Wkonl

Hoe maak je een trailing stop loss te gebruiken

Leer hoe je een stop-loss te gebruiken om 'run uw winst' en 'knippen uw verliezen' voor maximale winst!
Een stop-loss is een mechanische manier van triggering een verkoop. Bijvoorbeeld, als je aandelen koopt bij 100p en willen niet te veel te verliezen als ze vallen en u bent / was verkeerd, het instellen van een limiet waarop u verkoopt is een handige oplossing. Je zou die grens vastgesteld op 10% of 15%. Dat zou betekenen dat indien de aandelen dalen tot 90p of 85p, je automatisch verkopen.

Stappen

Hoe maak je een trailing stop loss te gebruiken. Begrijp dat de stop-loss heeft een aantal goede en slechte eigenschappen als een systeem.
Hoe maak je een trailing stop loss te gebruiken. Begrijp dat de stop-loss heeft een aantal goede en slechte eigenschappen als een systeem.
 1. 1
  Begrijp dat de stop-loss heeft een aantal goede en slechte eigenschappen als een systeem. Ten eerste is het moeilijk hanteerbaar voor aandelen die zeer vluchtig. Indien de aandelen vaak verplaatsen door 5% of meer in een week en een stop-loss te dicht bij de huidige prijs, zou het je dwingen om te verkopen als je liever niet. In die omstandigheden kan een limiet van 20% of meer zijn meer geschikt. Aan de positieve kant, als je echt nodig hebt om uw vermogen te beschermen ten koste van alles moet verkopen de prijs beweging tegen u is een belangrijke manier om uzelf te beschermen. Tuurlijk, kan u garanderen om te verliezen 10%, maar als de prijs blijft vallen, kan je een hoop geld hebben bespaard inderdaad. Aandelen vaak stijgen of dalen in een nogal voorspelbare manier - als er dingen zijn goed en een bedrijf groeit en het genereren van goede winsten, prijzen stijgen en stijgen. Indien echter dingen zijn somber en verliezen worden gemaakt, kan de val duren maanden of jaren en grote hoeveelheden kunnen worden afgeveegd van waarde van een onderneming.
 2. 2
  Gebruik een 'trailing stop-loss' te profiteren van deze trend. Dit is een meer actieve track van prijzen en prestaties te delen en is ontworpen om u te laten 'uw winst draaien en je verlies'.
 3. 3
  Om een trailing stop-loss te gebruiken, stelt een aantal punten of percentage van uw huidige koers van het aandeel. De automatische trigger om te verkopen als de prijs wordt geschonden - dit zal je minimaal zijn. Toch moet het aandeel prijsstijging, uw stop-loss wordt omhoog bewogen in dezelfde verhouding als de koers van het aandeel. Zo zal de trekker nog (bijvoorbeeld) 15% onder de huidige prijs, maar hoger dan ooit worden. Hoe verder een prijs gaat, hoe verder de trigger is gereset. Dit heeft het effect van de vergrendeling in een meerderheid van uw winst. Moet de prijs gaan in omgekeerde, verkoopt u op uw nieuwe hoger niveau, maar als de prijs blijft stijgen en stijgen, krijg je om te profiteren van die winsten.

Tips

 • Als je echt wilt zien het in actie, teken een grafiek en beginnen na een koers elke dag. Voeg de stop-loss op, zeg, 10% onder de huidige prijs en houden het plotten van de grafiek over een paar weken. Elke keer als de aandelen van een nieuwe hoge hit, vergroten dat stop-loss. Als de koers van het aandeel blijft hetzelfde of valt net plot een extra dag zonder de stop-loss. Vrij snel, zal het allemaal erg duidelijk en opvallend eenvoudig te bedienen.
 • Het succes hangt het optimaliseren van het niveau van de stop. Er is een trailing stop-niveau, dat zou verkopen tegen de hoogste prijs over een bepaalde periode. Als de stop te smal is ingesteld, zou het te snel te verkopen, voordat de piek. Als de stop te breed is ingesteld, zou het te ver te verkopen onder de piek na het ontstaan ​​daarvan.
 • Voor de DJIA in 2008, het optimum was ongeveer -15%. Dit is de daling ten opzichte van de piek in 7 oktober - 8 januari. (Die daling overtroffen de dalingen van de afgelopen 5 jaar van de bull markt, en had moeten worden aangemerkt als een algemeen verkoopsignaal).
 • Andere voorbeelden: de optimale trailing stop waarde was -20% voor de USO (olie ETF) over het afgelopen jaar (2008). Voor MT, was ongeveer 30%. Eveneens voor SMS. Deze cyclische aandelen behoren tot de meest volatiele, dus moet je nooit verliezen meer dan 30% op alle voorraad! Deze stop niveaus zou hebben getolereerd schommelingen in de afgelopen jaren, maar zou voor de ineenstorting van de markt hebben verkocht in oktober 2008.

Waarschuwingen

Trailing stops bieden een kapitaalbescherming automatisch. Er zijn echter risico's bij gebruik van deze methode.

Je moet zorgvuldig te beslissen over de hoogte van de trailing stop onder de huidige prijs. Dit wordt uitgedrukt als een percentage van de huidige prijs. O'Neil, van Investors Business Daily, beveelt -8%, op basis van zijn analyse van de voorraadadministratie. Echter, voor de meer volatiele aandelen, of volatiele markten, zou dit niveau leiden verkoopt zeer frequent. Die kunnen leiden tot:

 • Fiscaal niet-aftrekbare "wash sales" voor de voorraden van minder dan 30 dagen (US);
 • Mist op opwaartse bewegingen van de voorraad;
 • Karnen van de rekening en het toevoegen van commissies.
 • De prijzen zijn gebaseerd op de biedprijs en aangezien er pre-market biedingen je zou kunnen eindigen met uw voorraad verkocht in een tijd dat je een verkoop niet zou verwachten. Om dit te voorkomen moet u mogelijk uw% vastgesteld op een hoger niveau dan je zou willen de verliezen te zijn.
 • Trailing stops zijn geen vervanging voor een zorgvuldige kijken maar voorkomen dat sommige van de "emotionele" selling door het verwijderen je uit het proces.