Wkonl

Hoe maak je een Roth IRA-account te openen

Een Roth individuele pensioen-account ("IRA") is een soort van beleggingsrekening, waarin de deelnemers en biedt een tax-free inkomen na pensionering. Een Roth IRA te openen, volgt u de onderstaande stappen.

Stappen

Hoe maak je een Roth IRA-account te openen. Bereken uw gewijzigde aangepast bruto inkomen ("AGI").
Hoe maak je een Roth IRA-account te openen. Bereken uw gewijzigde aangepast bruto inkomen ("AGI").
 1. 1
  Bereken uw gewijzigde aangepast bruto inkomen ("AGI"). Uw gewijzigde AGI wordt gebruikt bij het bepalen of u in aanmerking voor een Roth IRA, en kan worden berekend met behulp van, die door de Internal Revenue Service ("IRS") op pagina 56 van IRS Publicatie 590.
 2. 2
  Bepalen of u in aanmerking komt voor een Roth IRA te openen. Niet iedereen komt in aanmerking voor een Roth IRA te openen. Roth IRA-accounts hebben een inkomensgrens, en degenen die hebben een aangepast bruto jaarinkomen hoger is dan de maximaal toegestane inkomsten voor hun belastingaangifte statuut kan een Roth IRA-account niet openen. Om te bepalen of u in aanmerking komt om bij te dragen aan een Roth IRA, gebruik je aangepaste AGI en de grafiek Inkomen en bijdragen grenzen die door RothIRA.com.
 3. 3
  Beslissen wat voor type (s) van de investeringen (s) die u zal kopen. U kunt bijna elke investering die u wenst te kopen met een Roth IRA en moet dus wat onderzoek om te bepalen welke investeringen zijn voor u. Dit zal ook helpen om een ​​beperking van uw keuzes voor waar uw rekening te openen, omdat niet alle beleggingsondernemingen bieden elk type van investering optie. Enkele richtlijnen om in gedachten te houden bij de keuze van welke investeringen u wilt kopen zijn:
  • Aandelen bieden beleggers het meeste potentieel voor groei, maar komen ook met de meeste risico.
  • Geldmarkt, of geldbeleggingen, kan de minste optie risicovolle investering zijn, maar het biedt ook het laagste rendement.
  • Hoe jonger je bent, hoe meer risico u zich kunt veroorloven om te nemen in uw inkoop keuzes, zoals uw beleggingen hebben meer tijd om te herstellen.
  • Investeringen met een veel informatie beschikbaar kan makkelijker te evalueren om te bepalen of het een goede keuze voor u.
  • Voor hulp bij het kiezen van specifieke investeringen, kunt u gebruik maken van Fidelity Investments 'te vinden en te evalueren investeringsmogelijkheden.
 4. 4
  Bepaal waar u uw account opent. Doe wat onderzoek en vind de bank, financiële instelling of beursvennootschap beste voor je. Een goede plek om te beginnen onderzoeken en vergelijken van makelaars is Rothira.com 's account provider lijst. U kunt ook om de lokale banken te controleren en te kijken naar de lokale telefoon aanbiedingen om beleggingsondernemingen te vinden in uw buurt. Wil je dingen te vergelijken, zoals:
  • Account vergoedingen. Sommige makelaars rekenen jaarlijkse vergoedingen en anderen niet. Zorg ervoor dat je weet van tevoren als de makelaar die u kiest rekent jaarlijkse vergoedingen en in welke hoeveelheid.
  • Minimaal vereiste bijdrage aan de rekening te openen. Een paar makelaars vereisen een eerste storting van tussen 450€ en 1870€.
  • Beleggingskeuzes. Veel makelaars bieden een breed scala aan beleggingskeuzes en al moet bereid zijn om u te voorzien van gedetailleerde informatie over die keuzes zijn.
  • Tools en informatie verstrekt. Veel grote brokers bieden online calculators, persoonlijk advies, en de markt commentaar van deskundigen.
  • Account financieringsmogelijkheden. Beoordelen rekening financieringsmogelijkheden van de beursvennootschap om ervoor te zorgen dat de financiering van uw account zal zijn makkelijk en probleemloos. Veel bedrijven bieden u nu de mogelijkheid om geld rechtstreeks van uw bankrekening.
  • Locaties. Veel makelaars zijn alleen online brokers en geen lokale kantoren niet bieden waar je een face-to-face ontmoeting met een account specialist of medewerker van de klantenservice kunt krijgen. Als je voelt dat je moet kunnen met iemand in persoon van tijd tot tijd om te spreken, kiest een makelaar met een lokaal kantoor.
 5. 5
  Bepaal wie u zal noemen als begunstigde. Bij het openen van een financiële rekening, moet u de naam van een begunstigde op de rekening erven in het geval er iets met je gebeurt. Uw beursvennootschap, bank of financiële instelling moet u voorzien van een formulier aan een begunstigde aanwijzen.
 6. 6
  Aanvraag voor een nieuwe account. De meeste brokers kunnen nieuwe klanten naar online om een ​​nieuwe rekening te openen toepassen, echter, als u een lokale makelaar heeft gekozen met bakstenen en mortel kantoren en willen een rekening in persoon te openen, je moet bellen voor een afspraak. Om een ​​account te openen online, bezoek de website van de makelaar en volg de instructies op het scherm voor het openen van een nieuwe account. Sommige informatie die u nodig om te beschikken bij het openen van uw account onder:
  • Uw sofi-nummer en het sofi-nummers van uw begunstigde.
  • Uw controle of spaarrekening routing en rekeningnummers.
  • Uw salaris informatie. Makelaars en financiële instellingen gebruiken deze informatie om uw geschiktheid te bepalen voor een Roth IRA.
 7. 7
  Beginnen die bijdragen aan uw account. Volg de instructies van uw beursvennootschap voor het leveren van bijdragen aan uw account. Houd in gedachten dat er jaarlijks limieten op het bedrag dat u kunt bijdragen aan een Roth IRA. U kunt gebruik maken Tabel 2-1, effect van gemodificeerde AGI op roth IRA bijdrage, die door de IRS in publicatie 590.

Tips

 • Voor volledige informatie over fundamentele investeren technieken en helpen bij het ​​kiezen van uw beleggingen, zie publicatie Fidelity Investments ' Het kiezen van investeringen die precies bij u op de stand van de website van North Dakota.
 • U kunt bijdragen aan een Roth alleen als je belastbaar inkomen uit werk.
 • U kunt niet meer opslaan in een Roth IRA dan verdien je in een jaar.

Waarschuwingen

 • U kunt bijdragen aan een Roth alleen als je belastbaar inkomen uit werk.
 • U kunt niet meer besparen dan je verdient.