Wkonl

Hoe maak je een mentale blokkade te voorkomen

Hoe kan je mentale blokkades in wiskunde, wetenschap en andere technische of analytische materiaal te overwinnen? Wist u dat u een mentale blokkade te maken wanneer je accepteert het niet op de bal? Heeft u of iemand die u belangrijk vindt laat jezelf gewoon kust down hill - niet weten en het niet begrijpen van het onderwerp of de lessen? Stel je eigen prioriteiten, zodat in plaats van prioriteren uw planning, plan uw prioriteiten, dat wil zeggen: krijg je grote doelen (belangrijkste doelen) en de beste ideeën in de eerste plekken voor werk - en te spelen. Hier is hoe zich te ontdoen van die mentale blok en ga aan de slag!

Stappen

Hoe maak je een mentale blokkade te voorkomen. u een mentale blokkade te maken.
Hoe maak je een mentale blokkade te voorkomen. u een mentale blokkade te maken.
 1. 1
  Knikken positief. Schud je hoofd "Ja!" in de klas tijdens en klasgesprek.
 2. 2
  Aandacht schenken aan wie de grond heeft. Wees op de bal. Luisteren naar de leerkracht en de leerlingen die deelnemen.
 3. 3
  Schrijf het op. Gedetailleerde notities nemen tijdens een lezing. Parafraseren wat de leraar zei dat het te condenseren, vooral als je begrijpt het. Als je het niet, neem het naar beneden woord voor woord. Soms schrijven dingen helpt onderaan uw aandacht te houden op het onderwerp en helpt het geheugen.
 4. 4
  Glimlachen wanneer u een stap of een antwoord op een vraag te begrijpen.
 5. 5
  Eens met lezing, met de docent en met studenten die naar het bord en geef oplossingen - laat zien hoe het antwoord is gevonden.
 6. 6
  Zeggen affirmaties zoals "okay, ja!", "Dat klopt!" of "Je hebt het!" en "Dat is hoe ik het heb gedaan ook!"
 7. 7
  Deelnemen aan de hele klas activiteit, uw kleine groep of board werk (ga naar het bord en probeer het probleem te doen).
 8. 8
  Blijf up to date, op tijd,. Zoek hulp als je het nodig hebt. Misschien heb je een vriend in dezelfde klasse die zal werken aan huiswerk of andere opdrachten met u.
 9. 9
  Maak altijd je geest en te verduidelijken uw twijfels - als u; zelfs extreme hulp, maar pas na de lesuren zonder de klas te storen.
 10. 10
  In technische en analytische vraagstukken. Altijd op het puntje van je stoel, klaar zijn. Act scherpe, door echt proberen te begrijpen, het materiaal en je scherper zal worden, scherper en wijzer.
 11. 11
  Wees klaar voor alles, dus niet op je hoede (zoals dagdromen), maar denk positief en denken niet veel over andere zaken dan het onderwerp dat je nodig hebt om dingen.

Tips

 • Als je jezelf toestaat te laten intimideren door mensen die zeggen dat je het vraagt ​​"domme vragen" of dat je vraagt ​​"te veel vragen" - u kunt inzinking in je stoel, je klas cijfer op je geest. Zitten! Wees sterk en vraag zo veel redelijke vragen als je nodig hebt.
 • Gewoon omdat je collega's handelen op een bepaalde manier, betekent niet dat je zou moeten. Als ze besluiten dat ze willen zijn off topic niet meegezogen inch Het is je cijfer je moet concentreren op, niet hun weekend.
 • In plaats van het prioriteren uw agenda voor plannen van iemand, krijg je grootste doelstellingen (belangrijkste doelen) en de beste ideeën in uw plan eerste - en en.
 • Als je het niet begrijpt, vraag dan om hulp. Kijk naar buiten dat klaslokaal, indien nodig, soms een docent of een andere leerkracht in staat zijn om u te helpen iets beter te begrijpen als je gewone leraar ontslaat uw vragen of maakt het niet de tijd om je te helpen. Wees beleefd en dankbaar aan degenen die geven je tijd en hulp, zelfs als aan het eind van de sessie nog niet krijgen.
 • Zorg ervoor dat u altijd weet en begrijpt wat de leraar en de les betekent en hoe om uw opdracht te doen.

Waarschuwingen

 • Als je niet akkoord met de klasse onderwerp, opdrachten, en concepten - dan is het resultaat een mentale blokkade.
 • Accepteer geen minder dan die op de bal. Niet down hill uitrollen zonder te proberen.