Wkonl

Hoe maak je een groen bedrijf te worden

Het runnen van een groen bedrijf is zeer verstandig financieel en reputatie-wise. Consumenten zijn geneigd om een ​​bedrijf dat klaar is om te laten zien hoe het nemen van maatregelen om de natuurlijke hulpbronnen te beschermen voorkeur, zorgen voor het welzijn van de werknemers en degenen die leveren het bedrijf en wordt voortdurend herziening van haar aanpak om ze meer in lijn met het minimaliseren van de uitstoot en de schade aan het milieu.

De vergroening van het bedrijfsleven is een groot goed voor het milieu en voor de wereld van de carbon footprint. Een sleutel voor bedrijven is te leren hoe om te volgen de drie R's: verminderen, hergebruiken en recyclen. Bovendien weten wat uw concurrenten doen om groener te worden is iets om te blijven bewust van. Steeds groen als een bedrijf is niet een eenmalige verandering, het is een voortdurende inspanning die vereist constante leren en herzien, samen met een bereidheid om fouten toe te geven. Uiteindelijk echter, zal uw bedrijf de bottom line beter zijn voor de veranderingen.

Stappen

Hoe maak je een groen bedrijf te worden. Voorkomen dat verwarring zaken doen in een groene manier met het zijn van een goed doel.
Hoe maak je een groen bedrijf te worden. Voorkomen dat verwarring zaken doen in een groene manier met het zijn van een goed doel.
 1. 1
  Voorkomen dat verwarring zaken doen in een groene manier met het zijn van een goed doel. Bedrijf is over het maken van winst, zelfs met een sociaal blik op het maken van winst. Wat ook verandert uw bedrijf maakt om groen te zijn, controleer altijd dat je concurreren met niet-groene bedrijven blijven. Om succesvol te blijven, moeten een groen bedrijf produceert producten of diensten die mensen willen, die goed zijn ontworpen, aantrekkelijk en werken zoals vermeld.
  • Blijf op de hoogte van wijzigingen in de wetgeving en de zorgen van de consument.
  • Run uw bedrijf als een winstgevende zorg; niet alle voorzichtigheid niet in de wind te groen te worden. Doe dingen met stappen, of gebruik de Japanse kaizen-methode, beetje bij beetje, zodat je weet wat werkt en wat niet zonder financiële middelen van uw bedrijf vernietigen.
  • Wees op uw hoede van onrijpe of ineffectief technologieën. Controleer grondig naar de achtergronden van die verkoop groene producten voor uw bedrijf, vooral wanneer grote sommen geld zijn betrokken.
  • Stel veel vragen. Vraag hoe de veranderingen zullen uw bedrijf te verbeteren. Vraag hoe de producten en diensten wordt bevorderd aan u leveren op wat ze beloven. Te weten komen over de keten van productie, die u niet wilt om nieuwe items te kopen alleen om te ontdekken dat ze worden gemaakt in een ander deel van de wereld in krap en dodelijke arbeidsomstandigheden - ethos van uw onderneming moet de hele weg reizen door van de wieg -to-cradle.
 2. 2
  Blijven bouwen van uw groene zakelijke reputatie. Als onderdeel van deze, vertrouwen is ook een grote factor, dus het hebben van onafhankelijke groene accreditatie op een product of dienst kunnen klanten gerust te stellen dat uw bedrijf is eerlijk en de "real thing", besparen ze tijd hebben om te checken in uw vorderingen.
 3. 3
  Als je een start-up, in plaats van een gevestigd bedrijf, doe je onderzoek naar groene benaderingen zo grondig als je onderzoek naar hoe u uw bedrijf te starten. U mag in staat zijn om meer risico's dan een gevestigde land nemen wanneer gaan groen vanaf het begin, maar nog steeds gebruik uw gezond verstand en wees zuinig. Immers, zijn veel goede groene ideeën gebaseerd op soberheid!
  • Lees de adviezen van andere groene start-ups alvorens uw streven. Er zijn een aantal goede boeken door eco-nemers en sociale ondernemers beschikbaar voor u om te leren van. Lees over wat ze deden en leren van hun fouten, zodat u kunt bouwen op wat ze al hebben gedaan.
  • Wat je ook doet, zorg ervoor dat uw business plan is gezond en niemand kan gaten schieten doorheen. Alleen maar omdat je bedrijf is "groen" betekent niet dat mensen zullen haasten om u te ondersteunen zonder dat u het verstrekken van wat je hebt beloofd.

Maak een groene strategie voor uw bedrijf

 1. 1
  Begin met het zoeken naar de inefficiënties en het meten van uw bedrijf de huidige ecologische en de koolstofvoetafdruk. Je moet weten wat is niet zo groen nu en waar je wilt het bedrijf om in een jaar, twee jaar en in de komende jaren. U kunt gebruik maken van rekenmachines of krijgen specialisten in om metingen te verrichten. En zorg ervoor dat deze te behandelen als gewoon een start - uw bedrijf is niet groen, alleen maar omdat je het gemeten.
 2. 2
  Maak een groene strategie. Je moet weten waar je nu bent en wanneer u wilt dat de zaken worden in de toekomst en welke middelen zullen instrumenten en benaderingen worden gebruikt om er te komen. Een strategie kan zo eenvoudig of zo complex als je wilt, maar het moet wel werkbaar en basis in de werkelijkheid. Er zijn tal van zakelijke boeken op het creëren van business strategieën, evenals degenen op groene zakelijke strategieën, dus zorg ervoor om te lezen over deze en gebruik maken van de adviezen voor het creëren van uw bedrijf is.
  • Als onderdeel van deze, beslissen of je meer dan alleen groen uw pand en praktijken zal doen. Heeft uw bedrijf willen verplaatsen naar het creëren van groene producten en diensten, alsmede (als het niet al)?

Verminderen de totale verbruik van uw bedrijf

 1. 1
  Beslissen waar je kunt bezuinigen. Dit is waarschijnlijk de meest voorzichtige en meest effectieve beginpunt voor een gevestigd bedrijf op het gebied van groen begint te gaan en het kan beginnen met het opslaan van uw bedrijf geld vrij snel, waardoor u stimulans om door te gaan. Enkele suggesties om aan de slag zijn:
  • Observeren wat uw bedrijf gebruik en afval, zoals energie, voorraden en andere materialen. Zorg ervoor dat je kijkt naar alle aspecten van uw bedrijf en beginnen een overzicht van gebieden waar je kunt bezuinigen.
  • Kijk naar het bedrijf papierverbruik. Hoeveel papier heeft uw bedrijf dagelijks gebruik? Kunt u bezuinigen op uw papierverbruik? Probeer te schakelen naar digitale procedures te factureren uw klanten en uw rekeningen te betalen. Scan in belangrijke contracten en ze e-mailen in plaats van ze af te drukken en ze in de mail. Ontmoedigen personeel in uw kantoor kunnen afdrukken per e-mail of zelfs andere documentatie. In plaats daarvan, leren werknemers hoe ze hun e-mails te sorteren, zodat ze niet hoeven te vertrouwen op papieren exemplaren. Hen aanmoedigen om te lezen op het scherm - het is een vaardigheid, geen talent, en een die iedereen kan leren. Als het afdrukken nodig is, gebruik beide zijden van het papier. Om ervoor te zorgen dat mensen niet vergeten dit, is het handig als u de printer instellen om automatisch dubbelzijdig af te drukken. U kunt ook uw programmeren fax machine niet uit te printen bevestigingspagina's.
 2. 2
  Controleer uw bedrijf de apparaten en machines voor de energie-efficiëntie en voortdurende betrouwbaarheid. Een ander gebied waar u eventueel kunt verminderen verbruik en afval is uw bedrijf 'apparaten of machines. Zorg ervoor dat al uw apparatuur is up-to-date en goed werkt om ervoor te zorgen dat het niet verspillen van energie of grondstoffen. Zelfs als het niet zo nieuw, maar een groot werk, houden van het in topconditie door regelmatig onderhoud, enz., kan ervoor zorgen dat de eco-vriendelijkheid.
  • Zorg ervoor dat uw medewerkers goed te trainen op het gebruik van de apparatuur die ze nodig hebben om te gebruiken. Dit zal helpen om ervoor te zorgen werknemers niet vergissingen of afval middelen te maken.
  • Houd een oogje in het zeil voor updates van software die uw computer systemen efficiënter kunnen maken.
 3. 3
  Houd faciliteiten en voorzieningen in goede vorm. Zelfs de dingen die uw onderneming niet direct gebruikt om producten te maken of te verkopen kan zijn energie sukkels en resource misbaksels.
  • Controleer dingen zoals kranen en toiletten. Als je een lekkende kraan of een gebarsten wc, het vast te krijgen. Op die manier zal ze niet verspillen water de hele dag en nacht. en medewerkers en klanten zullen niet zorgen te maken over het gebruik van dergelijke voorzieningen.
  • Zorg ervoor dat uw medewerkers schakelt alle verlichting en apparatuur aan het eind van de dag om te voorkomen dat het verspillen van energie als er niemand aan het werk is. Het is nuttig om iemand verantwoordelijk te zijn voor deze dag toe te wijzen. Opgemaakt borden rond de werkplek om iedereen eraan te herinneren. Na een kwart of een jaar, opgemaakt grafieken tonen een vergelijking van energiebesparingen dankzij de inspanningen van de werknemer, dit zal helpen om hen te motiveren om te blijven doen.
 4. 4
  Schakelen naar energie-efficiënte apparaten en toepassingen. Compacte fluorescerende lampen gebruiken 15 tot 20 procent van de energie van een gloeilamp, gaan langer mee en produceren zoveel licht.
 5. 5
  Zoek uit of je staat heeft een 'groene kortingen' of prikkels voor energiebesparing. Veel staten zal u helpen met het apparaat vervangingen, gloeilamp vervangers, isolatie, raam vervangingen, enz.

Hergebruiken wat je hebt

 1. 1
  Maak een lijst van de dingen om je bedrijf dat je gemakkelijk zou kunnen hergebruiken. Het is waarschijnlijk dat er veel dingen, zelfs degenen die je niet aan gedacht hebben. Enkele voorbeelden zijn:
  • Nogmaals, het papier is een goede plek om te beginnen. Wist u dat het papier vormt ongeveer 35 procent van het afval van de wereld? En het is zo makkelijk om te verminderen, hergebruiken en recyclen. Start een schroot bak voor papier, dat de manier waarop mensen in uw kantoor kunt gebruiken papiersnippers in plaats van notebooks.
  • Denk aan uw personeel kamer, of breken kamer. Dit gebied is vol mogelijkheden voor u om te hergebruiken. Stoppen met het leveren van papier en plastic servies en bestek. Aanschaffen glazen schalen en echte zilverwerk en werknemers aanmoedigen om ze te gebruiken en om ze schoon te maken na gebruik. Aankoop herbruikbare koffiefilters en voor de ochtend koffie. Voor catering worden, als de afwas is geen optie, liever wegwerpartikelen gemaakt van maïs, aardappelen of andere plantaardige bronnen, die breken in de compost. In feite, voeg een Bokashi (indoor compost) om uw werkplek te stimuleren werknemers om hun lunch kladjes aan toevoegen.
  • Overwegen om een ​​acculader zodat werknemers de batterijen kunnen hergebruiken voor hun werk gerelateerde apparatuur. Probeer de aankoop van gebruikte en gereviseerde apparatuur, of u kunt uw oude apparatuur te doneren. Sommige gebieden zijn ook begonnen herbruikbare kantoorartikelen beurzen waar bedrijven letterlijk kunnen afzetten hun overtollige kantoorartikelen en kies via andere het overschot kantoorartikelen gratis.

Recycle wat je kunt

 1. 1
  Gemakkelijk te maken door het plaatsen van een goed gelabelde prullenbak naast elke prullenbak kan. Zet extra recycling bakken in de kantine, bij de kopieermachine en in de postkamer te stimuleren uw medewerkers om in plaats recyclen dan alleen het gooien van spullen weg.
 2. 2
  Leer uw medewerkers over de manieren waarop ze kunnen recyclen bij het ​​kantoor om u te helpen een groene bedrijfsleven. Enkele eenvoudige dingen te recyclen beginnen zijn papier, kunststof en aluminium blikjes. Zorg ervoor dat uw personeel weet waar ze de recycling bakken en wat er in hen kunnen vinden.

Betrek medewerkers

 1. 1
  Krijgen uw medewerkers aan boord en u zult zowel een gemotiveerd team en zelfs sommige evangelisten die zal de vergroening verder gaan dan je alleen kunt doen. Personeel betrokkenheid is essentieel voor succes op lange termijn en ze kunnen helpen om het woord aan andere medewerkers, klanten en via netwerken te verspreiden.
  • Leg uit aan het personeel wat wordt gehoopt door middel van continue verbetering. Zorg ervoor dat ze begrijpen allemaal de verbintenis tot continue verbetering.
 2. 2
  Overwegen een commissie voor het vergroenen van uw bedrijf. Kies mensen die al geïnteresseerd zijn in deze verandering, samen met degenen die de macht hebben om veranderingen (of ze nog overtuigd bent) te implementeren. Ideeën moeten worden getest in deze omgeving, dus zelfs een paar naysayers kan nuttig zijn als klankbord te zijn, maar ze niet overdrijven!
  • Moedig brainstormen over manieren om uw bedrijf groener te maken. Stimuleren de beste ideeën met prijzen of onderscheidingen.
  • Benoemt een groene evangelist per afdeling of ruimte van uw werkplek te geven op ideeën, informatie en beslissingen van de commissie en over het algemeen de steun voor de vergroening van de business.
  • Stimulansen moeten worden gerelateerd aan het zijn op de commissie of het produceren van grote ideeën. Indien specifieke eco-acties worden uitgekozen, is er een risico van het personeel mopperen dat ze net zo goed een baan met behulp van middelen / opslaan van afval / fietsen naar het werk, etc. maar voelen zich niet erkend voor.
  • Feedback te krijgen van het personeel vaak over groene veranderingen. Luister zo gretig naar de klachten als de lof, je echt wilt weten wat wel en niet werkt.
 3. 3
  Specifieke vergroening taken toewijzen aan teams in staat dingen te binnen een gestelde termijn gedaan te krijgen. Deze teams kunnen worden als een beloning voor het voltooien van ander werk, als erkenning voor de huidige kennis en een verlangen om te verbeteren en ze kunnen worden gemaakt in het hele bedrijf of vanuit een afdeling. De teams kunnen worden gehouden flexibele en nieuwe gemaakt voor nieuwe taken, zodat iedereen voelt dat ze een kans hebben om iets te doen.
  • Overwegen om een ​​groenfonds voor specifieke gebieden te gebruiken bij de uitvoering van hun eigen departementale oplossingen. Echter, er zeker van zijn dat het idee komt de gehele onderneming op een manier die u wenselijk.

Blijf leren

 1. 1
  Begrijp dat steeds een groen bedrijf is een reis zonder einde bestemming. Uw bedrijf nodig heeft om te blijven leren over nieuwe groene praktijken, nieuwe groene technologieën en nieuwe manieren om middelen te besparen en efficiënt te zijn, zodat deze kan worden gevoerd in om continue verbetering te waarborgen. Lees op grote schaal, met anderen praten lopende groene bedrijven en blijven zoeken naar mogelijkheden om deskundigheid van uw eigen bedrijf en helpen anderen te delen. Sterker nog, hoe meer uw bedrijf leert, hoe groter de kans zal zijn dat uw bedrijf wordt een leider in groene bedrijven en kunnen profiteren van het delen van de expertise en het doen van wat uw bedrijf doet meestal. Maak een interne cultuur die nooit stopt het leren en stimuleert medewerkers om te blijven geven van ideeën en de uitvoering dingen die u helpen uw bedrijf te blijven groen.
  • Blijf netwerk met andere groene zaken via online forums, listservs, e-mails en websites.
  • Houd mensen bijgewerkt ervaringen van uw bedrijf via uw website en rapporten.

Tips

 • Begrijpen waarom de business case wordt gestapeld in het voordeel van vergroening uw bedrijf. Going green zal geld te besparen voor het bedrijf. Door het maken van veranderingen die uw bedrijf te nemen dan alleen de naleving en in het gebruik van een meer effectieve en efficiënte systeem, daarna als wetswijzigingen maken striktere naleving een noodzaak, uw bedrijf zal hebben al het probleem opgelost en zal niets te vervangen of te zorgen voor een actualisering. Ten tweede, de consumenten zijn meer pro-actief en groen-bewust dan ooit tevoren. Social media, tijdschriftartikelen, mond-tot-mond en wereldwijde protesten hebben consumenten begrijpen meer en meer dat de groene praktijken zijn essentieel voor een meer duurzame wereld. Veel consumenten zijn actief eist dat bedrijven hun steentje om ervoor te zorgen dat het milieu wordt beschermd.
 • Als uw e-mails en items uit, overwegen over te schakelen van polystyreen chips om met lucht gevulde zakken als demping.
 • Het is waarschijnlijk dat u uw bedrijf niet kan verplaatsen naar een meer eco-efficiënt bouwen nu. Maar maak je manieren vinden om het bestaande gebouw efficiënter te maken, met inbegrip van het verzoek aan de verhuurder om verbeteringen aan te brengen, indien mogelijk. Uw bedrijf zou zelfs van plan om te verhuizen naar een efficiëntere kwartalen enige tijd over het spoor, maar het is een goed idee om anderen te laten zien hoe verbeteringen in de plaats te maken.
 • Je zou kunnen overwegen op zoek naar milieumanagementsystemen (EMS). Aangezien dit artikel is gewoon een basis primer om je denken te krijgen, hebben EMS'en niet gedekt als ze complex en vereisen gespecialiseerde opleiding. Echter, volgens een erkende aanpak kan een kwaliteitsgarantie voor zowel uw bedrijf en uw klanten zijn. ISO 14001 is een goede plek om te beginnen en misschien uitchecken EMAS. In sommige gevallen kunt u mogelijk om een ​​EMS die na verloop van tijd kan worden uitgevoerd, vindt een meer geleidelijke en minder dure omschakeling mogelijk naar het nieuwe systeem. Middelen kunnen ook worden opgeslagen door de integratie met gezondheid, veiligheid en kwaliteitszorgsystemen.

Waarschuwingen

 • Raak niet betrokken bij greenwashing. Als uw bedrijf niet iets wat de groenere manier kunnen doen, hebben geen betrekking op het op of erover liegen. Zeggen dat uw bedrijf werkt aan veranderingen en verwacht groene verbeteringen hebben van X datum plaats, om te laten zien dat je actief bezig, maar om ook te erkennen dat uw bedrijf is er nog niet.
 • Groene vermoeidheid kan in voor een van beide u en uw medewerkers en / of voor klanten. Wanneer dit gebeurt, neem een ​​goede blik op wat er gebeurt en zie hoe je de motivatie en energie die scheef is gegaan kan verjongen.
 • Houd de controle middelen, besparingen en kosten. Beteugelen eventuele kosten die niet worden gerechtvaardigd of die nadelige gevolgen voor het bedrijf. Soms kun je gewoon behoefte om een ​​beetje langer wachten voordat de uitvoering van de volgende stap. In andere gevallen kan nieuwe inefficiënties aan het licht komen en die je nodig hebt om die aan te pakken. En altijd zeker van zijn dat er voldoende middelen voor het doorgaan met de groene initiatieven.