Wkonl

Hoe fondsen te werven

Er is geen twijfel dat goede doelen, non-profitorganisaties, PTA's, clubs en vele andere groepen nodig hebben om fondsen te werven. De vraag is, hoe effectief te doen. Dit artikel introduceert verschillende manieren waarop uw groep fondsen voor haar projecten kan verhogen.

Stappen

Hoe fondsen te werven. Ontwikkelen van de taal.
Hoe fondsen te werven. Ontwikkelen van de taal.

Voorbereiden om fondsen te werven

 1. 1
  Bepaal uw behoeften. Dit is de meest belangrijke eerste stap in de fondsenwerving. Om geld effectief te verhogen, moet je weten wat je fondsenwerving in de eerste plaats bent. Neem de tijd om erachter te komen de behoeften van uw groep en de begroting van de kosten om hen te ontmoeten.
 2. 2
  Ontwikkelen van de taal. Nu dat u uw wensen hebt geïdentificeerd, moet je ze verwoorden. De ontwikkeling van enkele taal beschrijven wat je nodig hebt, waarom je het nodig hebt, hoe het zal de gemeenschap u te dienen, en hoeveel het gaat kosten helpen. Je mag niet nodig dit allemaal geschreven taal voor elke fondsenwerving inspanning, maar u zult waarderen het hebben van het bij de hand wanneer het nodig is.
 3. 3
  Ontwikkelen van een methode om donaties en donor informatie bijhouden. Voor juridische, boekhoudkundige en interne opvolging doeleinden, zal u de mogelijkheid om op te nemen en te volgen donaties en donor informatie nodig. Uw methode kan een eenvoudige spreadsheet, of een complexe, aangepaste database zijn, maar je moet een bruikbaar hulpmiddel te hebben.
 4. 4
  Krijgen medewerkers of vrijwilligers om het werk te doen. Fondsenwerving is werk, geen twijfel over mogelijk. U zult in staat, betrouwbare mensen nodig hebben om records, personeel gebeurtenissen, stuff enveloppen te beheren, vragen donaties, schrijven e-mails, update van websites en nog veel meer. Uw raad moet zeker worden betrokken bij de fondsenwerving. U kunt ook vrijwilligers werven uit uw kiesdistrict, van lokale service-organisaties, hogescholen en universiteiten, of via online diensten zoals Vrijwilliger Match.

Juridische kwesties

De ingewikkelde juridische kwesties rond fondsenwerving worden beheerst door de IRS-code en de individuele wetten staat. Hier is een overzicht van de meest kritieke problemen.

 1. 1
  Begrijp fiscale aftrekbaarheid. Veel donaties aan goede doelen zijn fiscaal aftrekbaar, maar niet alle zijn. Om dit te doen dus je moet een 501 c 3 of hebben het recht om een ​​andere groep van 501 c 3 gebruiken om uw donaties te verwerken.
 2. 2
  Bekend te maken of goederen of diensten werden verstrekt in ruil voor de donatie. Als uw organisatie verstrekt iets in ruil voor de donatie, moet u zeggen dat in uw bevestiging brief. Dit is een tegenprestatie bijdrage genoemd. Een voorbeeld van een tegenprestatie bijdrage zou zijn als je een donatie van 75€ gemaakt en kreeg een kookboek ter waarde van 25€ in ruil. Slechts 55€ van deze bijdrage is aftrekbaar.
  • U hoeft meestal geen zorgen te maken over zeer kleine voorwerpen zoals een koelkast magneet of een pen.
  • Voor quid pro quo bijdragen, moet u een erkenning te verlenen indien de cash donatie is 60€ of meer, zelfs als het aftrekbaar gedeelte is minder dan 60€.
 3. 3
  Zorg voor erkenning brieven. Erkenning letters zijn belangrijk om een ​​paar redenen. Ze zijn het juiste ding om te doen, natuurlijk, maar ze bieden ook de donor met een record van hun donatie voor fiscale doeleinden. De IRS vereist dat een bevestiging brief worden verstrekt voor een gift van 190€ of meer.
  • Dankwoord moet worden geschreven, maar kan elektronisch of geprint zijn.
  • Hoewel de drempel is 190€ is het een goede gewoonte om elke gift die u ontvangt te erkennen, ook al is het 5€.
 4. 4
  Registreer uw goede doel (optioneel). 40 staten in de VS vereisen goede doelen in te schrijven bij een overheidsinstelling om donaties vragen van inwoners van deze staten. Uitnodiging kan omvatten elk soort verzoek, hetzij per mail, online of per telefoon. Check online om te zien of u bent verplicht te registreren.
 5. 5
  Praten met een professional. De beste manier om de juridische problemen te begrijpen in de fondsenwerving is om professioneel advies te krijgen. Neem contact op met uw financieel personeel, een advocaat of een accountant die gespecialiseerd is in non-profit financiën als u vragen hebt in alle talen over de wet.

Fondsenwervende evenementen

 1. 1
  Begrijp de methode. Een fundraising evenement is een feest of bijeenkomst bedoeld om geld in te zamelen voor een organisatie. Typisch, de inkomsten komt binnen via de kaartverkoop, en in sommige gevallen, corporate sponsoring. Hoewel de gebeurtenissen zijn berucht voor zijn duur, tijdrovend en niet erg rendabel, ze hoeven niet zo te zijn. Hier zijn enkele ideeën voor eenvoudige fondsenwerving gebeurtenissen die niet veel geld of energie nodig hebben.
 2. 2
  Het bezit van een house party. Houseparty's zijn een beproefde methode van fondsenwerving. Een huis partij is een klein evenement plaats in het huis van iemand die dicht bij uw organisatie. De gastheer nodigt vrienden en contacten die hij of zij gelooft misschien wel geïnteresseerd in het doneren van uw programma. Na vermenging en versnaperingen, de voorzitter of de directeur van uw organisatie maakt een korte presentatie over uw groep. Gasten hebben de mogelijkheid om vragen te stellen, dan is, de gastheer nodigt hen een donatie. Enkele tips op houseparty's:
  • Een huis partij niet te worden fancy. Het kan een etentje of een feestje te zijn. Het kan hebben 20 gasten of 6. Versnaperingen kunnen worden opgevangen, of zo eenvoudig als koffie en gebak.
  • Zorg ervoor dat de gastheer van de partij rechtstreeks vraagt ​​gasten te doneren.
  • Hebben medewerkers en bestuursleden bij de hand om zich te mengen en vragen te beantwoorden.
  • Indien nodig, vraag dan een deelnemer aan het programma bij te wonen. Het kan zeer krachtig en overtuigend voor donoren te ontmoeten en te spreken met iemand die diensten van uw organisatie heeft ontvangen.
 3. 3
  Maak een kraam. Als je naar de manager van een winkel, zoals Walmart, de kunt u vragen om een ​​stand te maken in de voorkant van de winkel. Dit kan zeer succesvol zijn.
 4. 4
  Houd een restaurant fundraiser. Veel restaurants hebben fondsenwerving programma's waarbij non-profitorganisaties kunnen een percentage van de omzet op een aangewezen dag ontvangt opgericht. Deze programma's zijn zeer vaak voor bij grote restaurantketens, maar kleinere bedrijven bieden hen ook. Online zoeken om erachter te komen wat restaurants in uw omgeving bieden deze fondsenwerving tool. Zodra je een restaurant hebt geïdentificeerd, volg dan deze tips.
  • Inzicht in de voorwaarden. Restaurants hebben verschillende richtlijnen en regels voor fondsenwervers. Sommige doneren een percentage van het gehele wetsvoorstel, sommige zijn exclusief de verkoop van alcohol. Sommige vereisen dat klanten presenteren een coupon of een ander document voor uw groep om een ​​donatie te ontvangen, anderen niet. Zorg ervoor dat je duidelijk over wat er verwacht zodat u optimaal gebruik maken van het evenement kan nemen zijn.
  • Het woord uit. Zorg ervoor dat uw kiezers en iedereen in je groep weet over uw evenement. Moedig hen aan hun vrienden ook uitnodigen.
  • Leveren de materialen. Uiteengezet brochures, ansichtkaarten of andere voorwerpen te laten diners weten dat hun aankopen worden de ondersteuning van uw organisatie.
 5. 5
  Houd een dessert feestje. Een dessert party is een leuke, eenvoudige en goedkope evenement. Houd het feest in het huis van een bestuurslid of een andere vriend van je organisatie. Vraag vrijwilligers om desserts te maken in enkele porties. Zorg voor koffie, thee en frisdrank. Verkopen tegen een bescheiden prijs. Geniet van de snoepjes!
 6. 6
  Houd een handwerkbeurs. Een handwerkbeurs is een eenvoudig en zeer goedkoop fundraising evenement. Uw organisatie verhuurt tafel ruimte aan leveranciers om hun producten tonen en verkopen. Als u wilt, kunt u ook leveranciers vragen om een ​​percentage van hun omzet doneren aan uw groep. Als je een faciliteit die u wilt pronken, een handwerkbeurs is een geweldige manier om de gemeenschap te bezoeken.
  • Toe te voegen aan het plezier en het belang van het evenement door scheduling optredens, luidsprekers of andere entertainment gedurende de dag.
  • Zorg ervoor dat er kansen voor klanten en bezoekers om te leren over en maak een donatie aan uw organisatie tijdens het evenement.
  • Overwegen om een ​​loterij als een extra manier om inkomsten op de handwerkbeurs genereren.
 7. 7
  Verkoop je passie. Als u wilt een leuke en gepassioneerde fondsenwerver die veel planning geen besluit neemt, overweeg dan het gebruik LoveMyHeart.org. Het is eenvoudig, leuk, en iedereen houdt van de liefde Mijn Hart shirts u verkoopt! Niet te vergeten dat er geen out of pocket kosten zoals de andere hier genoemde evenementen!

Fondsenwerving online

 1. 1
  Begrijp de methode. In sommige opzichten, fondsenwerving online is niet veel anders dan fondsenwerving in de fysieke wereld. Je moet nog steeds in staat zijn om effectief te communiceren uw behoeften, verhalen die je werk illustreren vertellen en mensen te motiveren om een ​​donatie om uw zaak te maken. Het verschil is dat, terwijl in de fysieke wereld kunt u de tijd om een ​​relatie met een potentiële donor, dat is niet altijd het geval online te bouwen. Zij mogen alleen komen in uw website een keer, dus je kan slechts een schot op hen overtuigen om te geven. Daarom is het nog belangrijker om uw boodschap te communiceren op een dwingende manier. Hier zijn een aantal manieren om het te doen.
 2. 2
  Het opzetten van een webpagina. De meest eenvoudige manier om geld online te heffen is het opzetten van een webpagina voor donaties, dan mensen te laten weten te gaan naar die pagina om een ​​bijdrage te leveren. Onder de link in schriftelijke en elektronische communicatie die u naar uw leden of kiezers. Zorg ervoor dat het toegankelijk is vanaf uw homepage, en andere pagina's van uw website. Houd deze tips in gedachten.
  • De meeste donaties online gedaan worden gedaan met een creditcard transactie. Als u nog niet bent ingesteld om creditcards te accepteren, zijn er een aantal bedrijven die credit card donatie van die diensten voor een vergoeding.
  • Bieden de mogelijkheid om terugkerende donaties. Terugkerende donaties kunnen profiteren van uw organisatie op een aantal manieren. Veel donateurs vinden het gemakkelijker om een ​​grotere donatie te doen als zijn opgesplitst in driemaandelijkse of maandelijkse betalingen; enkele zeer begaan donoren willen een jaarlijkse donatie te doen aan u. Maak deze zo eenvoudig mogelijk door het opzetten van terugkerende betalingen. Vraag uw online donatie processing dienst hoe dit aan te bieden aan uw donateurs.
  • Sommige organisaties kiezen om online donaties te accepteren via PayPal. Bezoek de website van PayPal om meer te leren.
 3. 3
  Schrijf je in bij een affiliate programma. Fondsenwerving met een affiliate programma is een partij zoals het maken van opdrachten uit de verkoop. Een online handelaar of een shopping portal biedt het goede doel met een unieke affiliate link. Shoppers gebruik de link om de handelaar, aankopen doen, en het goede doel ontvangt een percentage van de omzet. Hier zijn enkele tips voor affiliate fondsenwerving.
  • Er zijn tientallen kooplieden en portals die deze fondsenwerving hulpmiddel aanbieden. U kunt zich aanmelden voor meer dan een aan uw potentiële donaties te maximaliseren.
  • Denk aan uw kiezers. Wanneer u een handelaar selecteert, overwegen waar uw kiezers waarschijnlijk om online te winkelen. Het is misschien een goed idee om een ​​onderzoek te doen of vraag een paar belangrijke spelers om ervoor te zorgen dat je goed kiezen zijn.
  • Het woord uit. De meeste affiliate programma's bieden widgets of banners die gemakkelijk te laten vallen in uw website. Bevatten deze op uw website en in elektronische communicatie te laten uw supporters weten hoe ze kunnen helpen.
 4. 4
  Overweeg crowdfunding. Crowdfunding combineert online fondsenwerving met sociale media om te helpen individuen en organisaties zamelen. het is een manier voor veel mensen om hun middelen en donaties om projecten gefinancierd. Donoren kunnen meestal bijdragen zo weinig als 5€ 0,00, waardoor het gemakkelijk is voor veel mensen om deel te nemen. Er zijn verschillende websites opgezet voor crowdfunding. Fondsen-zoekers maken een campagne pagina beschrijven van hun project of organisatie, en uitleggen hoe de middelen zullen worden gebruikt en wat de eventuele uitkering donoren zal ontvangen voor deelname. Hier zijn enkele tips over fondsenwerving met behulp van crowdfunding.
  • Crowdfunding is bijzonder goed geschikt voor de financiering van afzonderlijke projecten. In plaats van een campagne te vragen voor al het geld dat je nodig hebt om een ​​programma te bedienen, bedenk dan hoe je het kunt breken een beetje. Zo kan een school muziekprogramma een campagne om 10 instrumenten te kopen voor een laag inkomen studenten lanceren.
  • Articuleren uw behoeften en uw project duidelijk. Hoe duidelijker je kunt zijn over waarom je het geld nodig hebt en hoe je het gebruikt, hoe beter.
  • Wees creatief. Media toevoegen aan uw campagne pagina om rente lezers verhogen. Video's, afbeeldingen en succesverhalen zijn geweldig voor het vertellen van uw verhaal, dus gebruik ze in uw voordeel.

Tips

Er zijn vele manieren om geld in te zamelen, maar sommige wegen zijn veel beter dan anderen. Als u wilt een snelle, gratis fundraiser dat betekent veel planning geen rekening... je opties zijn beperkt.

MAAR! Er zijn vele websites die proberen om het voor u eenvoudig te maken. Deze omvatten LoveMyHeart.org, ABCFundraising.com en JustFundraising.com.

 1. LoveMyHeart.org: Symboliseert helpende handen en liefdevolle harten, deze organisatie helpt je gepassioneerd t-shirts te verkopen. Er is geen out-of-pocket kosten en ze bulk schip de shirts rechtstreeks aan u binnen een week gratis! Dit is een kleine organisatie, maar het is zeker om te groeien, vooral omdat het de naam staat voor het welzijn van onze wereld die we zo hard nodig hebben!
 1. ABCFundraising.com: In principe helpt je alles wat je maar kunt bedenken verkopen. U koppelingen naar andere bedrijven om hun producten te verkopen.
 1. JustFundraising.com: Tegen helpt je alles wat je maar kunt bedenken verkopen. Overweldigend kan zijn, maar je zou een idee hier.

Waarschuwingen