Wkonl

Hoe een groothandel auto dealer in Californië geworden

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, alle auto- dealers zijn niet alleen dieven op zoek naar fleece u uit uw geld. Het vergt hard werken en toewijding om een ​​auto dealer te worden. Hier zijn enkele tips om je er - althans in Californië.

Stappen

Hoe een groothandel auto dealer in Californië geworden. Meld je aan voor de 6 uur autohandelaar pre-licentie klasse.
Hoe een groothandel auto dealer in Californië geworden. Meld je aan voor de 6 uur autohandelaar pre-licentie klasse.
 1. 1
  Meld je aan voor de 6 uur autohandelaar pre-licentie klasse. Volg de stappen die je worden aangeleerd, en vervolgens goedgekeurd te krijgen door de California DMV als een groothandel.
 2. 2
  Gebruik maken van het web. Wist u dat de meeste groothandels zoeken in de voorafgaande aankoop van een auto? Een goede groothandel zal een goedkope auto te herkennen op een veiling kopen en verkopen het een week later op dezelfde veiling.
 3. 3
  Houd in gedachten dat de levering van de aan de koper moet later bij de verkopers licentie locatie. Sommige groothandels zullen doorgewinterde voorraad kopen (voertuigen die zijn frontlinie klaar op een winkeliers veel, maar benaderen 60 dagen in de inventaris) en ruil ze uit voor voertuigen vers verkregen. Hierdoor kan de gebruikte auto sales manager op de klok op die doorgewinterde voorraad herstarten. Deze aanbiedingen worden vaak gedaan boek voor boek, de groothandel eindigt met toegevoegde waarde. In een frontlinie klaar auto de groothandel kan verkopen aan een andere dealer, maar het zal vaak een reeks van deze boeken voor boeken trades voordat je daadwerkelijk winst kunt zien. Veel kleine gebruikte auto partijen hebben niet de tijd om naar de veiling. Een goede groothandel kan deze kleinere percelen voorraad en maken een kleine winst op elke auto.
 4. 4
  Niet ooit een voertuig toevertrouwen aan een andere dealer. De wholesale-licentie is een goede startplaats voor de beginner; mindere bond, gemakkelijker zonering en de toegang tot de markt. Dealer platen en verzekering zijn opgenomen in de wholesale-pakket, maar als een groothandelaar kan men alleen maar te kopen en te verkopen binnen de industrie. Dat betekent dat als een groothandel kunt u alleen verkopen aan andere dealers, is er geen te kopen van de straat. Als en wanneer een groothandel heeft een voertuig te verkopen aan het publiek kan hij / zij dat verkoop opstellen door een erkende detailhandelaar, is dit noemen dit een opgesteld verkoop.
 5. 5
  Denk aan de opgestelde verkoop creëert aansprakelijkheid voor de retailer. Typische ontwerp vergoeding is $ 500. Wij adviseren het volgende: geen verlies verkopen (groothandel moet hoger zijn dan de aanschafwaarde te verkopen), smog veiligheid en verificatie door groothandel, groothandel als contactpersoon op de kopers gids, verklaring van groothandelaar veronderstelling dat alle aansprakelijkheid indien de klant niet tevreden is. Vervolgens verzamelt de retailer en betaalt alle belastingen en heffingen, en stuurt de documenten naar DMV voor verwerking.

Tips

 • Bij de verkoop aan het publiek moet je een Drafted Sale gebruiken.
 • Groothandel Auto Dealers hebben een lagere eis band en geven minder uit aan verzekeringen.
 • Groothandel Dealers kunnen niet verkopen aan het publiek (alleen voor andere Autodealers).
 • Groothandel dealers bieden een broodnodige aanwinst voor de retail automarkt. Groothandels bieden auto's aan de detailhandel dealers en vaak faciliteren transacties tussen handelaars. Een goede auto koper zal een beetje te maken op elke auto (misschien $ 300), maar kan alleen verkopen tot 24 auto's in een jaar.