Wkonl

Hoe maak je een meisje dat je terug naar tekst

In de huidige dag en leeftijd, het is allemaal over sms'en. Sms'en is zo populair dat doen tijdens het rijden is illegaal in sommige staten en er zijn apps voor de iPhone om mensen te helpen de tekst tijdens het lopen. Het is een mooi ding. De tekst is de ultieme tool om een ​​meisje om je wilt, denk je de hele dag, en het contact met u opnemen uit de lucht. Zie dat schattige meisje op de metro niets doen, maar staren naar het scherm van haar telefoon? Ja, ze sms'en. Hier is hoe ervoor te zorgen dat meisje zal tekst die u terug.

Ten eerste, de tekst haar en zeggen "hey". Zien of ze reageert. Het meest waarschijnlijk zullen ze zeggen: "Wie is dit? ' Vertel haar. Als ze niet reageert, dan gewoon laat haar met rust voor een paar dagen, en probeer het opnieuw. Als ze dat niet doet tekst die u terug, ze is niet geïnteresseerd. Als ze reageert, vraag haar over haar vrienden, familie en interesses. Zien waar het gaat vanaf daar.

Stappen

Hoe maak je een meisje dat je terug naar tekst. Krijgen een onbeperkt sms'en plan.
Hoe maak je een meisje dat je terug naar tekst. Krijgen een onbeperkt sms'en plan.
 1. 1
  Krijgen een onbeperkt sms'en plan. First things first, zorg ervoor dat je een telefoon met een mooi toetsenbord of touchscreen voor sms'en en zorg ervoor om een ​​onbeperkt sms'en plan te krijgen! Je wilt niet per ongeluk te eindigen met een 225€ telefoonrekening!
 2. 2
  Wees niet plakkerig! Nadat u het nummer van een meisje te krijgen is het best niet om contact met hen meteen om niet behoeftig of vervelend. Nadat je hoe lang hebt gewacht je denkt dat nodig is (2 of 3 dagen tops), stuur snel een tekstbericht als alle jongeren doen in de leeftijd van vandaag. Het beste is om de eerste tekst kort en zoet, flirty, grappig, mysterieus, of een combinatie van deze houden. Een gemeenschappelijke tekst de meeste jongens te sturen zou zijn "Hey het is John uit de coffeeshop, remember me?" Dit is een vergissing. Gewoon aannemen dat ze je niet vergeten en ze zijn angstig wachten op uw tekst. Vragen of ze niet vergeten mag u alleen in een flirterige manier wil zeggen dat je haar plagen omdat ze mooi was verspild als je haar ontmoet op een feestje.
  • Wat te zeggen. Een betere aanpak is de simpelste boodschap ooit: "Hey you." De meeste kans dat ze zullen niet uw nummer hebben gekregen, zodat ze zullen zich afvragen wie er met haar te praten, dus ze is waarschijnlijk om te reageren.
   • Waarschijnlijke reactie # 1. Als ze reageert "Hey wie is dit?" je kunt veel plezier met haar door haar gok of plagen haar voor het geven van haar nummer uit naar zo veel jongens dat ze niet weet wie er met haar te praten.
   • Waarschijnlijke reactie # 2. Als zij antwoordt: "Oh hey, dit is John uit de coffeeshop?" Gewoon reageren "Ik hoop dat je niet gewoon wachten rond met je telefoon in je hand de hele week te horen van me;)" Dit is een beetje eigenwijs, erg grappig, en begint het flirten meteen. Nu kan het niet mannelijk om smiley gezichten in berichten toe te voegen, maar het is moeilijk te zien of iemand een grapje in de tekst, vooral als ze je niet kennen.
    • Optioneel reactie. Een andere reactie die je zou willen gooien in is: "Dus is dit de schattige blonde meisje of de brunette ontmoette ik op woensdag?" of een variant. Garanderen dat ze zullen een beetje geschokt door uw standvastigheid, maar ze zullen lachen.
 3. 3
  Keep up the vibe. U kunt letterlijk openen met iets in die richting en ze zullen reageren. Anders stok met de vibe u hebt gemaakt toen u voor het eerst kreeg haar nummer. Als je flirtte met haar door haar een gekke bijnaam als "shorty" of "dork", gooi dat in daar.
 4. 4
  Haar niet te ergeren! Nu hoe vaak u de tekst is ook erg belangrijk. Krijgen in een volledige conversatie is heel eenvoudig, maar is iets wat je moet vermijden tijdens de eerste paar dagen dat je haar sms'en. Je wilt niet eindigen vervelende haar door het maken van haar telefoon ring / buzz hele dag van een vent ze net ontmoet.
 5. 5
  Doe het snel! De beste manier om te gaan over het zou zijn om gewoon een kort gesprek (4-6 berichten per stuk) en dan vertel haar dat je het druk hebt en zal later met haar praten. Probeer om daadwerkelijk bezet / iets interessants te doen, wil je niet beginnen de hele zaak op een leugen.
 6. 6
  Reageren op uw eigen vrije tijd. Het is makkelijk om enthousiast te raken over een bericht van een hete meid die je in, maar ze zal aanslaan om je reageert onmiddellijk nadat je haar boodschap. Ze zal je aannemen als haar en zijn angstig al haar boodschappen wachten. Dit beëindigt de achtervolging onmiddellijk. Dus geef het wat tijd tussen de berichten en haar niet ergeren, gewoon niet mind games te spelen. Het SMS-bericht is mooi, want je hebt de tijd om zorgvuldig ambachtelijke wat je gaat zeggen, dus wanneer het jouw beurt is om terug te schrijven, neem die tijd na te denken over het hard.
 7. 7
  Beëindig het gesprek zelf. Wanneer het tijd is om het gesprek te beëindigen, het best enkel om te zeggen "I gotta run (of iets interessants te doen als je echt bent), spreek je later." Het laat zien dat je niet plakkerig als je uiteindelijk het gesprek zelf.
 8. 8
  Touwtjes in handen. Toen zij reageert terug en zegt bye, maar laat het daarbij (tenzij ze een vraag stelt). Indien zij is degene die het laatste bericht verzonden, het geeft u de controle en maakt haar af of je gaat naar een ander sturen.
 9. 9
  Speel het cool tot de volgende keer dat je contact met haar opnemen. Het is een goed idee om 03:57 tekst gesprekken te voeren over de periode van een paar dagen tot een week voordat u haar bellen of maak een plan voor een date. Tegen die tijd, heb je flirtte met haar, maakte haar aan het lachen, en er is al genoeg aantrekkingskracht opgebouwd in haar gedachten dat het verknoeien van een telefoontje of een eerste date daadwerkelijk zal worden HARD voor je te doen.

Waarschuwingen

 • Niet doen:
  • Ergeren haar
  • Tekst haar te veel
  • Vraag dingen te persoonlijk
 • Als ze niet in detail treden, wil ze niet over praten.
 • Als je echt nodig hebt om deze gids te volgen... dit meisje is niet voor jou. Zoek iemand die je jezelf kunt zijn rond, niet dat je een gids om te volgen.