip kosten blijven stijgen. Je zou geen zorgen over te maken, maar omdat het krijgen van een permanente slip in een toestand haven is bijna onmogelijk. Tenzij je bereid bent om de juiste persoon om te kopen. De private jachthavens zijn in vrij goede vorm, dan weer, zijn ze meestal vol en zal u op een lange wachtlijst. Hoewel duurder dan staat havens, zullen er elektriciteit en water voor uw gemak. Sorry voor al het slechte nieuws, maar ik wil besparen u de moeite die ik moest doorlopen.
 • Hawaii heeft geen zomertijd. Als het zomertijd, zal Hawaï zijn 3 uur achter de Westkust en 6 uur achter de East Coast.
 • De noodzakelijkheden in elk huis in Hawaii: een fles Raid, een paraplu, een vliegenmepper, slippers (slippers), en fans. De temperatuur niet onder de 65, dus er zal altijd mieren en kakkerlakken ergens. U hoeft niet om schoenen te dragen in het huis, veel Japanse en Hawaiianen kijken neer op dit. Slippers of op blote voeten zijn de meest voorkomende. Ook vanwege de vochtigheid en plakkerig weer, een ventilator is een pluspunt om je af te koelen.
 • Misschien wilt u de namen van de belangrijkste snelwegen en wegen te leren. De meeste bewoners zich niet aan de werkelijke snelweg nummers, maar als de echte weg namen. (Bv. "Kamehameha Highway" in plaats van "Route 99")

Waarschuwingen

 • Als een "haole" (blanke) Misschien wilt u Waianae stranden van deze regio, met name alleenstaanden en vrouwen voorkomen. Hawaii, net als overal elders, heeft een aantal slechte mensen. Wees voorzichtig. Laat geen waardevolle spullen in uw auto op afgelegen stranden en parken.