Wkonl

Hoe vraagt ​​u een niet-beursgenoteerde job

Je hebt onlangs vernomen is er (of zullen worden) een ongepubliceerd opening baan bij een gerenommeerd bedrijf, in uw gebied van expertise of studie. Het is jouw droombaan met uw droom bedrijf en wilt u uw voet in de deur door het sturen van het bedrijf een sollicitatiebrief.

Stappen

Hoe vraagt ​​u een niet-beursgenoteerde job. Het onderzoeken van de baan.
Hoe vraagt ​​u een niet-beursgenoteerde job. Het onderzoeken van de baan.
 1. 1
  Het onderzoeken van de baan. Terwijl de taak niet-beursgenoteerde misschien kunt u nog steeds onderzoeken dingen in de markt. Het krijgen van enige basiskennis over zaken als algemene niveau van de markt loon kan u helpen een heads op te geven als het gaat om u contact met een bedrijf. Een manier om de industrie gemiddelde van de winst op basis van functie-indeling en de geografische locatie te vinden is te vinden op sites als http://karltoncopy.info/usa-jobs-today/
 2. 2
  Weten wie de brief moet ontvangen. Als je niet weet, bel het bedrijf en vragen. Toen de receptioniste de telefoon beantwoordt, aangenaam en vol vertrouwen. Geef de "exploitant" uw naam, en leer de naam van de "exploitant". Vertel de exploitant van de aard van uw oproep, dat u bezig bent met een brief om jezelf te introduceren voor mogelijke tewerkstelling in de (naam van de) afdeling. Vraag de exploitant van de volledige naam en functie van de beste persoon die je brief moet ontvangen. In de meeste gevallen zal de exploitant deze informatie. Als dat zo is, bevestigt de spelling van de naam van die persoon, zijn of haar exacte functie en het juiste postadres dat ervoor zorgt dat uw brief zal hem direct bereiken / haar. De operator kan u adviseren dat alle werkgelegenheid inlichtingen moeten gaan door de Human Resources of de afdeling Personeelszaken. Dank de operator - op naam - vragen om te worden aangesloten, en opnieuw beginnen. Als u wordt geadviseerd om een ​​dergelijke brief te Personnel leggen, doe dat, maar vragen naar de naam en het adres van het afdelingshoofd, ook, dus u kunt een kopie haar naar hem /.
 3. 3
  Heden en het adres van de brief:
  • Heden uw brief met dezelfde datum je ook daadwerkelijk mail het. Drop-down twee lijnen, en
  • de volledige naam en de titel van de ontvanger voordat de bedrijfsnaam, dwz (Eerste lijn) Mr Afdelingshoofd, Vice President van Marketing (Next lijn) The Widget Company (derde lijn) West Elm Street, Unit 12, en (Next lijn) Aangenaam Stad, ST 12345. (Drop-down twee lijnen.)

 4. 4
  Verwijzen naar de aard van uw schrijven: (Type) RE: Aandacht voor de werkgelegenheid. (Drop-down twee lijnen.)
 5. 5
  Plaats de groet: Geachte heer departementshoofd (Drop-down twee lijnen)
 6. 6
  Uw brief schrijven, eerst oefenen. Focus op het bedrijf, de functie en uw kwalificaties. Je moet niet meer dan drie alinea's.
  • Compliment het bedrijf, dat wil zeggen, "Na het lezen van de recent artikel in Schmutz Magazine getiteld" Blah, Blah, Blah ", mijn lange tijd de wens om de getalenteerde en gekwalificeerde marketing medewerkers treden op de Widget Company wordt versterkt." Of, "The Widget Company heeft een reputatie in Pleasant City als een actieve deelnemer in de gemeenschap, een rolmodel voor professionele integriteit, en de producent van kwaliteit-en-klare widgets. Het is om deze redenen dat ik mijn cv heb ingesloten in afwachting van toetreden getalenteerde, gekwalificeerde Advertising personeel van de Widget Company. " (Drop-down twee lijnen naar de volgende paragraaf te schrijven.)
  • Onder zo veel mogelijk informatie over uzelf en uw kwalificaties voor deze "target? Baan mogelijk, zonder herhaling van wat de lezer leert in je cv. Zoals:" Als een recente Mediarelaties afgestudeerde van Pleasant City University, en een leven lang, voortdurende inwoner van Pleasant Stad, mijn professionele doel is om mijn opleiding te gebruiken, deel mijn eigen ideeën, en worden verrijkt door de ervaringen en kennis van mijn collega's. "Of:" Door de toetreding tot de Widget Bedrijf marketing team, zal ik gelegenheid heb tot 22 jaar professionele ervaring te delen, evenals mijn kennis en technieken uit te breiden door de ervaringen van mijn collega's. "(Drop-down twee lijnen naar de volgende paragraaf te schrijven.)
  • Dank de lezer en moedig hem / haar aan u contact opnemen met:. "Dank u wel, meneer / mevrouw hoofd van de afdeling, voor de tijd nemen om mijn bijgevoegde CV en overweegt mij voor een positie met de Widget Company Ik ben beschikbaar voor persoonlijk am interview op uw gemak. verwacht ik een ontmoeting met u zeer binnenkort.? (Daling neer twee regels naar de letter te sluiten.)

 7. 7
  Sluit de brief met "respect". (Drop-down 4 regels om ruimte te maken voor uw handgeschreven handtekening in blauwe inkt.)
 8. 8
  Typ uw naam. (Drop-down twee lijnen.)
 9. 9
  Als een persoon naast de geadresseerde zal een kopie van de brief ontvangen CC (het betekent carbon copy), plaatst u de naam van die persoon.
 10. 10
  Behuizingen: Resume

Tips

 • Gebruik persoonlijk briefpapier, indien mogelijk. (Maak je eigen briefhoofd op uw personal computer. Center uw volledige naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.) Gebruik goede, professionele papier en een coördinerende envelop (bij voorkeur hetzelfde papier als u hebt gebruikt op je cv.) Select een gebroken wit, licht beige of licht grijze kleur papier. Geen roze, geen blauw, geen geel, geen bloemen, geen leuke tekeningen, geen strepen of het ontwerp van welke aard dan ook. En GEEN geparfumeerde papier!
 • Onthouden van het onthullen van persoonlijke informatie zoals "mijn vriendin / vriend en ik heb net verloofd, maar we kunnen niet trouwen totdat we allebei een baan", of "Ik leef nog met mijn ouders, maar ik wil om te verhuizen", of " Mijn vrouw / man me net vertrokken omdat ik het werk niet kan krijgen, dus ik deze baan nodig. "
 • Je hoeft niet te "weten" er is een beschikbare positie met uw doelvennootschap. Stuur je CV samen met een begeleidende brief naar de Human Resources of de afdeling Personeelszaken "koude". In je "koude" brief, laat het bedrijf weten van uw interesse in het geval een passende functie beschikbaar komt.