Wkonl

Hoe om een ​​online winkel te beginnen

Als u wilt zaken eenvoudig te houden, kunt u gewoon een lijst items op uw blog of website met prijzen en verzendkosten, en hebben mensen die u betaalt via Paypal (of door het sturen u een cheque of postwissel). U kunt ook items te verkopen via eBay, Craigslist, Amazon en andere locaties. Maar als je veel van de producten, dit kan krijgen omslachtig en duur. Een online winkel kan helpen "stroomlijnen" van het proces op verschillende manieren (bespaart u tijd en geld). Dit artikel zal ingaan op hoe u een e-winkel kan vestigen.

Stappen

Hoe om een ​​online winkel te beginnen. Beslissen wat je gaat verkopen.
Hoe om een ​​online winkel te beginnen. Beslissen wat je gaat verkopen.
 1. 1
  Beslissen wat je gaat verkopen. Dit kan enorm invloed hebben op hoe je over het opzetten van uw winkel. Hier zijn de belangrijkste punten om te overwegen:
  • Is het een fysiek product dat moet worden verzonden, of is het een digitaal product dat kan worden verzonden via het internet?
  • Gaat u een inventaris (meer dan een) van elk product, of zullen ze een-of-a-kind te zijn (bv. kunstwerk, vintage items)?
  • Gaat u wilt een breed scala van producten te verkopen, of bent u van plan om zich te specialiseren, zoals het verkopen van alleen t-shirts of boeken?
  • Ben je gepassioneerd over het product? Uw passie voor en oprechte interesse in een bepaalde niche markt of product zal u een concurrentievoordeel ten opzichte van andere verkopers geven - je focus zal uw winkel te onderscheiden van anderen die meer algemeen in hun product dekking. Door te kiezen voor een categorie die je gepassioneerd over bent, zal je een grotere kans om te genieten van de reis van het creëren en beheren van een online winkel, waar geduld en het vermogen om tegenslagen te overwinnen zal vereisen hebben. Op een bepaalde manier, het openen van een online winkel rond een van je hobby's of interesses kunt u de tijd productief herverdelen dat je zou hebben besteed aan uw hobby anyways.
 2. 2
  Omvang van de concurrentie. Niet alleen springen in de verkoop van een bepaald product lijn totdat je hebt gekeken naar de websites die u zult moeten concurreren met. Denk aan de belangrijkste online marktplaatsen u van plan bent om uw producten te adverteren, en kijken op de concurrentie binnen deze portals.
 3. 3
  Test de wateren door de verkoop van uw items op een kleine schaal. In de echte wereld, zou het verstandig zijn om te proberen de verkoop van uw producten via andere, lage-inzet lanen (zending, rommelmarkten, ambachtelijke shows, etc.) alvorens de sprong te wagen en het starten van een hele winkel. Hetzelfde geldt voor online verkoop. Probeer het individueel verkopen van uw producten op eBay, Craigslist, Half.com en dergelijke. Hier is wat je wilt op zoek naar:
  • Wie is het kopen van uw product? Bieden een kortingsbon of een gratis geschenk wanneer ze antwoord een kort overzicht. Zoek uit waar anders ze online te winkelen.
  • Hoeveel zijn ze bereid te betalen? Experimenteer met verschillende prijzen.
  • Hoe is de klanttevredenheid? Dit is een goed moment om te testen hoe goed u kunt uw product aan de klant. Gebruikt u een goede verpakking? Is de wijze van verzending betrouwbaar? Zijn ze tevreden met hun product? Heb je het goed beschrijven?
 4. 4
  Overwegen uw opties. Als je hebt een groot budget, kunt u iemand voor het opzetten van een winkel voor je van de grond te huren. Maar voor de rest van ons, zijn er tal van diensten die u kunt kiezen. Als uw winkel is niet gespecialiseerd, vergelijk alle algemene e-commerce service. Er zijn ook diensten gericht op bepaalde soorten producten:
  • Algemeen e-commerce-diensten kunt u professioneel ogende online winkelpuien instellen wanneer het schip kan je eigen inventaris. Enkele algemene e-commerce sites zijn Flying winkelwagen en Yahoo! Stores.
  • Hosted e-commerce oplossingen. Dergelijke diensten verzorgen over verschillende problemen zoals storefront ontwerp, veilig betalen, hosting, mailinglijsten, verkoop statistieken, klanten ondersteuning. Het is de beste keuze (in tegenstelling tot CMS) voor degenen die niet graag programmering spullen. Enkele voorbeelden: Miscake Stores, Volusion, Shopify, Amazon Webstore.
  • Affiliate slaan diensten zoals Amazon eStores of Zilo. Zilo winkels toestaan ​​om producten gedragen door Buy.com en andere handelaren door het schrijven van reviews van producten en zich te concentreren op een thema dat de consument maakt doorverkopen leven gemakkelijker. Amazon eStores en Zilo winkels kunt u in het spel snel te krijgen, maar niet kunt u uw eigen fysieke inventarisatie te dragen.
  • eBay - Als u al hebt verkocht wat spullen op eBay, en je bent ervan overtuigd dat de meeste van uw klantenbestand je daar vindt, dan kunt u 'overstappen' naar een eBay-winkel om geld te besparen op listing fees. Uw klanten zullen moeten worden web-savvy genoeg om comfortabel te voelen met behulp van eBay. Merk op dat eBay heeft de neiging om mensen op zoek naar koopjes en one-of-a-kind items (en koopjes op one-of-a-kind items) te trekken.
  • Notemote - Dit is een online marktplaats waar je een item kan posten of maak een hele catalogus gratis. Alleen het uploaden van enkele foto's, een beschrijving van de item (s) en de prijs die zij te verkopen. Het is gratis om goederen te plaatsen voor maanden zonder de lijst bij te werken. Wanneer het item verkoopt en is 30€ of minder, het is een 5% vergoeding. Als het item is 30€ of meer, de vergoeding is 3%. Op de top van het zetten goederen te koop je video's insluiten, blog over uw producten en diensten en de verbinding met uw Twitter-account direct van de site gratis.
  • Cafepress - Dit is een dienst overwegen waard als je meestal verkoopt t-shirts, en andere dingen die je kunt "stempel" met uw unieke ontwerpen (mokken, stickers, knopen). Klanten bladeren door uw winkel, bestellen hun spullen, en Cafepress processen de orde en de items voor u. U kunt een eenvoudige winkel starten voor gratis, en betalen een maandelijks abonnement voor meer functies.
  • - Dit is een populaire keuze voor mensen die te maken wat ze verkopen. Er is een cent vergoeding voor elk item vermeld 20, en Etsy houdt 3,5% van uw verkoopprijs als het item wordt verkocht. U krijgt direct betaald en zijn verantwoordelijk voor de verzending van het item. Je betaalt kosten (afhankelijk van wat verkocht) op een maandelijkse basis.
 5. 5
  Bevorderen van uw winkel. Ongeacht hoe goed uw winkel is, maakt het niet uit als niemand weet dat het er is. Het is niet een "bouwen en ze zullen komen" soort dingen. Het hebben van een gemakkelijk te gebruiken winkel is belangrijk, maar niet zo belangrijk als marketing, met goede producten, en het verstrekken van kwaliteit van de klantenservice.
 6. 6
  Uw winst te maximaliseren. Als je eenmaal hebt bedacht wat werkt, opschalen! Eenvoudige AB split testen kan u helpen bij het verhogen van uw succespercentage en uw bottom line zo goed!

Tips

 • Gebruik een Analytics-account, zoals Google Analytics voor het beheren en bijhouden van de verkeersstromen naar uw site. Zodra uw online winkel is up and running, niet je wilt zien hoeveel verkeer u genereert en waar het vandaan komt? Analytics is een krachtig hulpmiddel om verslepen en neerzetten van de bron van de bezoekers van uw site, evenals de populariteit van de verschillende gedeelten van de inhoud van uw site.

Waarschuwingen

 • Kijk uit voor elke dienst die gaat de verkoop producten die u niet hebt. Deze worden vaak genoemd "dropshipping" service en terwijl sommige zijn legitiem, velen zijn oplichting. Zelfs degenen die authentiek zijn hebben een lage kans op succes, omdat je verkoopt spullen die iemand anders is waarschijnlijk al verkoopt. Je zult moeten buitengewone marketing vaardigheden om het te laten werken, in welk geval, waarom niet toepassen op uw eigen producten?