Wkonl

Hoe om te slagen in de school voor verpleegkundigen

Gefeliciteerd worden toegelaten tot een verpleegkundig onderwijs programma! Net als vele andere aspecten van het leven en het onderwijs, hoe meer je in de school voor verpleegkundigen zetten, hoe meer je uit te halen. Hier is hoe u het meeste uit uw investering:

Stappen

Hoe om te slagen in de school voor verpleegkundigen. Voltooi de opgegeven literatuur en (als je tijd hebt) de aanbevolen literatuur.
Hoe om te slagen in de school voor verpleegkundigen. Voltooi de opgegeven literatuur en (als je tijd hebt) de aanbevolen literatuur.
 1. 1
  Kom naar de klas. Ja, het is college en niet de middelbare school, dus de opkomst beleid kan een beetje laks, als het al bestaat. Echter, de reden geen aanwezigheidsquorum beleid bestaat, is dat je in de klas van je eigen vrije wil en je hebt betaald veel geld om daar te zijn. Dus waarom zou je niet opdagen? Trouwens, als je niet in de klas, je missen vaak belangrijke materiaal dat later zien op de test.
 2. 2
  Maak notities. Als een leraar benadrukt een punt vaak, vinden het belangrijk iets, zowel in termen van uw verpleegkundige praktijk, en in termen van wat zal zijn op de test. Ook als u notities maakt, heb je meer kans om de informatie te behouden. Wezen, je het materiaal leert drie keer: een keer als je het hoort, een keer wanneer je het opschrijven, en nogmaals later als je je eigen notities te studeren lezen.
 3. 3
  Voltooi de opgegeven literatuur en (als je tijd hebt) de aanbevolen literatuur. De beste manier om te gaan met lezen is op de syllabus volgen en lees het materiaal vóór die specifieke klasse. Als u vragen hebt als je aan het lezen bent, schrijf ze op, zodat u kunt vragen in de klas. Dat brengt ons tot...
 4. 4
  Deelnemen. Vragen stellen aan de docent en beantwoord de vragen je leraar stelt aan u. De meer betrokken je bent in de klas, hoe meer je uit te halen.
 5. 5
  Studeren voor tests. Zoek een methode van de bestudering die voor u werkt. Ga door je notities (eenmaal onmiddellijk na klasse, en opnieuw vóór de test), als je een highlighter, door je gemarkeerd leerboek, als je een sociaal dier, gaan voor een aantal collectieve studie sessies (maar zorg ervoor dat ze niet zetten in roddel sessies).
 6. 6
  Opdagen voor klinisch. In het leger, het gezegde luidt: "juiste tijd, juiste plaats, juiste uniform, juiste houding." Hetzelfde geldt voor klinisch. Hoewel klas een strikte presentielijst beleid niet kan hebben, dan kunt u dat klinische wil inzetten. Daarom, als je te laat opdagen (zonder een goed excuus, dat is), het markeert u als onprofessioneel en zal altijd pijn doen je cijfer. Ook, zorg ervoor dat je weet waar je hoort te voldoen. Ziekenhuizen zijn verwarrend plaatsen, dus tonen vroeg op de eerste dag is een goed idee. Zorg ervoor dat uw uniform wordt gestreken, goed past en is schoon. Tenslotte treden klinische in de juiste geest. Klinisch is waar het rubber aan de weg en je alles wat je leert in de klas te implementeren. Dus, op zoek gaan naar nieuwe kansen en wees niet bang om nieuwe vaardigheden te proberen. Kijk omhoog labs en medicijnen uw patiënten ', die u vertrouwd te maken met hen voor tests en de.
 7. 7
  Luister naar je instructeurs. Hoewel u gefrustreerd met een aantal van hen, in gedachten houden dat zij verpleegkundigen zijn geweest voor een lange tijd en weet echt weten waar ze het over hebben. Ook zal een goede pleeginstructeur ook willen dat je slaagt. De grootste frustratie voor pleeginstructeurs is wanneer studenten niet zoeken ze uit wanneer ze problemen hebben. Daarom, als je worstelt met iets, overleg dan met uw pleeginstructeur over. Houd in gedachten, ze zijn getraind om te luisteren en om anderen te helpen. Vertrouw ze.
 8. 8
  Vrijwilligerswerk of werken als een assistent tijdens de pauzes of tijdens de zomer. Niet alleen heeft dit ziet er geweldig uit op een cv, het geeft je waardevolle ervaring in de gezondheidszorg instelling.

Tips

 • Lezen. Lezen, lezen, lezen, lezen. Abonneren op verpleegkunde tijdschriften, lees online artikelen, lees andere boeken. Nooit stoppen met leren. Lees non-schoolboeken. Lees tijdschriften. Lees cornflakes dozen. Blijf nieuwsgierig en wees consequent in je zoektocht naar kennis.
 • De leiding nemen in de klinische. Als je leraar vraagt ​​om een ​​"hoofdzuster", vrijwilliger. Het markeert u als een leider en geeft u de mogelijkheid om veel te leren.
 • Indien toegestaan, opnemen klasse. Vaak het materiaal is intens en je kunt dingen mis tijdens het maken van aantekeningen. Luisteren naar het weer niet alleen verfrist het in je geheugen, maar helpt je dingen die je hebt gemist vangen.
 • Investeer in een goede:
  • Drug boek: de nieuwere, hoe beter. Een goede drug boek zal de generische naam, merknaam, klasse, indicaties, doseringen, bijwerkingen, contra-indicaties, voorzorgsmaatregelen, interacties, onverenigbaarheden, administratie, duur, antidota en verpleegkundig onderwijs voor elk geneesmiddel. Een echt goede drug boek zal hebben kruiden en dieet interacties.
  • Laboratoriumtest boek: nogmaals, het nieuwer hoe beter. Een goede lab boek zal hebben wat de test is voor, hoe het te doen, welke vorm nodig is (bijvoorbeeld, is het een bijzondere of een invasieve procedure die speciale toestemming van de patiënt nodig heeft?), Wat de normale waarden (onderverdeeld naar leeftijd en geslacht indien nodig), en welke verhoogde of verlaagde waarden duiden.
  • Weinig verpleging flip boek, zoals. Dit is een nuttig en handig naslagwerk in de klinische, zeggen als je snel wilt opzoeken lab waarden of hoe u een IM-injectie te geven. Omdat niemand onthoudt alles.
  • Stethoscoop: als je nieuw bent op verpleging en medische keuring bent, je gaat naar een hard genoeg tijd te luisteren naar subtiele verschillen in hart en longen geluiden hebt zonder in te hoeven spannen via de oortjes van een crappy stethoscoop. Trouwens, zult u het gebruik ervan veel na je afstuderen.
  • Wijze van vervoer: of het nu uw auto of van iemand anders, zorg ervoor dat u een betrouwbare manier om klinische op tijd.
  • Paar schoenen: wordt u op uw voeten een stuk in de klinische (en in je carrière), dus zorg ervoor dat je schoenen die je geeft goede enkel en ondersteuning van de voetboog.
  • Kijk: Uiteindelijk zal het type horloge je kiest komen neer op persoonlijke voorkeur, maar het moet een manier om seconden te tellen zijn. Het is ook nuttig om een ​​digitaal horloge die u kunt instellen om militaire tijd hebben, want dat is hoe je zal documenteren.
  • NCLEX-RN beoordeling boek: het is nooit te vroeg om te beginnen met het bestuderen van deze test, en het zal u helpen op de school voor verpleegkundigen examens ook. Een goede NCLEX-RN beoordeling boek een sectie onderverdeeld in thema's (dat wil zeggen, moeder / kind, Med-Surg, Kindergeneeskunde, Psych), evenals een set van uitgebreide testen zal hebben. Het voordeel van het onderwerp secties is dat je ze kunt gebruiken voor die bepaalde klasse.
  • APA manual. Zal je waarschijnlijk wel schrijven zorgplannen en papieren in APA-stijl, dus neem de tijd om vertrouwd te raken met het. Aan dinged -2 ​​punten op een papier (en, zeggen we steeg van een A-naar een B + als gevolg), omdat je vergeten bent om een ​​boektitel cursief pijn doet, en het is heel gemakkelijk te voorkomen.
 • Make up ezelsbruggetjes en verenigingen te helpen leren materiaal, vooral iets dat moet worden opgeslagen. Bijvoorbeeld, om te onthouden rechts versus linkszijdige CHF, denken "Links" = "Lungs". Daarom, als de patiënt linkszijdige CHF, bloed back-up in de longen (bijvoorbeeld, hoor je gekraak, zullen ze ademnood, & c.). Beiden beginnen met L. U kunt apparaten die al bestaan ​​(zoals die ene) te gebruiken, maar ze zullen beter vasthouden als je ze zelf bedenkt, vooral als ze bizarre, levendig, of vuil.
 • Koffie is een xanthine-afgeleide stimulant die je absoluut vrienden te maken met. Je moet zo alert mogelijk in de klas en in het bijzonder in de klinische.
 • Erachter te komen hoe uw referentie materialen gebruiken en zorg ervoor dat u gebruik maken van up-to-date wetenschappelijke (verpleging, niet geneeskunde of psychologie) artikelen bedoeld bij het schrijven van zorgplannen of papieren. Maak vrienden met de Cochrane Database, EBSCO, CINAHL, enz.
 • Vormen / deelnemen aan een studiegroep. Zorg ervoor dat de groep een mix van mensen met verschillende niveaus kwaliteit en persoonlijkheden. U wilt in staat zijn om verschillende perspectieven te krijgen op het materiaal. (Dwz als u Type A, hoeft obsessieve compulsieve soort niet deelnemen aan een studiegroep met alleen die soorten in zit!) Je weet nooit wat iemand anders kan hebben opgepikt of het gezichtspunt dat ze misschien gezien het materiaal uit. Niet alleen studeren met studenten uit je eigen leeftijdsgroep ook! Er zijn tal van "volwassen" studenten die zijn verpleging kinderen of ouders al een tijdje die real-life ervaring die ze kunnen delen met u en u in staat zijn om hen te helpen opfrissen studievaardigheden ze niet gebruikt in een terwijl. Focus op de win-win voor u beiden.
 • Neem opdrachten serieus en vul ze op tijd en om het beste van uw vermogen.
 • Doe mee met service-activiteiten, zoals het Relais voor het leven of van uw school gezondheidsmarkt. Wie weet? Je zou extra krediet te krijgen voor hen, en ze zijn ook echt leuk.
 • Maak uzelf vertrouwd met online bronnen, zoals de website van de Centers for Disease Control, de Europese vereniging van verpleegkundigen, National Student Nurses Association, enz.

Waarschuwingen

 • Niet demonteren of een kus butt. Het lijkt misschien een geweldige manier om vooruit te komen, maar het succes betekent behoud je waardigheid en integriteit. Trouwens, niemand houdt van een sycophant.
 • Laat je niet overdreven benadrukt. Slagen in school voor verpleegkundigen neemt drive en discipline, twee dingen die gemakkelijk kan leiden tot burn-out. Zoek een aantal activiteiten die u toelaat om de-comprimeren en doe het regelmatig. Zorg ervoor dat je voldoende lichaamsbeweging en eet goed (vergeet niet dat de hersenen van zuurstof en glucose loopt). Probeer om genoeg slaap te krijgen en hebben een sociaal systeem (dat wil zeggen, vrienden, familie, levenspartner). Teamsporten zijn een goede keuze als uw school biedt hen, in het bijzonder sport waar je niet hoeft te reizen, als een club, intramuraal, of junior varsity sport.
 • Vergeet niet dat klasse en klinisch zijn niet keer op internet, fluisteren surfen met uw vrienden, SMS-bericht op uw mobiele telefoon, of slapen. Bij sommige instellingen, klassen zijn 75€ een pop, ze zo serieus nemen.
 • Tonen nooit tot klinische gedronken. Het is beter om zich ziek te melden dan opdagen dronken of zwaar boven hing. Beide voorwaarden zijn onveilig voor zowel u en uw patiënten. Veel mensen hebben gefaald verpleging school omdat van alcohol. Laat het niet aan u gebeuren. Dit geldt vooral in de scholen in de buurt van de Canadese grens, een MIP (DUI als minor) in de Verenigde Staten is een misdrijf in Canada, dus als jouw school wel grensoverschrijdend clinicals, mag u niet in aanmerking voor deelname zonder het verschijnen voor een magistraat en het betalen van een fikse boete. Alcohol is de vijand van de verpleegkunde student tot examens zijn voorbij!
 • Neem infectie voorzorgsmaatregelen serieus in de klinische. Draag nooit nep nagels. Was uw handen regelmatig. Draag handschoenen als er iets nat is, of mogelijk nat te raken. Volg isolatie procedures. Te doen anders is gevaarlijk voor zowel u en uw patiënten.
 • Niet slap in de fundamenten. Zonder een stevige greep op de chemie, microbiologie, en de anatomie en fysiologie, heb je een harde tijd grijpen pathofysiologie, farmacologie, en verpleging in het algemeen. Vergeet niet dat het, op zijn hart, een science graad. Ook, het is een geweldig gevoel om te zijn "dat meisje / jongen die arteriële bloed gas waarden KRIJGT."
 • Niet verkopen terug uw verpleegkunde boeken na de les voorbij is. Verpleegkundig onderwijs bouwt voort op zichzelf, dus je zult merken dat je steeds terugverwijst naar oud materiaal. Dat brengt ons tot...
 • Wees niet bang opdringerig of een know-it-all in de klas te worden beschouwd. Als je niet duidelijk over iets bent, spreken. Als u het antwoord op een vraag weet, spreken. Als je dat niet doet, ben je alleen jezelf tekort. De zachtmoedigen kan erven de aarde, maar het vet domineren het nu.

Dingen die je nodig hebt

 • Voor klinische:
  • Stethoscoop met belletje en het middenrif
  • Zwarte inktpen
  • Alcoholdoekjes (draag ze in je broekzak tijdens klinische zodat je niet op zoek naar hen wanneer u te maken met infusen en injecties)
  • Weinig verpleegkundig verwijzing flip boek
  • Goede schoenen
  • Wijze van vervoer
  • Horloge met secondewijzer
  • Drug boek
  • Lab boek
  • Voltooide zorgplannen
  • Naamplaatje
 • Voor klasse:
  • Notebook en / of laptop computer
  • Schrijven implementeren
  • Uitgevoerde opdrachten
  • Academische Planner