Wkonl

Hoe om te studeren, zodat je alles kunt onthouden

Elke keer als je studeert, heb je jezelf vergeet wat je hebt gestudeerd op het wakker worden? Hier zijn enkele tips voor het helpen van je geest behouden de informatie langer.

Stappen

Hoe om te studeren, zodat je alles kunt onthouden. Schrijf de onderwerpen die je hebt gestudeerd op een cue-kaart.
Hoe om te studeren, zodat je alles kunt onthouden. Schrijf de onderwerpen die je hebt gestudeerd op een cue-kaart.
 1. 1
  Schrijf de onderwerpen die je hebt gestudeerd op een cue-kaart. Het is echt belangrijk dat je schrijft in plaats van type, zoals het schrijven vonken een mind / body geheugenpoorten dat het typen en het afdrukken niet zo goed repliceren. Het duurt ook langer en geeft dus voldoende tijd om de informatie te zinken in en stok.
 2. 2
  Probeer zoveel als je kunt onthouden. Gebruik geheugenopslag technieken.
 3. 3
  Probeer je te focussen met een vraag / antwoord-proces. Stel jezelf vragen over het materiaal dat u zojuist hebt gestudeerd aan het einde van de studie. Schrijf elk antwoord op een stukje papier, doe dit een paar keer als sommige feiten zijn bijzonder ongrijpbaar.
 4. 4
  Herzien schriftelijk. De volgende ochtend voor het examen / test, de informatie schrijven nog een paar keer.
 5. 5
  Doe je best! Als je goed hebt geslapen, volgde dit proces en houd stress-vrij, moet je het goed doen. Dit verbetert met de praktijk.
 6. 6
  Niet over studie, tenzij noodzakelijk en geconcentreerd te blijven en bij het ​​onderwerp tijdens de studie. Mensen hebben de neiging om meer dan studeren en vergeet materiaal beoordeeld vóór. Veel mensen zijn afgeleid en geheugenopslag wordt bemoeilijkt door deze.
 7. 7
  Het is bekend dat je geest onthoudt ook wat je makkelijker studeren als je in dezelfde positie dat u uw examen in. Bijvoorbeeld, als je gaat om te worden getest zittend aan een bureau, achter een bureau te zitten tijdens de studie.

Tips

 • Studeren precies 30 minuten voor het slapen, mensen herinneren dingen goed vlak voordat ze in slaap vallen.
 • Verkrijg tenminste 8 uur slaap.
 • Niet meer dan 4 uur studeren (tenzij u). Neem altijd regelmatig pauzes tijdens studie.
 • Raak niet in paniek als je de test, gewoon ontspannen zodat je niets vergeet.
 • Duidelijk uw geest. Doe iets wat je genieten dan rechts na sloeg de boeken. probeert u dan het bestuderen en dan is er iets dat voelt goed doen.
 • Krijg een goede nachtrust. Als je hersenen gaat overal terwijl je studeert, bent u waarschijnlijk niet ga een goed cijfer te krijgen.
 • Als u iets vergeten, raak niet in paniek gewoon zingen een lied en herinner. Het helpt soms.
 • Ga niet vroeg om het examen zaal.
 • Schrijf de belangrijkste punten in elke les. Dus in het examen tijd, zal je hulp krijgen en je hoeft niet naar de 1.000 pagina's leerboek voor elk antwoord zoeken.
 • Probeer niet alles te passen in je hersenen voor de test. Dat veroorzaakt benadrukken. Studie langzaam & vreedzaam. Dat is de beste manier om te gaan. Maak flash kaarten. Meer georganiseerd is de weg te gaan.