Wkonl

Hoe maak je een test van de gebiedsgematigdheid verslaan

Gestandaardiseerde veld soberheid testen (SFST) worden vaak gebruikt door officieren van de wet om bestuurder nuchterheid te bepalen. In het beste deze tests zijn controversieel, en zijn onderhevig aan intensief debat in de rechtbanken. Rijden onder invloed is tegen de wet. Het beste advies is om een ​​tijdje wachten tot je bent beter in staat om te rijden. Als u ervoor kiest om te drinken en rijden en worden getrokken over, het begrijpen van de tests die u zal worden gegeven en hoe politieagenten worden opgeleid om de tests te geven, kunt u en uw advocaat onderuit te helpen uit de overtuiging op een juridisch technisch.

Stappen

Hoe maak je een test van de gebiedsgematigdheid verslaan. Begrijp dat de beslissing tot aanhouding komt uit drie fasen.
Hoe maak je een test van de gebiedsgematigdheid verslaan. Begrijp dat de beslissing tot aanhouding komt uit drie fasen.
 1. 1
  Begrijp dat de beslissing tot aanhouding komt uit drie fasen:
  • Fase I - De eerste observatie van het voertuig in beweging is. Hij let op u rijdt. Als u dit niet verknoeien, zal je niet krijgen getrokken over. Als hij zet op zijn lichten, signaal, stop dan even je auto. Schakel het contact uit en leg je hand waar hij / zij ze op de bovenkant van het stuur kunnen zien. Hoe langer je wacht om te stoppen of als u stopt op een ongepaste plaats, hoe groter de kans op het krijgen gearresteerd.
  • Fase II - De waarneming van de bestuurder. De officier is opgeleid om:
   • Luister naar uw toespraak
   • Ruik je adem
   • Let op de kleur van je gezicht
   • Oordelen je behendigheid, kleding, en uiterlijk.
  • Om deze fase te bestrijden:
   • Houd uw verzekeringen en alle andere belangrijke documenten op een plek waar je niets anders te houden.
   • Kijk nooit naar de officier, zodat hij je ogen niet kan zien.
   • Houd je hoofd naar beneden en adem weg van de agent.
   • Nog beter, houden Listerine zak verpakking strips met u. Omdat ze ontbinden zult u niet kauwen op snoep als hij loopt.
  • Fase III - Werkelijke soberheid tests. Als je rotzooi op de vorige twee of als je bent dronken en de officier wil dat je van de weg voor de openbare veiligheid ongeacht uw gedrag hierboven, zal hij u vragen om uit de auto te halen.
 2. 2
  Stap uit de auto.
 3. 3
  Denk aan de basis te leggen voor uw juridische verdediging door het vragen van te leunen tegen de auto, omdat je pijn je linker enkel of knie, of een soort van de onderste extremiteiten en je kunt geen gewicht op je linkerbeen. (Het heeft aan uw linkerhand, omdat je rijdt met je rechter!)
 4. 4
  De officier kan u vragen om een veldtest te doen. De drie meest voorkomende veldproeven worden hieronder opgesomd.
  1. Negen stap lopen en draaien. De test bestaat uit het lopen genezen tot teen voor negen stappen, een bocht, en negen stappen terug. De officier is op zoek naar:
   1. Wiebelen
   2. Het vallen
   3. Hoeveel je gebruikt je armen voor het evenwicht
   4. Starten voordat hij de instructies eindigt.
  2. Het ene been stand: Deze test heeft u balanceren op een been en de telling, of zegt het alfabet. De test rapporteert aan je vermogen om je aandacht te verdelen tussen de twee taken te meten. Ze op zoek naar:
   1. Zwaaien.
   2. Hoppen.
   3. Met behulp van je armen voor het evenwicht.
   4. Het zetten van uw voet naar beneden.
  3. De horizontale blik nystagmus test, ook wel bekend als de pen-test. Nystagmus is het stuiteren van de ogen wanneer zij helemaal naar links of rechts. Als u dit niet, is er een 77% kans dat je boven 0,10 BAC.
  4. 5
   Vertel de officier "Ik heb geen toestemming voor veldproeven"! De tests zijn vrijwillig en het nemen van hen zal alleen maar pijn doen. Dit geldt zowel coördinatie testen en veld ademtests. Je hoeft niet naar de officier vertellen waarom je weigert.
   • OPMERKING: In sommige staten een weigering van deze tests zal resulteren in een onmiddellijke intrekking van vergunningen, en kunnen kijken heel achterdochtig moet uw zaak aan een jury worden voorgelegd. Kennen de wetten in uw rechtsgebied.

  Tips

  • Geen vragen over hoeveel je hebt gehad om te drinken te beantwoorden. "Ik geef de voorkeur om geen vragen te beantwoorden."
  • Wees beleefd tegen de officier.
  • Weigert de test is niet een schuldbekentenis. U bent volledig binnen uw rechten om te weigeren een veld soberheid test te doen.
  • Lieg niet tegen de officier, als zij zijn opgeleid om naar de waarheid. Beter om niets te zeggen. Hoeft geen vragen te beantwoorden. Zeg, "ik liever niet om eventuele vragen te beantwoorden totdat ik praat met een advocaat."
  • Het spreekt voor zich dat de meest effectieve manier "sloeg een veld soberheid test" is om ervoor te zorgen dat u nooit drinken en rijden.
  • Als het beantwoorden van een vraag eerlijk zal u beschuldigen, zeggen: "Ik wil niet over praten." Verwacht niet dat de officier om u altijd een pauze voor eerlijkheid.
  • Kennen de wetten in uw staat voordat weigeren elke proef. In Ohio bijvoorbeeld weigeren om een ​​ademtest te nemen is een onmiddellijke en automatische rijontzegging van minstens 1 jaar, zelfs als je geen alcohol hebben gehad en zou hebben geblazen 0,00%. De officier is echter nodig om u te adviseren van deze straf voordat u beslist.

  Waarschuwingen

  • U bent niet verplicht om een ​​veld ademtest te nemen. Echter, als u bent gearresteerd, sommige staten vereisen dat u de blaastest test te nemen op het politiebureau, op straffe van verlies van uw rijbewijs.