Wkonl

Hoe maak je een educatieve beursfonds creëren

Het opzetten van een educatieve Scholarship Fund kan een manier om terug te geven aan uw gemeenschap of eer een geliefde te zijn. Het opzetten van het fonds kan makkelijk of moeilijk zijn, afhankelijk van wie je besluit zal het fonds beheren. (1) Een hogeschool of universiteit zal meestal maken het zeer eenvoudig voor u. (2) Het zelf te doen kan zeer tijdrovend en duur. (3) Non-profit stichtingen en (4) particuliere diensten zal het grootste deel van het voor je doen, maar zal je een vergoeding, het verminderen van de impact van uw donatie.

Stappen

Hoe maak je een educatieve beursfonds creëren. Bepalen wat voor soort beurs die u wilt instellen (op basis van de duur van de prijs).
Hoe maak je een educatieve beursfonds creëren. Bepalen wat voor soort beurs die u wilt instellen (op basis van de duur van de prijs).
 1. 1
  Bepalen wat voor soort beurs die u wilt instellen (op basis van de duur van de prijs): (a) Een One-Time Scholarship - een eenmalige donatie uitgeput toen uitgereikt. (B) Een jaarlijkse Scholarship - investeren hierin jaarlijks, periodiek of een eenmalige donatie te worden verdeeld over een periode van jaren tot uitgeput. (C) Een penis Scholarship - een zichzelf onderhoudende fonds met de rente op de rekening financiering van de beurs. Een Grote penis Scholarship kan worden ingesteld bij een aantal hogescholen voor zo weinig als 7470€, maar om je wat perspectief, 11200€ krijgt u een jaarlijkse prijs van ongeveer 375€ te geven te bieden.
 2. 2
  Beslissen hoeveel de beurs jaarlijks zal toekennen en hoe je zal financieren. (A) Hoeveel en hoe vaak zal je bijdragen aan het fonds? (B) Kun je anderen krijgen om bij te dragen aan een eenmalige of periodieke basis?
 3. 3
  Vaststelling van de criteria voor de toekenning.
 4. 4
  Noem uw ​​fonds.
 5. 5
  Maak kennis met de educatieve beursfonds wettelijke en IRS eisen.
 6. 6
  Beslis wie de beurs zal toedienen. Dit zal vaak bepalen wie het werk doet om de beurs, evenals de uitvoering van de beurs administratieve proces en de procedures te creëren. Toediening van het Onderwijs Beurs omvat taken zoals: promotie, de aanvraagprocedure, selectie-en toekenningsprocedure, student monitoring en fiscale rapportage-eisen. Meestal zijn er vier manieren om een ​​educatieve beursfonds toedienen: (a) beheren het zelf. Hier behoudt je de grootste controle over het fonds, maar nemen al het werk en de hoeveelheid werk is aanzienlijk. Dit zal waarschijnlijk veel duurder dan een eigen dienst te zijn vanwege de omvang van het werk om een ​​beursfonds beheren. Tenzij je bent rijk en al een administratie opgezet om dit soort werk of als je gewoon wilt besteedt veel tijd om dit te doen voeren, het is iets om te vermijden. (B) Heeft een Prive Scholarship Administration Service toedienen. Een dienst zal een vergoeding in rekening brengen, meestal een procent van het fonds, het beheer van deze award. Echter, zullen ze het voor u eenvoudig te maken als het geld is geen probleem. (C) Heeft een non-profit stichting beheert het. Non-profits zal meestal ook een vergoeding, maar zijn vaak meer meegaand. Toch kan hun aandacht smal zijn, zodat je nodig hebt om de duizenden stichtingen zoeken die er zijn om de een die past bij uw behoeften te vinden. (D) Heeft een universiteit of hogeschool toedienen. Dit is veruit de goedkoopste in termen van tijd en geld. Als je een universiteit 750€ per jaar voor een beursfonds zullen ze meestal award 750€ per jaar. Nadeel: verlening meestal beperkt tot de universiteit. In een toestand systeem kan worden toegepast in meerdere hogeschool / universiteit.

Scholarship hulp