Wkonl

Hoe je een rechtbank aangestelde advocaat

Het gerechtelijk systeem in de Europa is zo ingesteld dat zelfs mensen die weinig financiële middelen kan de professionele vertegenwoordiging krijgen in de rechtbank als dat nodig is. De meeste mensen weten dit voordat ze de rechter in te voeren, zelfs. Maar, de wet vereist een rechter om u te laten weten dat u het recht hebt om een ​​rechtbank aangestelde advocaat, als je niet kunt veroorloven om er een te huren, waardoor het proces vrij eenvoudig.

Stappen

Hoe je een rechtbank aangestelde advocaat. Beoordelen de aanklacht tegen u.
Hoe je een rechtbank aangestelde advocaat. Beoordelen de aanklacht tegen u.
 1. 1
  Beoordelen de aanklacht tegen u. U kunt over het algemeen alleen maar ontvangen een rechtbank aangestelde advocaat als je al beschuldigd van iets dat je gevangenisstraf kan krijgen voor, al zijn er uitzonderingen. Bijvoorbeeld, benoemt de rechtbank een advocaat voor hen die geestelijk ziek of ontwikkelingsgebied gehandicapt en voor kinderen, en het kan een advocaat voor de betrokkenen bij de voogdij en de gevallen bescherming van het kind benoemen.
 2. 2
  Verzamel uw financiële documenten bij elkaar, die u zal helpen vast te stellen dat je financieel niet in staat om een eigen advocaat in te huren.
 3. 3
  Vertel de rechter tijdens uw eerste rechtszitting die u wilt krijgen een rechtbank aangestelde advocaat. De rechter zal u vragen om financiële informatie, zowel mondeling als schriftelijk, om te laten zien dat je niet over de middelen om uw eigen advocaat te nemen hebben te bieden onder ede, vaak.
 4. 4
  Wachten op de beslissing van de rechter, die over het algemeen komt via mail. Zolang je bewijzen dat je niet de financiële middelen om een ​​eigen advocaat inhuren, zal de rechter meestal goed te keuren van een rechtbank aangestelde advocaat.
 5. 5
  Contacteer de rechtbank aangestelde advocaat op de datum dat de rechter bevelen, als de rechter biedt u een datum. Vaak zal u aan uw rechter aangestelde advocaat bij je eerste rechtbank date.

Beroep een ontkenning voor een rechtbank aangestelde advocaat

 1. 1
  Herziening van de oorspronkelijke financiële informatie die u verstrekt wanneer u gevraagd een rechtbank aangestelde advocaat, zorg ervoor dat u nauwkeurig uw financiële situatie hebben vertegenwoordigd. Omdat court-benoeming van een advocaat voor een strafzaak is volledig afhankelijk van uw financiën, deze stap zorgt ervoor dat u de beste kans op het verkrijgen van een advocaat.
 2. 2
  Informeer bij de griffie onmiddellijk nadat u een ontkenning ontvangen. Laat het kantoor weten dat u zou willen vragen dat de voorzittende rechter beoordelen de ontkenning. Je zal in het algemeen moet invullen papierwerk om deze aanvraag te maken, en het papierwerk varieert van staat tot staat.
 3. 3
  Verzend het papierwerk en alle aanvullende stukken zo spoedig mogelijk. Veel staten alleen kun je drie dagen na ontvangst van de weigering om de beslissing in beroep. Wacht tot het nieuwe besluit te bepalen of u in staat om een ​​rechtbank aangestelde advocaat ontvangen bent.

Tips

 • In de meeste civiele zaken, kunt u niet een rechtbank aangestelde advocaat te verkrijgen. Echter, kunt u op zoek gaan rechtsbijstand advocaten in uw gemeenschap dat een raadsman te bieden aan diegenen die niet kunnen advocaten veroorloven.
 • Als uw financiële situatie verbetert, moet u dit onmiddellijk te melden aan de rechtbank.
 • Als de rechter je niet veroordelen van de kosten, zal u niet om eventuele vergoedingen te betalen voor uw rechter aangestelde advocaat, tenzij de rechter vaststelt dat u uw eerste financiële status verkeerd of dat uw status verbeterd gedurende de tijd dat de advocaat vertegenwoordigde je. In geval van veroordeling, moet u wellicht een aantal van de gerechtelijke kosten te betalen.

Waarschuwingen

 • Hoewel advocaat-cliënt geheimhoudingsplicht geldt als je een rechtbank aangestelde advocaat, is vertrouwelijkheid niet van toepassing op informatie die u deelt over uw financiële situatie. De rechtbank moet uw advocaat om alle informatie over de verbetering van uw financiële situatie te melden bij de rechtbank.