Wkonl

Hoe te overtuigen je ouders om je te laten homeschool

Ben je ziek en moe van het schoolsysteem? Hier is hoe te overtuigen van je ouders om je te laten worden homeschooled.

Stappen

Hoe te overtuigen je ouders om je te laten homeschool. Contact op met de lokale homeschooling groepen vinden en beginnen palling rond met de mensen die je ontmoet, zodat u niet beginnen geïsoleerde.
Hoe te overtuigen je ouders om je te laten homeschool. Contact op met de lokale homeschooling groepen vinden en beginnen palling rond met de mensen die je ontmoet, zodat u niet beginnen geïsoleerde.
 1. 1
  Doe je onderzoek. Kijk in alle verschillende homeschool opties. Zoek uit hoeveel het kost, als je een begeleider in uw stad zouden hebben, en ga zo maar door.
 2. 2
  Contact op met de lokale homeschooling groepen vinden en beginnen palling rond met de mensen die je ontmoet, zodat u niet beginnen geïsoleerde. Mensen overbrengen uit het systeem worden niet gebruikt te hebben om het initiatief te nemen bij het vinden van vrienden, dus bespaar jezelf de moeite, terwijl u kunt.
  • Vraag hen om te proberen en te overtuigen je ouders.
 3. 3
  Bezoek de plaatselijke bibliotheek.
  • Get boeken van auteurs zoals Grace Llewellyn, John Gatto en John Holt, en vraag je ouders om ze te lezen.
 4. 4
  Dit klinkt misschien slecht, maar je ouders vertellen alle 'verschrikkelijke' dingen die je haat op uw school. Laat de betere dingen. Zoals "Mam, ik kan niet tegen meer te zijn op school, zo veel kinderen zijn er in de drugs, en ik wil niet in die situatie." Volg dat met wat er zal worden vastgesteld wanneer u thuis les bent. Je cijfers omhoog gaan als gevolg van een beter milieu, en je zult het krijgen van meer slaap dus je zult meer plezier om rond te zijn.
  • Zet het in het schrijven. Schrijf ze een brief en een kopie maken of twee.
 5. 5
  Meer verantwoordelijk met uw klusjes voordat je ouders weten dat je wilt worden thuis les zodat ze zien dat je verantwoordelijk genoeg om een werklast zonder na te denken het is gewoon toegeven kan zijn. Als je met heel veel problemen op school en kan schoonmaken van uw handelen genoeg om een ​​respectabele student te zijn, doe het, maar overdrijf het niet of je ouders misschien niet je dat serieus nemen.
 6. 6
  Wanneer je eindelijk 'de bom laten vallen' bij wijze van spreken, zorg ervoor dat je ouders zijn in een goede stemming, de tijd hebben om te praten, en hebben geen afleiding rond.
 7. 7
  Als ze 'nee' zeggen de eerste keer, geef niet op!
  • Wees klaar voor een hobbelige start; vrijwel niemand eindigt homeschooling op dezelfde manier waarop ze begonnen.
  • Als niets anders werkt, en je bent oud genoeg om de beslissing (tiener) te maken, en je wilt wel thuisonderwijs dan overwegen weigeren naar school en de kwestie je ouders te wonen met een ultimatum.

Tips

 • Goede homeschooling site is Ohdela. Ze geven je een laptop en alles!
 • Stap uit je kont en mensen te ontmoeten. Zodra je thuis les bent je veel meer vrije tijd hebben, maar je zal niet worden opgesloten in een gebouw met een heleboel mensen van jouw leeftijd. Er even uit en doe iets! Zeer weinig homeschoolers zijn geïsoleerd, en degenen die afkomstig zijn uit verknald gezinnen toch. Word lid van sportteams, naschoolse programma's, muziekgroepen, community theater, iets om zich te verloven. Thuisonderwijs is wat JIJ ervan maakt, dus maak het goed.
 • Heeft u vrienden die homeschool, krijgen ze te helpen te komen met een goed plan om je ouders te stemmen.
 • Thuisonderwijs zou leuker zijn als je je ouders en je vrienden ouders kon praten in het laten van u samen thuis les.
 • Maak een presentatie aan uw ouders, zullen zij van dat.
 • Gewoon omdat u uw werk doen in je pyjama, betekent niet dat je niet hoeft te doen op alle. Maak er een gewoonte van de instelling 'schooltijd' vroeg op de dag (dwz 8-uur) waar u de computer uit te schakelen, laat uw mobiele telefoon in een andere kamer, en gewoon je werk doen. Een andere goede optie is een studiegroep, het is veel meer motiverend dan werken alle door uzelf. Maar, het werkt alleen als je daadwerkelijk studeren.
 • Als je de middelbare school leeftijd, zult u niet nodig je ouders te zijn je leraren. Afhankelijk van hoe je bent thuis les, misschien moet je een van je ouders wat tijd opzij te zetten elke week naar de rang papieren of iets dergelijks, maar je zult niet mama nodig om je te leren trig in de woonkamer. Veel homeschooling groepen organiseren lessen voor hoge schoolgaande leerlingen, waar ze ofwel het huren van een leraar / docent of een van de ouders neemt de rol van de leerkracht.
 • Kijk voor een homeschool co-op in uw gemeenschap, daar kan je ontmoet veel homeschoolers.

Waarschuwingen

 • Als je ouders weten dat je haat school, kunnen ze denken dat je probeert om eruit te komen van de school allemaal samen
 • Ga niet te ver. Als u weet dat uw ouders hebben niet het geld of de tijd voor thuisonderwijs u, probeer niet om hen te dwingen het.
 • Niet de vraag herhalen, geef ze de tijd!
 • Veel mensen zullen schokken en / of proberen zo snel als ze erachter komen dat je thuis les bent 'bekeren' je terug naar de openbare school. Negeer ze, omdat ze niets over wat je moet weten, en als ze onzeker genoeg over hun keuzes die ze hebben om je onzin over jou, dat is jouw probleem niet geven.