Wkonl

Hoe voor te bereiden op een strand reis

Heb je ooit wilde gaan op een strand reis, maar weet gewoon niet hoe in te pakken voor het? Dit artikel zou moeten helpen.

Stappen

Hoe voor te bereiden op een strand reis. Voorafgaand aan het gaan naar het strand, kunt u om hoogtepunten te krijgen in je haar, koop een nieuw badpak, nieuwe slippers en krijg een lichte kleurtje te zorgen dat u uw beste kijken op het strand.
Hoe voor te bereiden op een strand reis. Voorafgaand aan het gaan naar het strand, kunt u om hoogtepunten te krijgen in je haar, koop een nieuw badpak, nieuwe slippers en krijg een lichte kleurtje te zorgen dat u uw beste kijken op het strand.
 1. 1
  Voorafgaand aan het gaan naar het strand, kunt u om hoogtepunten te krijgen in je haar, koop een nieuw badpak, nieuwe slippers en krijg een lichte kleurtje te zorgen dat u uw beste kijken op het strand.
 2. 2
  Uitzoeken hoeveel spullen je van plan bent op het brengen met u naar het strand. Dit zal de grootte van uw strandtas te bepalen; als je niet wilt dat een grote tas mee te nemen, maar hebben kleine dingen daar en u niet wilt dat een kleine portemonnee als je een heleboel dingen mee te nemen. Goedkope strandtassen kan worden gevonden bij Target en Wal-Mart.
 3. 3
  Kiezen uit een extra set en uw strand kleding. Uitzoeken luchtig en licht gekleurd om te voorkomen dat het absorberen van de zonnestralen of surf shorts die comfortabel zit. U kunt ervoor kiezen om uw extra kleding achter in uw auto of hotelkamer (indien van toepassing). Sommige stranden hebben openbare paviljoens, waaronder,, en. Verlaten van het in de auto helpt, zodat je niet meer kleren bedekt met zand zal krijgen. of slippers zijn geweldig om te wandelen in, maar als je naar het zand, nemen ze af om te voorkomen dat wierp zand bij anderen. Ook als u van plan bent om te wandelen langs de kustlijn, op blote voeten naar bijkomende en onnodige waterspatten te voorkomen.
 4. 4
  Gebruik beach bescherming elke keer dat je er naartoe te gaan. Breng lippenbalsem met SPF om je lippen te voorkomen branden en kloven. Ook, breng een fles zonnebrandcrème om zonnebrand te voorkomen. Breng een paraplu en begraaf de onderste hendel in het zand om te voorkomen dat vliegen weg. De meeste hotels langs het strand hebben parasols en strandstoelen, soms te beperken tot de gasten van het hotel. Zonnebrillen zijn handig als u niet wilt dat de zon in je ogen.
 5. 5
  Dragen een stro mat of strandstoel als u niet wilt zitten op het zand. Handdoeken zijn een andere optie, maar alsjeblieft strand etiquette en schud eventueel zand af van het weg van personen of wacht tot je naar de parkeerplaats.
 6. 6
  Breng een lunch of een snack en andere dingen om je bezig te houden. Als u het brengen van muziek, gelieve brengen ook hoofd-of oortelefoon voor ieders gemak. Het kan helpen om een ​​koeler te brengen en pak het met water en andere soorten dranken. Als je in de zon de hele dag, zal je verbaasd zijn hoe uitgedroogd je krijgt. Zorg ervoor dat u de hele dag constant drinken.

Tips

 • Veel plezier!
 • Wees voorzichtig niet om zand te krijgen op uw elektronica; zand kan krijgen binnen hen en verpesten ze.
 • Waterschoenen mee te brengen voor de kinderen, zodat ze hun voeten niet zal bezuinigen op de schelpen en andere scherpe voorwerpen.
 • Als je kinderen hebt, breng iets voor hen te doen - pak een emmer en een schop zodat ze kunnen spelen in het zand, of een bal te schoppen rond.
 • Altijd zwemmen met een buddy!
 • Kijk uit voor riptides

Waarschuwingen

 • Gehoorzamen beach regels.
 • Ga niet op krabben of jellies - ze pijn doen!
 • Probeer niet te verdrinken.
 • Wees voorzichtig in het water bij het strand. Kijk uit voor kwallen en haaien als je bij de oceaan. En kijk uit voor eventuele waarschuwingen.