Wkonl

Hoe je stijlvol voor een nieuw college guy kleden

Je wilt iemand speciaal door zich te verkleden classy imponeren. Deze tips en eenvoudige stappen zijn hier om u te begeleiden naar succes!

Stappen

Hoe je stijlvol voor een nieuw college guy kleden. Kies een look die u comfortabel met (stedelijk, indie, prep, enz.) Zijn.
Hoe je stijlvol voor een nieuw college guy kleden. Kies een look die u comfortabel met (stedelijk, indie, prep, enz.) Zijn.
 1. 1
  Kies een look die u comfortabel met (stedelijk, indie, prep, enz.) Zijn en dan van plan om terug te trekken uit het een beetje. Je wilt niet te kijken als je het dragen van een kostuum, maar je moet dragen nog steeds een enigszins unieke stijl die je jezelf te identificeren door. Niet in de groeven stijl vallen! Hebben een wat gevarieerde garderobe! Draag geen ALL Hollister of ALL Famous Stars and Straps. U kunt dragen deze merken, maar niet bij OVER-BOARD. Wees origineel! Het is het beste om te gaan in een winkel als JCPenney of Urban Outfitters om een ​​meer originele look te krijgen, terwijl de winkels, zoals Hollister of PacSun classificeren van een stereotype.
 2. 2
  Investeer in een vertrouwde paar denim jeans. Denim is de meest veelzijdige kledingstuk dat u bezit, en je moet ten minste een paar dat je kan het gewoon niet deel met eigen. Het is absoluut noodzakelijk dat ze bij je passen onberispelijk (zorg ervoor dat ze voldoen aan de bovenkant van je schoen bij het zitten). Kijk op merken zoals Lucky, Guess, Rock en Republic, True Religion, en (als je niet wilt besteden zo veel!) Levi's zoals de 514 of de BDG voor beproefde koopje koopt. Vermijd plain denim jeans;! Kijken voor een van beide kleuren (zwart, wit, bruin) of denim die een goede wasbeurt heeft of vervagen om het een dynamische look. Magere jongens zien er geweldig uit in slim fit jeans, en boot cut jeans zijn populair als goed deze dagen. Koop jeans meisje alleen als ze volledig voorbij als jongen jeans of u een midlife crisis. Rips zijn ook te koelen dit najaar, samen met deze zeer donker gekleurde.
 3. 3
  Schoenen - Ze zijn zoet, maar niet te overboord gaan. Bijvoorbeeld, Bapes of Bathing Apes ziek zijn, maar ze komen niet overeen met iets! Ze zijn een collector's item, niet voor dagelijks gebruik. Slijtage-vermogen is een must, krijgen een kleurenschema dat overeenkomt met wat je hebt! Krijg je iets een beetje uniek. Probeer een nieuwe stijl van de Nike SB's of AF1's, of probeer een nieuwe regeling van Onitsuka Tigers! Cop een paar Gourmet's. Mooie volwassen Jordan-achtige ontwerpen, maar veel meer laid back en eenvoudig. Heel makkelijk aan te passen, en niemand anders zullen ze hebben.
 4. 4
  Kleuren - Ze moeten uw huid passen. En krijg een verscheidenheid! Controleer kleurenschema's met een trouwe meisje dat je vertrouwt jezelf te vertrouwen. Vertrouwen... vertrouwen vertrouwen vertrouwen... geloof me op dit ene! Een persoon met licht gekleurd haar en lichte ogen zal er beter uitzien in de lichtere kleuren, terwijl de meer etnische uitziende mensen zullen het beste kijken in de basis bruin, grijs, zwart, en andere tonen.
 5. 5
  Als u een bril draagt, kiest de soort met een dikkere, meer mannelijke frame - niet een wimpy een. Randloze bril zijn ook goed, maar ze kunnen arresteren. Ga naar een gerenommeerde plaats en hebben een verkoopster helpen kiezen uit een flatterende paar. NIET, ze wil uw geld. Nogmaals breng dat meisje van voor mee te helpen plukken een paar, of vragen of je gewoon beter zou uitzien met contacten. Zeg haar dat je wil tab het bier voor haar partij en u zult onvoorziene voordelen van het zijn vrienden.
 6. 6
  Draag geen camouflage, tenzij je meer actie dan Wilt Chamberlain krijgen. (Kijk hem) of je bent wat redneck.
 7. 7
  Niet mouwloze gaan, tenzij je thuis bent, het zwembad / strand of de sportschool. Jersey's kunnen er geweldig uit als je hebt de wapens... kerel. Zelfde met tanks, die goed kan kijken in de zomer. Check out Urban Outfitters of Europese Kleding voor tank tops.
 8. 8
  Als je broek zijn baggy, draag een strakker shirt. WRONG Dit zal je uit te kijken in verhouding! Het aandeel moet worden 1:01. Even baggy (of niet baggy) Shirts met even baggy (of niet baggy) broek. Je ziet niet indiekind met baggy shirts samen met hun strakke broek. Strak te strak, baggy te baggy! Maken
 9. 9
  Kleden voor de gelegenheid. Gezond verstand. Als u twijfelt, krijg je fly-est outfit (kraag als boven de 20 jaar oud, het maakt niet uit als je jonger bent dan 20) en gaan met haar. Dus wat als de nacht zuur maakt en je eindigt met het spelen Jenga met je studie vrienden op een vrijdag. Je hebt een wasmachine, zelfs als je geen leven hebt.
 10. 10
  Op korte broek. Ik wil niet suggereren vracht in elk geval. Volcom's chino NOOIT niet aan de verwachtingen voldoen. Ze passen iedereen en ze komen in een verscheidenheid van passende kleuren en patronen die aansluiten bij ieders stijl. Ze laatste en ze gaan met alles! Hier krijg je een paar paren! Fijn, krijg ladingen, maar het merk DOET tellen in dit geval.
 11. 11
  Draag een riem. Doek riemen zijn meestal gemeden op. Hugo Boss maakt een goede band. Zorg ervoor dat het breed genoeg in de lus ruimte op te vullen, wil je niet een shifty riem.
 12. 12
  Dagelijks douchen.
 13. 13
  Krijg gestreepte shirts of geruite overhemden die in unieke kleur / patroon combinaties!
 14. 14
  Hebben een assortiment van kraag shirts voor meer formele avonden uit om een banket of club. Haal meer neutrale stijlen voor de kantoor / professionele arena.
 15. 15
  Goede zonnebril is een paar dat past bij de vorm en de contouren van je gezicht! Raadpleeg een meisje hier in geval van twijfel.
 16. 16
  Polo's - De meeste jongens er goed uitzien in hen. Lacoste maakt DE polo, maar het verdwijnt zeer snel en is aanmerkelijk te duur (60€!) Europese Kleding Pique Polo's zijn uw beste weddenschap! Laatste, past geweldig, zien er zeer high-end, en komen in een grotere variëteit. Sorry, het komt niet met een gator / Penguin / vogel / elephant stiksels je logo duivels.
 17. 17
  Tees - Minder logo, kijk voor FIT basis van je lichaam en garderobe, en design. Merk doet er niet toe. Hier krijg je een paar neutrale degenen, krijgen een enkele design-driven degenen, krijgen een paar gestreepte degenen, krijgen een paar logo-driven degenen, allemaal in verschillende kleuren.
 18. 18
  Winter - krijg je een peacoat als u woont oostkust, nog wat truien dan match met uw kraag shirts, (kijk voor een stijlvolle vesten of v-hals truien). Hier krijg je een paar truien met een ritssluiting die uniek zijn en overeenkomen met uw kleuren. U het dragen van dit veel. Krijg een andere spijkerbroek.
 19. 19
  Vermijd strip mall winkels en LL Bean. Check out de mall, H & M, winkelcentra, en spaarzaamheid winkels ALLEEN als je kieskeurig blijven. Vaak mensen opraken van Buffalo Exchange of Goodwill met een muur van stront belanden ze nooit dragen. Pessimistisch te zijn bij het winkelen. Als het niet helemaal overtuigend niet anders overtuig uzelf!
 20. 20
  Onthoud persoonlijkheid en uw bankrekening telt veel meer dan dit. Maar mode is belangrijk voor de eerste indruk en het zijn vertrouwen in jezelf om uit te gaan en doe je thang. Woord