Wkonl

Hoe om te gaan met een politie leugendetector-test

Veel politie-afdelingen geven een leugendetector -test als onderdeel van hun wervingsproces-weigering om het zal je bijna zeker bar van het krijgen van de baan. Als je iets te verbergen hebt, moet u weten wat u kunt verwachten als u wilt doorgeven. Dit geldt ook voor andere gevallen waarin u een leugendetector-liggen bij het ​​nemen van een te nemen leugendetector-test om andere redenen, hoewel, kan eindigen met u krijgt veroordeeld voor meineed of erger, zodat de waarheid aan het hart te houden.

Stappen

Hoe om te gaan met een politie leugendetector-test. Neem een achtergrond interviews.
Hoe om te gaan met een politie leugendetector-test. Neem een achtergrond interviews.
 1. 1
  Neem een achtergrond interviews. De polygraaf examinatoren zal kijken naar je achtergrond pakket alvorens u het examen. In de regel is het het beste om hier eerlijk te zijn. Als je iets probeert te verbergen, maar, en je denkt dat je kan hebben over het later te liggen, wanneer u aangesloten op de polygraaf, je moet hier ook liggen.
 2. 2
  Wees consistent. Het hele doel van de polygraaf examen is om te zien of ze kunnen je je verhaal veranderen. Weet wat je in je achtergrond pakket hebt geschreven en mentaal duidelijk over wat je gaat zeggen in elk interview. Indien een examinator duwt je om iets te veranderen, doe het dan niet.
 3. 3
  Praat met de examinator over de polygraaf. Naar alle waarschijnlijkheid zal hij / zij u vertellen dat de polygraaf is zeer betrouwbaar en je moet slagen voor de test om te worden ingehuurd. In werkelijkheid, de polygraaf niet meer doet dan geven de examinator wat informatie over wat je lichaam doet, dat wil zeggen, het controleert uw ademhaling, polsslag, en zweet output. In waarheid, het is alleen zo nauwkeurig, maar ook niet nauwkeurig genoeg om als bewijsmiddel in gerechtelijke zijn. Daarom, als de examinator vertelt je dat hij is zeker dat je liegt over iets, dit is niet noodzakelijk waar. In werkelijkheid, probeert hij te zien als je consequent bent.
 4. 4
  Zolang je eerlijk en consistent zijn geweest, moet je geen probleem hebt. Zelfs zo, maar je mag niet 'voorbij' de polygraaf. Als je eerlijk en consistent, maar de afdeling waarvoor je solliciteert met stuurt u een afwijzingsbrief vanwege uw polygraaf resultaten, moet je die beslissing in beroep gaan en noemen een paar dingen:
  • Als de dienst u heeft polygraphed, maar heeft een antecedentenonderzoek niet gedaan, vermelden dat de polygraaf is slechts een hulpmiddel om te bepalen of je hebt gelogen, en dat kan het meer de moeite waard om een ​​onderzoek in te stellen.
  • Je bent bereid om deel te nemen aan verdere testen, en zijn bereid om de polygraaf heroveren indien nodig.
 5. 5
  Als u de leugendetector passeren, of zelfs als je dat niet doet, felicitaties voor het krijgen door het! De leugendetector test, niet alleen de polygraaf zelf, is een zeer stressvolle en mind-spannen proces, dus wees niet verbaasd als er niet een paar knikken in uw testproces. Maak je geen zorgen, alleen houd je hoofd koel.

Tips

 • Maak je geen zorgen "passeren" van de test; je enige zorg is om je verhaal niet veranderen.
 • Bekijk de aflevering van Penn & Teller: Bullshit over leugen detectoren, gericht op de polygraaf, voor informatie over hoe om te gaan en bedriegen de test.
 • De examinator kan vragen of er nog iets toe te voegen aan je achtergrond pakket dat u hebt onthouden omdat je interview. Ze zullen begrijpen dat je niet altijd alles onthouden en je kunt iets anders indien nodig toe te voegen.