Wkonl

Hoe maak je een carbon offset kopen

Carbon offsets worden een steeds populairdere manier voor individuen en bedrijven om te participeren in oplossingen voor het broeikaseffect. Het basisidee van een carbon offset is om erachter te komen uw eigen bijdrage niveau om de opwarming van de aarde probleem van activiteiten zoals, of energieverbruik thuis. Deze bijdrage is een zogenaamde 'carbon footprint'. De term verwijst naar kooldioxide, het belangrijkste broeikasgas. U kunt evenwicht van uw carbon footprint door het kopen van carbon offsets. Uw aankoop fondsen vermindering van de uitstoot van broeikasgassen door middel van projecten zoals windmolenparken, die schone energie produceren die verdringt energie uit fossiele brandstoffen. Door de financiering van deze reducties in de uitstoot van broeikasgassen, je evenwicht, of offset, je eigen invloed door een gelijkwaardige hoeveelheid. Carbon offsets helpen persoonlijke verantwoordelijkheid voor de ecologische gevolgen van uw activiteiten.

Stappen

Hoe maak je een carbon offset kopen. Identificeer bronnen van kooldioxide productie in uw dagelijks leven.
Hoe maak je een carbon offset kopen. Identificeer bronnen van kooldioxide productie in uw dagelijks leven.
 1. 1
  Identificeer bronnen van kooldioxide productie in uw dagelijks leven. Voor de meeste mensen, een van de voornaamste bronnen van kooldioxide-emissies is het rijden. Auto's en vrachtwagens zijn verantwoordelijk voor 25% van alle Amerikaanse uitstoot van koolstof. Andere bronnen van kooldioxide-uitstoot omvatten vliegreizen, huishoudelijk energiegebruik, en de producten die worden geleverd lange afstanden.
 2. 2
  Verminder uw uitstoot van broeikasgassen direct. Conservering is makkelijker dan je denkt, en vaak betaalt zichzelf door middel van energiebesparing:
 3. 3
  Bereken je 'carbon footprint', de som van de koolstofemissies van alle koolstof-genererende activiteiten. De berekeningsmethode is afhankelijk van de activiteit. Bijvoorbeeld, als je weet dat de gemiddelde MPG van uw auto kunt u uitzoeken uw rij-voetafdruk vrij gemakkelijk. Er zijn tal van online calculators om te helpen. (Zie bronnen hieronder). Sommige rekenmachines variëren in hun methodologieën, dus misschien wil je te voet de kleine lettertjes lezen.
 4. 4
  Begrijpen hoe compenseren werkt. Carbon offset providers evenwicht van uw carbon effect door ervoor te zorgen dat er ergens anders op de planeet, wordt een equivalente hoeveelheid kooldioxide verminderd als gevolg van uw offset-aankoop. In het algemeen, behalve herbebossingprojecten, waardoor de uitstoot nog kan sekwestreren in de atmosfeer, is kooldioxide niet uit de atmosfeer verwijderd veeleer emissie van nieuwe kooldioxide vermeden. In beide gevallen wordt het milieuvoordeel hetzelfde. Verschillende offset providers hebben verschillende manieren van vermindering van de CO. Bovendien kunnen de projecten die ze sponsoren voor koolstofvermindering opduiken overal op de planeet, uit methaan vergister bij zuivelfabrieken in Minnesota om boerderijen in India wind.
 5. 5
  Zoek een kwaliteit leverancier van carbon offsets. Omdat carbon offsets zijn vrij immaterieel, moet je voorzorgsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat uw aankoop is met het beoogde effect. Hier zijn een aantal zaken om op te letten:
  • De projecten worden gecertificeerd volgens industriestandaarden en gecontroleerd door derden? Een verscheidenheid van normen, zoals de VN Clean Development Mechanism, Chicago Climate Exchange, Environmental Resources Trust, California Climate Action Registry, Voluntary Carbon Standard, Green-e Klimaat en Gold Standard garantie bieden dat projecten volgen strenge kwaliteit metrics. Environmental Defense en de US EPA Climate Leaders programma hebben ook normen die zij onderschrijven voor hoogwaardige offsets.
  • Wordt de portefeuille van de offset provider gecontroleerd? Net als een financiële controle, dit zorgt ervoor dat uw geld werd gebruikt voor de doeleinden u aangewezen.
 6. 6
  Koop de offset! De meeste offset providers verkopen via het internet, dus je zult in staat zijn om te kopen met een creditcard en krijg bevestiging van uw nieuwe clean-living, clean-driving status binnen minuten.

Tips

 • Na certificering, kijk naar de prijs om uw impact, soorten projecten (hernieuwbaar, herbebossing, enz.), locaties (US, internationaal), en andere sociale, maatschappelijke en milieu-project voordelen te maximaliseren.
 • De Carbon Offset horloge bevat een onafhankelijke ranking van offset aanbieders. Deze ranking kan helpen bij het kiezen van het juiste bedrijf voor compensatie van uw uitstoot.
 • Vertel je vrienden over wat je hebt gedaan en hen aanmoedigen om na te denken over het doen van het zelfde.
 • Vliegtuigen dragen bij 3% van de wereldwijde uitstoot van koolstof, en dat aantal stijgt elk jaar. Online reisbureaus zoals Expedia, Travelocity, Orbitz en luchtvaartmaatschappijen zoals British Airways, Virgin en Continental bieden nu reizigers de mogelijkheid tot aankoop van een compensatie wanneer u uw vliegtickets te kopen.
 • Op zoek naar een kwaliteit carbon offset? Een kwaliteit gecompenseerd wordt bepaald door de onafhankelijke certificatie-backups te. De toonaangevende normen worden hierboven vermeld. Kopen offsets dat deze normen te volgen zorgt ervoor dat uw offset is echt, geverifieerd, extra, en worden ondersteund door toonaangevende organisaties. Pas op voor eventuele compensatie die niet voldoet aan elke standaard op alle.
 • Moet ik het planten van bomen projecten te ondersteunen? Ontbossing is verantwoordelijk voor ongeveer 25% van de wereldwijde klimaatverandering probleem. Vermeden ontbossing en herbebossing zal zijn kritische onderdelen van een oplossing op lange termijn. Toch hebben sommige klimaatwetenschappers bezorgdheid geuit over compensatie huidige uitstoot met bosprojecten die geen voordelen voor tientallen jaren zal produceren in de toekomst. Om deze problemen aan te pakken, hebben groepen zoals de California Climate Action Registry, Voluntary Carbon Standard, Climate Community and Biodiversity Alliance, Environmental Resources Trust, Green-e Klimaat, en de VN Clean Development Mechanism, protocollen om goed rekening te houden met emissiereducties uitgegeven bosprojecten.