Wkonl

Hoe maak je een huis medisch secretaresse geworden zonder het nemen van een cursus

Als u al een achtergrond in de medische terminologie, kunt u een medisch secretaresse worden zonder het nemen van een medische transcriptie cursus. Hier is hoe het te doen.

Stappen

Hoe maak je een huis medisch secretaresse geworden zonder het nemen van een cursus. Maak gebruik van je achtergrond in de medische terminologie.
Hoe maak je een huis medisch secretaresse geworden zonder het nemen van een cursus. Maak gebruik van je achtergrond in de medische terminologie.
 1. 1
  Maak gebruik van je achtergrond in de medische terminologie. Als u al hebt opgebouwd ervaring in het werken in het kantoor of ziekenhuis een arts, dit gebruiken om uw voordeel. Zorg ervoor dat u begrijpt een breed scala aan begrippen en classificaties, zo niet, nu is het tijd om te poetsen.
  • Als u niet beschikt over de medische terminologie ervaring, overweeg dan om een ​​part-time baan in een lokaal medisch kantoor.
  • Of, als je geen ervaring hebt, maar je hebt een vriend die een huis secretaresse, vraag hem of haar te tonen u de touwen. Zitten op een typische dag en ontdek hoe de baan is tempo, wat er verwacht, hoe de artsen worden gefactureerd, en ga zo maar door.
 2. 2
  Ken de kansen. De meeste van de grote bureaus die huren at-home medische secretaresses gewoon niet huren van een persoon die niet een cursus en / of real-time medische transcriptie ervaring in een ziekenhuis of de spreekkamer heeft gehad. Daarom, als je de vrijheid buiten het huis om te werken voor een paar jaar hebben het misschien wel de moeite waard op zoek naar medische transcriptie ervaring buiten het huis voordat u uw home-based transcriptie bedrijf te starten.
  • U kunt krijgen in lokaal transcriberen zonder opleiding of real-time ervaring, maar het zal waarschijnlijk betalen aanzienlijk minder.
 3. 3
  Netwerk met lokale artsen en ziekenhuizen. Bezoek kantoren en laat hen weten dat je het oppakken van nieuwe klanten. Laat uw visitekaartje of een keurig gedrukt slip met uw contactgegevens op.
  • Als je iemand die werkt in de medische sector kennen, vraag hem of haar om je naam doorgeven als iemand op zoek is naar een secretaresse.
  • Gaan de extra mijl om uw bezoek onvergetelijk te maken. In plaats van gewoon wandelen in een spreekkamer en veeleisende tijd, laat dan een mooi geschreven nota en een klein teken, zoals een klein kantoor plant of een speciale traktatie, zoals toffee.
 4. 4
  Markeer uw overdraagbare vaardigheden. Presenteer uw voorafgaande medische terminologie ervaring of opleiding op een manier die maakt het gemakkelijk voor een potentiële klant of werkgever om te zien dat u medische vertrouwdheid. Een sectie "Skills" aan de bovenkant van je cv die duidelijk lijsten medische terminologie, typesnelheid en eventuele transcriptie ervaring is van vitaal belang.
 5. 5
  Voer je auditie transcript met de grootste zorg. Dit is uw kans om te schitteren en het is de belangrijkste fase van de huur-proces. Als u voorzien van instructies voor de auditie er zeker je ze precies volgen. Nagelezen je cijferlijst meerdere malen en controleer elke medische term online of met een goede medisch woordenboek.

Tips

 • Vergeet niet, als je de basisvaardigheden dan krijgt medische transcriptie werk is echt een kwestie van op de juiste plaats op het juiste moment en het presenteren van de juiste informatie (een goede professionele cv, sollicitatiebrief en een zorgvuldig uitgevoerde auditie).
 • Houd potentiële opdrachtgevers en werkgevers tot u iemand die uw potentiële herkent en geeft je die eerste pauze vinden. Snelle, betrouwbare secretaresses met een goede talenkennis en een uitstekend begrip van medische terminologie zijn altijd in de vraag!

Dingen die je nodig hebt

 • Een volledig ingerichte kantoor aan huis met computer, tekstverwerker, high speed internetverbinding, digitaal voetpedaal, en goede kwaliteit headset.