Wkonl

Hoe om goedkope vluchten

Vliegticket prijzen variëren sterk van dag tot dag, van luchtvaartmaatschappij tot luchtvaartmaatschappij. Waar en wanneer je koopt je ticket ook invloed op de prijs die u betaalt. Ticketprijzen variëren, soms zo veel dat sommige mensen beweren dat er geen twee zitplaatsen op de vlucht kost hetzelfde bedrag, tenzij ze samen worden gekocht door dezelfde persoon. Bespaar geld op vliegtickets en vind goedkope vluchten door het zijn een slimme consument.

Stappen

Hoe om goedkope vluchten. Kijk voor aanbiedingen online.
Hoe om goedkope vluchten. Kijk voor aanbiedingen online.
 1. 1
  Kijk voor aanbiedingen online. Sommigen zullen via de sites van luchtvaartmaatschappijen zelf worden aangeboden via online veilingsites, anderen. Het is een goed idee aan te melden om email alerts voor aanbiedingen die gebeuren.
  • Zoek online travel sites zoals travelocity.com, cheapflights.com, expedia.com, hotwire.com, farecast.com, kayak.com en bestfares.com, enz. (er zijn ook veel meer, nieuwe verschijnen regelmatig online). Controleer minstens drie alvorens uw keuze, aangezien tarieven kunnen variëren door honderden dollars.
  • Controleer de website van de luchtvaartmaatschappij. Alvorens een aankoop op een reis-site, ga naar de website van de praktijk van een luchtvaartmaatschappij. Soms boeken via de luchtvaartmaatschappij zelf kunt u blijven haken een goedkopere vervoeren.
 2. 2
  Kijk goed naar online veiling aanbiedingen. Sommige van deze zullen bieden zeer goedkope vluchten omdat mensen een reis die ze hebben betaald voor het niet kunnen nemen en kunnen een terugbetaling krijgen. Enkel ben zeker om te controleren dat het mogelijk is om het ticket van hun naam naar de uwe te veranderen voordat de aankoop al is (er is meestal een vergoeding betrokken om dit te doen).
 3. 3
  Als je ze hebt, gebruik frequent flier mijl wanneer je kunt. Probeer niet boxed te zijn in een maatschappij, maar profiteren van mijlen wanneer je kunt.

Vergelijk tarieven onder luchtvaartmaatschappijen

 1. 1
  Check out luchtvaartmaatschappijen bekend voor het aanbieden van goedkope vliegticket aanbiedingen. Ze zullen vaak overtreffen hun concurrenten, maar wees voorzichtig om te lezen van de kleine lettertjes. Vele goedkope vluchten betekenen geen vracht bagage en veel voorwaarden op het missen van de vlucht (meestal betekent dat je verliest de vlucht als je het mis, en je moet opnieuw betalen). Soms echt goedkope vluchten zijn het niet waard het gedoe opgenomen in hen, dus heel voorzichtig.
 2. 2
  Bel de luchtvaartmaatschappijen direct zodra u weet dat uw reis kader van hun goedkoopste tarief te vinden.
  • De meeste luchtvaartmaatschappijen bieden slechts een beperkt aantal plaatsen per vlucht op hun laagste tarieven en die zetels meestal snel uitverkocht.
  • Termijnen en tarief termen verschillen per luchtvaartmaatschappij, maar velen vooraf reserveren kortingen en aanbiedingen zijn goed tot een week of twee voordat de vlucht.
 3. 3
  Kijk om te reizen op de laagst mogelijke stand. Dit betekent dat er geen eerste klas, business class of economy premium class reizen. Je koopjesjager, zitten vast aan de achterkant in de economie "vijfde klasse". Maar hey, als je er nog steeds in een stuk, een koopje is een koopje!
 4. 4
  Blijf flexibel op uw vertrek dagen en tijden om te profiteren van de goedkoopste vluchten. Als uw reis is minder dan een week, moet u mogelijk mid-week reizen naar mid-week. Veel ticket deals vereisen een zaterdag verblijf.
 5. 5
  Boek je vlucht ruim van tevoren van uw reistijd, na het krijgen van citaten uit verschillende luchtvaartmaatschappijen, als je een goedkope vlucht via een laagste-tarief aanbieding te vinden.
 6. 6
  Zoek een betere prijs voor het boeken van uw vlucht als de eerste koersen te hoog zijn. Overweeg vliegen van of naar een andere luchthaven, zoals ticket kan variëren sterk, afhankelijk van waar u vertrekken en aankomen. Bij het vergelijken van besparingen, moet u factor in de kosten die u zal maken als je vliegvelden veranderen.
  • Soms is het nemen van een bus of trein voor een deel van de reis en vervolgens het nemen van een vlucht voor de rest van de reis is de goedkoopste manier om te reizen.
  • Als uw plannen omvatten een autoverhuur, kon tarieven bij de alternatieve luchthaven zorgen voor een spaar-of een last verhogen. Meestal kunt u huurprijzen online online door te gaan naar de website van de luchthaven en na haar links naar lokale verhuurbedrijven.
 7. 7
  In de europa, bel de luchtvaartmaatschappij 800-nummer en vraag naar hun laagste tarief-zonder specifieke data. Vertegenwoordigers dienst vaak ga je niet vertellen over lagere tarieven die slechts een dag of twee voor of na uw streefdatum.
  • Bij het aanroepen van luchtvaartmaatschappijen, altijd beleefd en vriendelijk. Studies tonen service mensen zullen de extra mijl te gaan voor je als je aardig tegen ze.

Zoek last-minute goedkope vluchten

 1. 1
  Controleer websites van de luchtvaartmaatschappij om te zien wat deals die ze aanbieden.
  • Wanneer vooraf reserveren van een vliegtuig niet leidt tot verwachte capaciteit, luchtvaartmaatschappijen korting vaak de resterende zetels.
  • Last-minute korting tarieven zou kunnen zijn beschikbaar tot 10 dagen van tevoren van vluchten. Echter, de goedkoopste tarieven zijn vaak dagen voor een vlucht is gepland om te vertrekken.
 2. 2
  Kijk in de ingedeelde deel van uw lokale krant. Veel luchtvaartmaatschappijen lopen advertenties die prijzen te geven over goedkope vluchten van lokale vliegvelden beschikbaar die week.
 3. 3
  Bel omliggende luchthavens te informeren of annuleringen goedkope tickets ter beschikking hebben gesteld. Vragen om uw naam op een stand-by lijst voor toekomstige annuleringen als de prijs is goedkoop, maar geen zitplaatsen zijn open.

Tips

 • Discount carriers zoals Southwest en JetBlue niet altijd opdagen op reiswebsites, dus direct zoeken hun websites.
 • Goedkope vluchten zijn mogelijk als u frequent flier punten inwisselen of deelnemen aan andere promotionele programma luchtvaartmaatschappijen bieden.
 • Verkennen verschillende vluchtmogelijkheden. Soms nemen van aansluitende vluchten, waar je moet overstappen, of one-stop vluchten waar het vliegtuig maken een stop langs de weg goedkoper dan een non-stop vlucht kan zijn.
 • Voor Nieuw-Zeeland, Air New Zealand heeft regelmatig aanbiedingen, zoals "pak-a-seat 'online, kunt u zich aanmelden om regelmatig e-mail alerts.
 • Reizen tijdens langzame seizoenen wanneer luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vluchten proberen om zitplaatsen op vliegtuigen die opstijgen onder capaciteit te vullen. Goedkope vliegticket aanbiedingen zijn algemeen beschikbaar in de herfst en direct na de eerste van het jaar.
 • Voor het Verenigd Koninkrijk, check out RyanAir en EasyJet. Voor Australië uitchecken Tiger Airlines.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig van middernacht tick-overs bij de boeking. Als u te lang om uw vlucht te boeken wachten, kunnen de prijzen zo snel middernacht veranderen in uw regio of in de regio van de luchtvaartmaatschappij tikt voorbij. Houd dit in gedachten toen aarzelend; vervelende verrassingen in prijsstijgingen zijn niet ongebruikelijk bij het uitstellen van het maken van een beslissing!
 • Als je moet op uw bestemming door een bepaalde tijd, wees voorzichtig over het wachten te dicht bij uw vertrek tijd vóór de aankoop van uw ticket. Als u niet over uw stoel gereserveerd een week voor, je moet er het risico van het niet kunnen om een ​​vlucht te krijgen loop je. Dit geldt met name voor vluchten naar populaire bestemmingen en tijdens de piek reizen seizoen.
 • Altijd factor in de kosten van vervoer naar de luchthaven en naar uw bestemming locaties van de luchthaven. Plotseling een goedkoop tarief wordt erg duur als een zeer lange taxi of trein tarief wordt toegevoegd op sommige plaatsen!
 • Vergeet nooit belastingen, vertrek belasting, GST's / kuipen en incidentele kosten. En lees altijd de kleine lettertjes.