Wkonl

Hoe maak je een subsidie ​​aanvragen

Een subsidie ​​wordt geld van de ene partij aan de andere, meestal een, onderwijsinstelling of bedrijf en meestal voor een specifiek project. Er zijn veel organisaties die strijden voor subsidies, dus de eerste stap in het ontvangen van een subsidie ​​(na en zorg ervoor dat u in aanmerking komt) is het invullen van een soort van toepassing. Aangezien de toepassing processen variëren dus sterk van subsidie ​​te verlenen, zal dit artikel een overzicht van de stappen die voor een verscheidenheid van grote subsidie-instellingen aan.

Stappen

Hoe maak je een subsidie ​​aanvragen. Download een subsidieaanvraag pakket.
Hoe maak je een subsidie ​​aanvragen. Download een subsidieaanvraag pakket.

Federale overheid subsidies US

 1. 1
  Download een subsidieaanvraag pakket. U moet voer de juiste CFDA nummer of Funding Opportunity nummer. Als je niet meer weet de financiering Opportunity nummer voor de subsidie ​​mogelijkheid, terug te keren naar de beurs zoeken om de subsidie ​​mogelijkheid te lokaliseren en vervolgens terugkeren naar dit scherm om het nummer in te voeren.
  • Downloaden van een subsidieaanvraag pakket kunt u deze offline en route het door uw organisatie voor beoordeling te voltooien vóór het indienen.
  • Om het pakket te downloaden, moet u een Adobe-software versie is compatibel met Grants.gov. U kunt testen of je de juiste versie van probeert te openen.
  • Instructies over hoe u de formulieren openen en te gebruiken in het pakket zijn op het aanvraagpakket voorblad. Agentschap specifieke instructies zijn beschikbaar om te downloaden wanneer u uw applicatie pakket, waarin ook nodig informatie voor uw inzending te downloaden.
 2. 2
  Voltooi de subsidieaanvraag offline. Wijzigingen opslaan om uw aanvraag als je gaat, Grants.gov NIET automatisch wijzigingen op te slaan. Het pakket kan niet worden ingediend nadat alle verplichte velden zijn ingevuld.
  • Grants.gov biedt een overgeleverd tutorial over hoe je een subsidieaanvraag pakket met Adobe voltooien.
  • Als je problemen hebt met het invullen van het pakket, controleer Grant.gov 's Veelgestelde vragen.
 3. 3
  Stuur de ingevulde subsidieaanvraag pakket. Als u nog geen verbinding met het internet, wordt u omgeleid om dit te doen en zal moeten inloggen op Grants.gov met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat u alle benodigde gegevens hebt ingevoerd, gecontroleerd het pakket voor fouten en opgeslagen uw pakket, klik op de "Opslaan en verzenden" knop op het voorblad, wordt uw aanvraag pakket automatisch worden geupload naar Grants.gov.
 4. 4
  Noteer het tracking-nummer. Een bevestigingsscherm verschijnt zodra de kennisgeving als volledig. Een Grants.gov tracking-nummer zal worden verstrekt aan de onderkant van dit scherm, evenals de officiële datum en het tijdstip van de indiening. Noteer het tracking nummer zodat je kan verwijzen naar het moet je nodig hebt om hen te contacteren voor ondersteuning.

Subsidies van de europese unie

 1. 1
  Zoek een programma nodig dat uw project op de relevante is europese commissie subsidies homepage. Merk op dat alle van de subsidies die door de Europese Commissie...
  • zijn een vorm van aanvullende financiering, wat betekent dat ze niet financieren projecten tot 100%; alleen projecten die plaatsvinden buiten de Europese Unie hebben de mogelijkheid om volledig te financieren;
  • staat stellen een bepaalde operatie zelfs financieel te breken en kan niet leiden tot een winst voor hun begunstigden;
  • kan niet met terugwerkende kracht worden toegekend voor acties die al zijn voltooid.
 2. 2
  Raadpleeg de regels van elk programma dat u in aanmerking komt voor het oog aan te brengen. Subsidies bestrijken een zeer divers scala van gebieden, en de specifieke voorwaarden waaraan moet worden voldaan variëren van het ene veld naar het andere.

Carnegie Corporation

 1. 1
  Zorg ervoor dat uw project voldoet aan de criteria voor subsidiëring. De Corporation accepteert aanvragen voor financiering op alle momenten van het jaar, maar het is verheugd alleen vragen van potentiële begunstigden van wie het werk past bij hun strategische richtsnoeren. Lees het volgende te zien of uw project nodig is:
 2. 2
  Stuur een brief van onderzoek. Schrijf een brief van onderzoek dat de volgende punten behandelt in vijf pagina's of minder:
  • Welk probleem speelt uw project in? Waarom is dit onderwerp belangrijk? Wat is de relatie van het probleem / vraagstuk aan huidige programma belangen van de Corporation's zoals vermeld in zijn Informatie Pamflet en website?
  • Welke sterke punten en vaardigheden heeft uw organisatie en personeel te brengen aan dit project? Wat maakt uw organisatie de juiste is om dit project uit te voeren?
  • Wie zal het project leiden? Identificeer stafpersoneel en bevestig hervat.
  • Wat bent u van plan om aan te tonen of te bewijzen? Welke middelen ga je gebruiken? Als het project is reeds aan de gang, wat heb je tot nu toe bereikt?
  • Als je het aanvragen financiering van de Carnegie Corporation voor een component (s) van een groter project, aangeven welke activiteiten u vraagt ​​het Bedrijf te financieren en hoe ze zich verhouden tot het grotere project.
  • Welke resultaten verwacht u, zowel onmiddellijke en lange termijn?
  • Als je geld hebt opgevraagd uit andere bronnen (of van plan om), dan kunt u aangeven welke bronnen en noteer de status van uw aanvraag.
  • Welke plannen heb je om informatie aan het publiek over uw project te verspreiden?
 3. 3
  Kruis je vingers en wacht. Indien de in de brief beschreven project past richtlijnen van de stichting, wordt u gecontacteerd en gevraagd om een ​​voorstel in het formaat van de Corporation's indienen.

Federal Pell Grant (studenten in de VS)

 1. 1
  Bepaal welke scholen u geïnteresseerd in het bijwonen van zijn. Haal de Federale School code voor elke school. U zult deze nodig hebben voor de volgende stap.
 2. 2
  Invullen van een gratis applicatie voor de federale student steun (FAFSA). Dit kan online gedaan worden. Kan een lijst met tien scholen op de FAFSA het gebruik van de codes van de vorige stap.
 3. 3
  Toepassen op de school (s) die u wilt gaan. Als een school dat je solliciteert naar niet werd vermeld op de FAFSA (misschien omdat u niet wist over die school op het moment) kunt u later uw financiële gegevens verzonden zijn door het volgen van hulp.
  • U kunt ook van toepassing op scholen voor het invullen van de FAFSA.
 4. 4
  Wacht tot financiële hulp biedt van scholen die je hebt aanvaard om. Als u al bekroond met een Pell Grant, wordt deze vermeld op uw financiële hulppakket.