Wkonl

Hoe maak je een benefietconcert serie te creëren

Het aantrekken van een concert kan een geweldige manier om fondsen voor uw favoriete oorzaak te verhogen zijn. Plus, krijgt u het extra voordeel van het horen van een aantal geweldige muziek. Deze handleiding helpt u op weg helpen.

Stappen

Hoe maak je een benefietconcert serie te creëren. Formuleren van een thema.
Hoe maak je een benefietconcert serie te creëren. Formuleren van een thema.
 1. 1
  Formuleren van een thema. Omdat veel organisaties doen voordelen, moet je een soort van gimmick dat maakt uw organisatie staan ​​een deel van de anderen, iets intrigerend dat mensen zullen krijgen in de deur. U kunt fondsenwerving ideeën vinden online, of kijk in de pers voor wat is trendy.
 2. 2
  Zoek een band die bereid is uit te voeren, bij voorkeur voor een kleine vergoeding of gratis. Als het voordeel is voor een muziek-organisatie of een school of kerk met een koor, dan is het vinden van performers zal zijn relatief eenvoudig.
  • Als de organisatie is niet een artistieke ene, het vinden van een band kan worden moeilijker, maar niet onmogelijk met de juiste connecties. Heeft iemand in het bestuur van die organisatie hebben connecties met een band? Heeft u vrienden in de muziekindustrie hebben of kent u iemand die een poppodium loopt weten? Het draait allemaal om wie je kent.
  • Als je een band niet kunt vinden door je contacten, is het tijd om onderzoek en koud bellen. Onderzoek kan worden gedaan door de plaatselijke kranten en het internet. Bellen aan de beheerders van het uitvoeren van handelingen die u wilt. Kijk of je een deal kan bereiken. Veel mensen zullen presteren op een lager tarief of gratis voor het goede doel. Echter, na wat onderzoek, werd vastgesteld dat donaties "van de verleende diensten" (zoals een band die) zijn NIET een fiscale afschrijving --- hoewel dingen zoals reiskosten van de bands ', hoeven maar een nieuw stuk van apparatuur voor het optreden, enz. zou worden.
 3. 3
  Boek een locatie. Gebruik verbindingen, onderzoek doen en maken cold calls (zie hierboven).
 4. 4
  Stel een datum en tijd. Controleer de plaatselijke kranten om ervoor te zorgen dat uw evenement is niet op een dag waar veel dingen zijn gepland.
 5. 5
  Een prijs. Zoek uit wat andere organisaties rekenen voor vergelijkbare evenementen in uw regio. Opstellen uw collega's en ontdek hoeveel ze zouden willen betalen.
 6. 6
  Uitnodigingen sturen. Je kunt ze zelf maken op de computer en ga ergens te laten drukken.
 7. 7
  Stuur persberichten naar de lokale kranten, websites, radio-en tv-stations (inclusief de lokale kabel toegangskanaal) voor de gemeenschap kalender. Als je een groter budget en een goede grafisch ontwerper, kunt u betalen voor een advertentie in de krant.
 8. 8
  Maak flyers voor uw event en post ze op populaire plekken in de stad, zoals de supermarkt, telefooncellen, kiosken, lokale bars en coffeeshops etc.
 9. 9
  Zoek een bedrijf om een soort van ding om mensen geven aan de deur, zoals een t-shirt, een voedsel of drank voorwerp etc doneren. Verrassend, kleine details, zoals deze voor meer mensen aantrekkelijk om uw evenement.
 10. 10
  Huur een geluid en licht technicus als ze niet mee te gaan met de locatie.
 11. 11
  Bereid de plaats van de dag van. Misschien wilt u decoraties doen.
 12. 12
  Zoek vrijwilligers om tickets te nemen en mensen te leiden naar hun stoelen. Scholieren zijn een goed doelwit voor dit, omdat ze vaak nodig hebben taakstraf uur om af te studeren.

Tips

 • Misschien wilt u een loterij of veiling in combinatie met het concert te houden.
 • Probeer een lokale of sponsor te vinden. Het geeft je een groter budget te geven om mee te werken, meer mensen aan te trekken om het evenement en zal uiteindelijk maak je meer geld.
 • De meest cruciale onderdeel van fondsenwerving is het opbouwen van relaties. Maak kennis met de mensen die je vragen om hulp heel goed weten. Onderzoek ze met behulp van het internet en de plaatselijke krant. Informatie vinden over hen van mensen die je kent.
 • Ken uw publiek. Onderzoek doen op uw omgeving, zodat u weet wat voor soort evenementen mensen wonen en wat nog belangrijker is, te vermijden.
 • Wees beleefd te allen tijde. Mensen niet graag om geld te geven aan mensen die onbeleefd om hen.
 • Verkoopt eten en drinken op het evenement is een goede manier om meer geld voor uw zaak te verhogen. Vaak kun je deze items geschonken van de plaatselijke restaurants, supermarkten en voedingsbedrijven.
 • Zorg ervoor dat u alle juiste informatie en dat alles wat je stuurt is goed geschreven en gespeld. Mensen niet incompetency financieren.
 • Als dit is een openlucht concert, het huren van een tent of er een hebt geschonken. Bovendien zou het een goed idee om een ​​regen datum in te stellen zijn.
 • Volgorde van deze stappen kunnen variëren.
 • Zorg ervoor dat alle posters hebben duidelijke aanwijzingen over hoe je naar uw locatie.
 • Vrijwilligers maken een groot verschil. Als je niet schuldig je vrienden in het helpen van u, dan kunt u altijd posten op sites als http://www.volunteermatch.com voor hulp.
 • Als je iemand met grafische ervaring weet, hebben ze te maken van de uitnodiging. Ze konden een belasting krijgen afschrijving voor hun diensten.
 • Zoek een nauwgezette corrector voor alle uitnodigingen en PR-materiaal dat u verstuurt.

Waarschuwingen

 • Tenzij je beste vriend loopt een platenmaatschappij, verwacht niet dat een grote naam beroemdheid om uw concert te spelen.
 • In al uw literatuur en verzoeken, zorg ervoor dat je duidelijk en beknopt aangeven wat de oorzaak is.
 • Zorg ervoor dat je duidelijk maken wat het is je wilt van donoren, maar open staan ​​voor wat ze te bieden hebben. Tijdens het uitvoeren van kunstenaars kunnen hun prestaties te doneren, kunt u kosten op de top van de prestatie om zo'n draagbare podium, verlichting, reiskosten te dekken. Verwacht niet dat de uitvoerder om deze te doneren, tenzij ze aanbieden, maar meestal alleen de prestaties zijn wat wordt geschonken.