Wkonl

Hoe te zeer gemotiveerde geworden voor je job

Proberen zeer gemotiveerd te worden voor uw werk is waarschijnlijk een van de moeilijkste uitdagingen ene gezichten op de werkvloer. Zeker als je bent belast met een aantal van de meest alledaagse werk. Ja, wat doe je als je het gevoel dat je interesse hebt verloren? Is er een manier voor u om zeer gemotiveerde geworden voor uw baan?

Er is een persoonlijke 'formule' ik gebruik. Ik noem het de 'CARES'. Iemand die genoeg CARES wordt zeer gemotiveerd voor zijn baan. CARES staat voor Conviction, Attitude, Respect, Empathie en oprechtheid.

Stappen

Hoe te zeer gemotiveerde geworden voor je job. Ontwikkelen overtuiging.
Hoe te zeer gemotiveerde geworden voor je job. Ontwikkelen overtuiging.
 1. 1
  Ontwikkelen overtuiging. Overtuiging is een vaste overtuiging van wat je wilt doen. Een vaste overtuiging geeft je de moed om de richting van je doelen. Vraag jezelf af wat zijn uw carrière? Hoe werkt deze carrièredoelen overeenkomen met de doelstellingen van uw bedrijf? Geloven in het bedrijf de doelstellingen als je bent zeer gemotiveerd te worden voor je werk. Lijn deze doelen om uw carrière doelen en je begint te meer betekenis in wat je doet zien.
 2. 2
  Hebben een positieve houding. Houding is een van uw manier van denken en handelen jegens je leven. In welke taken aan u toegewezen, benaderen met een positieve houding. Een positieve houding betekent dat we elke opdracht met trots, passie en overtuiging. Geef de opdracht aan u toegewezen; je beste shot, ongeacht hoe onterend. Als je werk te benaderen met een positieve houding begin je zeer gemotiveerd te worden voor je werk. Het zal bijdragen aan uw carrière succes doelen.
 3. 3
  Toon respect. Respect is een gevoel van bewondering voor goede eigenschappen of prestaties van mensen. Veel te vaak nieuwelingen op het werk niet genoeg respect voor hun leidinggevenden en collega's niet geven. Dit is vooral als ze niet grondig elkaars rol te begrijpen. Te worden zeer gemotiveerd voor je werk, te beginnen met zelf-respect. Respect voor jezelf. Als je wilt dat anderen je respecteren, moet u beginnen met respect jezelf. Begrijp uw eigen rol in de organisatie. Rollen Ieders bijdrage leveren aan het grotere doel van het bedrijf. Als je kijkt neer op je eigen baan, dan zou je niet waarderen wat je doet. Mensen zullen beginnen om respect te verliezen voor je als je niet eens respect voor jezelf. Dan leren anderen te respecteren. Respecteer anderen in uw organisatie. Elk en iedereen in de organisatie verdienen uw respect. Van de thee dame aan de conciërge, ze hebben elk hun rol te spelen en elk draagt ​​bij aan de grotere doelen organisatie. Leren om de goede kwaliteiten in anderen dat je respect verdient te zien.
 4. 4
  Ontwikkelen van empathie. Empathie is het vermogen om andermans gevoelens en ervaringen bedenken en te delen. In ons werk, zijn we gebonden aan een ontmoeting met collega's die niet willen meewerken of klanten die onredelijk zijn. In dergelijke gevallen, zou u zich voelen gedemotiveerd. Om dit te overwinnen, leren te leven in die persoon. Begrijpen waarom dergelijke verzoeken worden gedaan.
 5. 5
  Laat oprechtheid. Oprechtheid zegt en doet alleen dingen die men werkelijk betekent, of gelooft. Wanneer we doen het werk dat is ons gegeven, doe het oprecht en vreugdevol. Als iemand ons heeft geholpen in de loop van ons werk of een bepaalde taak meer beheersbaar danken hen oprecht hebben gemaakt. Op die manier begin je te zien dat het werk is dat niet onoverkomelijk. Je begint zeer gemotiveerd te worden voor je werk.

Waarschuwingen

 • Het belangrijkste ding over het feit dat zeer gemotiveerd voor uw job is weten wat je wilt. Als je niet weet wat je wilt met je carrière op de lange termijn, dan kun je niet zien de relatie tussen nu en de toekomst wat je doet.