Wkonl

Hoe te BS je een weg door een college papier

Als je een slacker, dit is een bekende situatie: Een papieren waarop je hele klas hangt is het gevolg in een paar uur en je hebt nog niet eens begonnen. Niet te vrezen! Volg deze eenvoudige stappen en je zult goed op uw weg naar academische redding.

Stappen

Hoe te BS je een weg door een college papier. Shut jezelf af van alle afleidingen.
Hoe te BS je een weg door een college papier. Shut jezelf af van alle afleidingen.

Bereid om te werken

 1. 1
  Raak niet in paniek. U moet een duidelijk perspectief, een kalme vooruitzichten behouden en woning te voorkomen over wat je moet hebben gedaan. Zeg tegen jezelf heel duidelijk dat je dit kan doen en gewoon blijven in de zone, vastbesloten om af te maken.
  • Vermindering van de werklast in je geest. Een deel van resterende rust is het besef dat dit niet over het schrijven van een roman. Alle college papieren en de meeste middelbare school papieren vereisen dubbele regelafstand, dus neem het aantal pagina's dat nodig is en deel dit door twee. Dat is de hoeveelheid werk die je eigenlijk moet doen, en het moet veel minder intimiderend voelen.
 2. 2
  Ga naar de bibliotheek onmiddellijk. Als er niet een geopend, online gaan en gebruik maken van Google Scholar, alsmede alle online databases u recht op toegang. Doe wat fundamenteel onderzoek. Echter, heb je geen tijd voor diepgang hebben, dus je zult moeten te romen en sleep uit wat je kunt van een snelle zoekopdracht.
 3. 3
  Shut jezelf af van alle afleidingen. Of je hebt het tot de bibliotheek of u gelijmd aan uw bureau thuis, verwijder alles dat kan ertoe leiden dat uw geest te dwalen. Doet weg de iPod, iTunes, mobiele telefoon, lijsten van dingen te doen, TV, radio, spelletjes, etc. Tenzij je absoluut nodig voor onderzoek, uit te schakelen uw internetverbinding.
 4. 4
  Voed je hersenen. Hebben gezonde snacks bij de hand te houden van uw energie en enthousiasme voor het werken. Selecteer eiwitrijke producten zoals pindakaas of soja, en complexe koolhydraten, zoals fruit en groenten. Niet alleen vullen op geraffineerde suiker en cafeïne - je zult uiteindelijk crashen en slechter voelen dan u deed voordat je at.
 5. 5
  Neem af en toe pauzes. Elk uur of zo, opstaan ​​en strekken voor twee of drie minuten. Loop rond de kamer, doe wat jumping jacks en krijg je bloed pompen. Je zult je beter dan je zou doen als je gewoon zitten en schreef gedurende 5 uur concentreren.
 6. 6
  Behandel het als een examen. U schrijft onder druk - geen tocht, geen tweede kans, het moet alleen worden geschreven. Doen alsof je in een echte test kan bezuinigen op waffling als u zich concentreren op uw werk.

Strategieën voor het schrijven

 1. 1
  Denk globaal. Concentreren op de fundamentele punten van wat je zou moeten zeggen. Bijvoorbeeld, als uw papier hoort te zijn op een toneelstuk van Shakespeare, krijgt een idee van wie de belangrijkste karakters van "Romeo en Julia" zijn en wat hun belangrijkste eigenschappen en motivaties zijn. Je hebt geen tijd voor talloze subtiliteiten en nuances. Echter, wees voorzichtig bij het overbrengen van uw brede denken in staten in de krant. Verklaringen af ​​te leggen dat je weet waar te zijn, maar die niet zo zonneklaar dat je docent voelt je grijpen aan een strohalm. Noteer elke generalisatie die je kunt bedenken voor het onderwerp en zie hoe ze zich tot elkaar verhouden.
  • Gebruik studie hulpmiddelen die het onderwerp dat u aan het schrijven bent op te dekken. Deze zullen een korte van percelen, personages, ideeën, feiten, resultaten, enz., op welk gebied je schrijft over. Doen hun analyse of kopiëren iets niet opnieuw, maar gebruik het om je op snelheid te brengen op de dingen die je niet tijd om te lezen.
 2. 2
  Focus op. Academisch schrijven is over bewijzen een punt, en het punt vereist ruzie uw zaak overtuigend. Conflict kan worden ingekookt tot stemmen met een aantal aspecten en niet eens met andere aspecten. Inderdaad, kunt u veel plezier speelt advocaat van de duivel, je kunt jezelf zelfs af te stoten van uw werkelijke waarden enkel omwille van het krijgen van de papieren gedaan of het schrijven van een meer overtuigend argument.
  • Als u niet wilt om te gaan met conflicten, vergelijken of samenvatten het onderwerp plaats. In elk geval, vinden minimaal drie conflicten, vergelijkingen of samenvattingen in te vullen het lichaam van uw papier. Als je niet kan verder dan drie, althans je hebt het lichaam van het papier gesorteerd.
 3. 3
  Indien mogelijk, gebruik je mening. In sommige gevallen, zoals een Engels of de geschiedenis van papier, uw mening is net zo belangrijk als de feiten. Vertrouwen op dit als een manier om zich te verdiepen in het papier. Gebruik je adviezen uit te werken op de feitelijke problemen en achterliggende ideeën van het onderwerp, en neem de gelegenheid om verschillende interpretaties te verkennen. Veel merken kunnen gemakkelijk worden verkregen door het hebben van een grondige verkennende interpretatie, mits je het welsprekend en met realisme te schrijven.
  • Niet overdrijven de adviezen of bloat het papier. Zeggen een punt eens en verder gaan. Het is beter om een ​​reeks van feitelijke uitspraken en meningen keer zeggen dan om een ​​van hen uitbraken. Tenminste de lezer weet je bewust van wat er komt kijken het onderwerp door je karige vermeldingen bent.
  • Als je het interpreteren motivaties of redenen waarom de mens deed, zei of iets bereikt, zet jezelf in hun plaats en stel je voor hoe je de situatie zou hebben behandeld. Weven dat in uw schrijven als onderdeel van uw mening, zoals "in mijn mening, de Snark deed dat omdat hij onder enorme druk om iets te voltooien door een deadline en gewoon nodig om een ​​manier het snel gedaan te krijgen vinden was." Je gevoel van motieven kan worden versterkt door het emotionele hoogtepunt van het proberen van dit document op tijd klaar te krijgen, dus gebruik dat in uw voordeel.
 4. 4
  Bespreek het oordeel van deskundigen. In aanvulling op uw eigen mening, kunt u een goede hoeveelheid van het papier eens of oneens met een aantal deskundige over het onderwerp te besteden. Vind de standpunten van een deskundige op het gebied van uw papieren, citeren hem of haar en schrijf dan een heleboel over hoe u het eens en oneens met de expert. Je zou dit moeten doen toch als onderdeel van een meer rustig schriftelijke papier, maar gezien de beperkte tijd, moet je gaan voor de halsader en wijzen op ten minste twee goede redenen waarom de ideeën van deze expert zijn goed of fout. Dan, alleen focussen op het maken van wat je te zeggen hebt interessant. Zelfs meer punten als wat je zegt is een origineel nemen op advies van deze deskundige Soms, het wackier, hoe beter (maar je moet een stevige schrijver zijn om dat voor elkaar).
  • Vermijd er off-topic en spot met persoonlijke eigenschappen van de deskundige of algemene deskundigheid. Dat zal niet krijg je overal en zal ertoe leiden dat de persoon die het markeren van uw papieren te vragen of ze uw volgende denigrerende doelgroep.
 5. 5
  Als u twijfelt, laat het uit. In dit stadium, dan weet je dat noch waffling noch schrijven wat niet logisch is niet van plan te doen je geen goed. Soms kun je gewoon weg met het schrijven van een kortere en meer juist omdat wat je zegt is zo inzichtelijk en roman die de lezer afgemat door alle andere langere, zachtere papers zullen zijn.
 6. 6
  Gebruik enkele kneepjes van het schrijven van de handel. Focus op de presentatie, niet alleen de inhoud. Voor starters, niet verergeren de lezer met elementaire fouten. Controleer uw grammatica, spelling en interpunctie aan het eind. Een goed geschreven papier heeft meer kans om een ​​goede indruk te maken en te overtuigen van de marker die u heeft uw tijd het schrijven ervan. Andere dingen om te overwegen zijn:
  • Gebruik formele Engels. Schrijf altijd in volledige zinnen, die zowel een onderwerp en een werkwoord moet bevatten. Vermijd contracties, die onterecht informeel voor academisch schrijven. Proef uitdrukkingen als "vanwege het feit dat" "gedurende de tijd," "een beperkt aantal 'et cetera, die formaliteit lengte dragen. Controleer voor een goede lijst van formele zinnen die kunnen worden beschouwd als "langdradig" te pluizen uit uw papieren. Als je echt wanhopig bent (en bereid om een ​​lagere graad te aanvaarden), kun je dingen zoals spelling jaar (Nineteen Eighty-Four in plaats van 1984) en het schrijven van volledige namen elke keer dat u noemt een persoon (Homer Jay Simpson in plaats van te proberen gewoon zeggen Mr Simpson of Simpson).
  • Vervang gewone, alledaagse woorden met multi-lettergreep woorden die zijn interessanter en minder te veel gebruikt. Deze woorden kunnen de precisie toe te voegen aan uw schrijven, die nodig is bij het schrijven van een zeer korte termijn.
   • Woorden van Latijnse en Griekse oorsprong zijn vaak indrukwekkend en formeler dan woorden van Germaanse oorsprong. Als je wilt zo veel als je kunt schrijven, kunnen ze ook helpen vullen meer ruimte.
  • Het voorkomen van herhalingen. Als u iets te debatteren en vind jezelf met behulp van "controversiële" te vaak, overwegen gebruik te maken "polemische." Hebben altijd een thesaurus bij de hand voor het schrijven van papers.
  • Inbegrip van de voorwaarden die door deskundigen maakt het schrijven duidelijker en laat de professor dat je weet wat je het over hebt. Zorg ervoor dat jargon definiëren wanneer nodig, maar gebruik te maken van een onbekend woord kan zijn nauwkeuriger dan vertaalt in alledaagse woorden. In feite, kan wetenschappelijke ontdekkingen vaak worden verstoord wanneer geschreven in gewoon Engels in, zeg, tijdschriftartikelen. Zorg ervoor dat je docent begrijpt wat je probeert te communiceren, maar vermijd te vereenvoudigen dingen op een manier die is minder nauwkeurig.
 7. 7
  Wijzig de opmaak. Als je docent opgegeven lettertype of een andere opmaak problemen (zoals bijna alle van hen doen), deze stap overslaan. Uw bedrog zal waarschijnlijk worden opgemerkt en uw papieren zal u waarschijnlijk straffen voor hun laars lappen de regels. Als je docent een aantal pagina's heeft opgegeven, maar heeft niet specifiek genoemd lettergrootte, lettertype, marges, of het aantal woorden, dan kan je spelen met deze factoren en maak uw papier kost meer ruimte. Bijvoorbeeld, Arial duurt meestal meer ruimte dan de standaard Times New Roman. Comic Sans MS neemt meer ruimte in beslag, maar niet erg professioneel uitzien. Breid uw marges van 1 "(2,5 cm) rondom naar 1.10" rondom - als het een 25-pagina papieren je nodig hebt, dan zal dit echt helpen. Andere tips:
  • Als je aan het typen bent, benadrukken wat je geschreven hebt, klik met de rechtermuisknop op, en klik op 'Lettertype'. Klik op "Tekenafstand" en waar het zegt "Door" na het vak "Expanding", klik op de pijl omhoog, maar slechts een paar keer (zoals 3 of 4), en klik op OK. Dit zal zetten extra, en enigszins op te sporen, de ruimte tussen de letters van een woord.
  • Selecteer alle perioden in uw papier en het lettertype wijzigen naar maat 14. Je zal niet merken een grote verandering voor 4-pagina papieren, maar als je het schrijven van een paper van 20 pagina's, bespaart u uzelf een pagina van het schrijven.
  • Plaatsen van een enkele spatie voor elke regel maakt een enorm verschil maken door het toevoegen van honderden personages, maar is nauwelijks merkbaar door iedereen.
 8. 8
  Heeft een perfect of zelfs een respectabele niet verwacht leerjaar. Het zou heel moeilijk zijn om een ​​A-of een B maken; uw papieren zou hebben om stof te hebben. Tenzij je echt briljant onder druk, kan professoren meeste van deze trucs te spotten in een oogopslag, en zij de cijfers die dienovereenkomstig. Uw cijfer zal waarschijnlijk lager zijn dan normaal als je minder content te schrijven en zet minder inspanning in uw papier dan heb je in het verleden. Het kan zelfs een C of D, maar dat is beter dan een nul voor het niet inleveren van niets.

Tips

 • Overweeg vragen om een ​​uitbreiding plaats - cue hinde ogen en zielig verhaal!
 • Als je een essay kunt gebruiken van een andere cursus of klasse zonder dat het wordt overwogen plagiaat, zou dit een optie zijn. Echter, moet u eerst te controleren alvorens een dergelijk papier.
 • Althans met MLA, met dezelfde auteur voor meer dan een werk kan bijdragen tot een versterking van een pagina telt een beetje. Dit is omdat het vereist de toevoeging van een beetje van het werk titel Een in-tekst citatie het werk, ex goed te identificeren. (Poe "Annabel" 2-3) in plaats van (Poe 2-3). Dus indien mogelijk, proberen te werken of bronnen van dezelfde auteurs gebruiken.
 • Vergeet niet om lead-ins te gebruiken voor een nieuwe bron / auteur bij het citeren of samenvatten. Dit is zowel correct en kan toevoegen in meerdere lijnen of meer alles verteld. Ex. Edgar Allan Poe, een goed gepubliceerde criticus en auteur van de tijd, verklaarde "" in plaats van alleen maar te laten vallen in de "".
 • Block citaten zijn mooi, maar kan alleen worden gebruikt met drie of meer regels poëzie of vier of meer regels van proza. Echter, het is een zeer zeldzame geval dat je nodig zou hebben om te gebruiken dat veel van een werk, en bijna zonder uitzondering moet worden gevolgd door een grote hoeveelheid van een van beide analyse of synthese.
 • Als het is ongelooflijk relevant, zou je in staat zijn om weg te komen met behulp van een grafische, zoals een tabel of grafiek, en de benodigde in-text source, dat kan meerdere regels lang, aan uw aantal pagina's te versterken. Echter, als een blok citaat, dat veel van een origineel werk zou waarschijnlijk moeten worden gevolgd door analyse of synthese. (Opmerking: Bijna zonder uitzondering, een illustratie of foto zal niet worden meegeteld voor uw aantal pagina's.)

Dingen die je nodig hebt

 • Studiehulpmiddelen
 • Bibliotheek of online databases
 • Rustige omgeving zonder afleiding