Wkonl

Hoe kunt u uw FBI-dossier te verkrijgen

Een FBI-bestand is een verslag van informatie met betrekking tot arrestaties, federale werkgelegenheid, naturalisatie, of militaire dienst. De FBI niet een bestand op iedereen te houden, maar sommige mensen kunnen een bestand hebben als ze een slachtoffer in een zaak of een geautoriseerde derde partij heeft informatie over hen gevraagd zijn geweest. De FBI heeft ook bestanden van individuen, organisaties en bedrijven die zijn of waren in onderzoek.

Stappen

Hoe kunt u uw FBI-dossier te verkrijgen. Begrijpen hoe de FBI zal zoeken naar uw bestand.
Hoe kunt u uw FBI-dossier te verkrijgen. Begrijpen hoe de FBI zal zoeken naar uw bestand.
 1. 1
  Vul een privacywet aanvraagformulier.
  • Vermeld uw volledige naam, huidige adres, datum en plaats van geboorte, en Social Security Number (optioneel).
  • Alle aanvullende informatie die de FBI zal helpen bij het lokaliseren van de gegevens over u, zoals eerdere aliassen of verblijfplaatsen.
 2. 2
  Begrijpen hoe de FBI zal zoeken naar uw bestand. De FBI kijkt door haar centrale Records System in Washington DC voor de belangrijkste dossiers die betrekking hebben op een bepaalde persoon, plaats of gebeurtenis. Echter, niet alle bestanden geïndexeerd als belangrijkste bestanden en veel records worden niet gehandhaafd op FBI-hoofdkwartier. Om de kans op draaien van een resultaat te verhogen, maak een verzoek om kruisverwijzingen, dat is gewoon een vermelding van een individu binnen een hoofdbestand (bijvoorbeeld, als de persoon in kwestie werd benaderd door de FBI als onderdeel van een onderzoek van iemand anders) Als dit te doen, zorg ervoor dat u de volgende informatie verstrekken:
  • Datum, locatie, en de omstandigheid dat hij / zij contact gehad met de FBI.
  • Volledige naam (voornaam, middelste en laatste), inclusief eventuele aliassen of vorige namen.
  • Sofi-nummer, datum en plaats van geboorte, en huisadres.
  • Namen van personen die zouden kunnen helpen bij de identificatie.
  • Andere media die hem / haar kunnen zijn genoemd, zoals boeken, artikelen, tijdschriften, websites, etc.
 3. 3
  Ontvang de privacywet aanvraagformulier notariële, gesigneerd en gedateerd door een notaris. Een notaris is een door de overheid aangewezen ambtenaar die verantwoordelijk is voor een aantal dingen, het belangrijkst waarvan toezicht op de ondertekening van belangrijke documenten, bescherming tegen fraude, en serveren als een onpartijdige getuige te zorgen dat de ondertekenaar van de overeenkomst willens en wetens heeft ingevoerd.
  • Zorg ervoor dat de juiste ID, zoals een rijbewijs, sociale zekerheid-kaart, of een geboorteakte te brengen, zodat de notaris kan uw identiteit te controleren.
  • U kunt notarissen in verzekeringen kantoren, banken, en staat kantoren, zoals het ministerie van Licensing.Notary Publics vinden kan ook worden gevonden met behulp van verschillende websites, zoals de notaris directory, Notaris roterende, of 123 notaris.
 4. 4
  Dien uw privacy act aanvraagformulier aan de FBI op het onderstaande adres:
  Federal Bureau of Investigation
  Record Information / Verspreiding Sectie
  170 Marcel Drive
  Winchester, VA 22602-4843
  Als uw records worden gehouden op een, moet u een verzoek te doen daar ook. Dit komt omdat bijna alle onderzoeken gebeuren in een Field Office, en niet allemaal van een onderzoek zal worden verzonden naar FBI Headquarters.
 5. 5
  Wachten. Je moet een ontvangstbevestiging ontvangt binnen 10-20 dagen na het verzenden van uw aanvraag. Daarna verwachten een periode van drie tot vier maanden de tijd om uw bestand te ontvangen, soms langer afhankelijk van de grootte.

Tips

 • De Leeszaal is een online database van de meest gevraagde FBI-documenten.
 • Mail gericht aan de FBI zal een vertraging als gevolg van verhoogde veiligheidsmaatregelen ondervinden.
 • Het aanvragen van uw niet-vertrouwelijke dossier kan er een rode vlag te hijsen met onderzoekers. Vertrouwelijke gedeelten van uw dossier zal niet worden vrijgegeven indien zij deel uitmaken van een lopend onderzoek, of anderszins interessante aan de FBI.
 • Dit verzoek dient de lijst een maximumbedrag dat u bereid bent te betalen in reproductierechten zou zijn, maar niet aan de FBI, want zij zullen u te factureren indien nodig.
  • Je zal niet in rekening worden gebracht voor de eerste 100 pagina's van het bestand, maar elke pagina zal daarna 10 cent kost.
  • Als het bestand is tussen de 100 en 180 pagina's, de FBI over het algemeen niet in rekening omdat de kosten te factureren en innen van de vergoeding is meer dan simpelweg het bestand te verzenden.
 • U kunt een verzoek aan een andere persoon (levend of overleden), plaats, zaken, organisatie, of gebeurtenis door de aanwijzingen op het maken FOIPA verzoek instructies pagina. Voor meer informatie over het aanvragen van informatie, zoals veelgestelde vragen, rapporten en publicaties, en downloadbare formulieren, bezoek de FBI Foia / privacy website.

Waarschuwingen

 • Volgens de bepalingen van titel 18, Europa Code (USC), Sectie 1001, elke vervalsing met betrekking tot de geldigheid van uw identiteit is onderworpen aan een boete van niet meer dan 7470€ gevangenisstraf van niet meer dan vijf jaar, of beide.
 • Het aanvragen of verkrijgen van een record (s) onder valse voorwendselen is strafbaar volgens de bepalingen van titel 5, USC, sectie 552a (i) (3) als een misdrijf en met een boete van niet meer dan 3740€.