Wkonl

Hoe fondsen te werven voor het goede doel

Dus je hebt met een charitatieve organisatie ondertekend op en u wilt hopen van geld op te halen voor je nieuwe filantropische onderneming. Hier presenteerde zijn enkele ideeën om je slag te gaan.

Stappen

Hoe fondsen te werven voor het goede doel. Noteer het goede doel of dierenasiel je gaat naar de fondsenwerver gedragsregels voor.
Hoe fondsen te werven voor het goede doel. Noteer het goede doel of dierenasiel je gaat naar de fondsenwerver gedragsregels voor.
 1. 1
  Noteer het goede doel of dierenasiel je gaat naar de fondsenwerver gedragsregels voor.
 2. 2
  Maak een online fondsenwerving pagina. Maak een webpagina, stuur de link naar uw familie, vrienden, collega's, parochianen, teamgenoten, enz. en het verzamelen van donaties via credit cards online. Het is gemakkelijk en eenvoudig, en elimineert de uitgaven veel tijd versturen van brieven, mensen bellen, en het organiseren van grote evenementen. Check out GoQuests.com.
 3. 3
  Vragen om geld. Schrijf een brief met uitleg over uw zaak, waarom je betrokken bent, wie is te profiteren, enz. Het is een goed idee om een ​​bepaald bedrag te vragen of verschillende niveaus. (15€ = Silver, 75€ = Goud, 375€ = Platinum, etc.) Stuur uw brief naar iedereen, vrienden, familie, collega's, buren, tandarts, leraar, en iemand anders je interactie met.
 4. 4
  Te verkopen spullen.
  • Er zijn veel bedrijven die verkoopt goederen groothandel aan non-profitorganisaties voor wederverkoop.
  • Een hot trend is nu om chocolade of andere snoepjes die de meeste mensen genieten verkopen.
  • Misschien u of iemand die je kent heeft een creatief talent dat wil zeggen: het maken van sieraden of quilten.
  • Proberen de verkoop van zelfgemaakte producten gedurende minstens 5€ 0,00 per stuk. Bieden om klusjes te doen rond de buurt om wat iemands hond of lopen naar werken in de tuin voor iemand die je kent.
 5. 5
  Sponsoractie online. Gebruik het internet om te helpen met uw fondsenwerving inspanningen. Kijk naar sites zoals Go sponsoractie, of misschien Mycause, die u toestaat om geld online voor uw goede doel te verhogen. Dit betekent dat u kunt e-mail uw vrienden, familie en collega's met informatie over het goede doel dat u geld opheft voor.
 6. 6
  Het bezit van een klein evenement. Noteer de mensen die je in de omgeving te leren kennen. Ken je muzikanten of beroemdheden die een benefietshow zou spelen? Stel een club je frequent of ze bereid om vernietiging van een speciale avond waar een percentage van de deur / drankjes gaat naar uw zaak als u mensen in de deur te krijgen zou zijn.
 7. 7
  Hebben een veiling. Stille veilingen zijn het makkelijkst te organiseren en brengen vaak het grootste rendement. Vraag lokale winkeliers als ze willen om goederen of diensten te doneren. Ze krijgen een mooi fiscaal af te schrijven, reclame en PR. Hebben spullen voor zoveel prijsklassen als je kunt vinden. Spa-behandelingen, hotel weekend en cadeaubonnen zijn grote verkopers.
 8. 8
  Houd een raffle 50/50. Kosten 5€ 0,00 dollar per ticket in te voeren. De winnaar krijgt de helft van het ingezamelde geld. Bijvoorbeeld: U krijgt 100 mensen een kaartje kopen bij 5€ 0,00 per stuk. Dat is 150€. De winnaar krijgt 75€ en je goede doel krijgt 75€. U kunt ook overstag op een andere prijzen die je kunt krijgen gedoneerd, zoals cadeaubonnen, om de loterij aantrekkelijker te maken. Hoe meer prijzen beschikbaar zijn, hoe groter de kans een persoon iets te winnen!
 9. 9
  Een goede manier om gemakkelijk geld voor uw gekozen goede doel te verhogen is om een lokale winkel te krijgen om iets, zoals het overgebleven gebak in de bakkerij sponsoren. U kunt dan verkopen ze de volgende dag.
 10. 10
  Wees creatief in uw fondsenwerving ideeën. Overweeg inclusief een online component aan uw fondsenwerving inspanningen. Maak een webpagina, stuur de link naar uw familie, vrienden, collega's, parochianen, teamgenoten, enz. en het verzamelen van donaties via credit cards online. Zie, of. Of hebben een andere organisatie dat je klaarstoomde met een "gratis clicks voor het goede doel" gehouden, waar gebruikers kunnen doneren aan uw zaak, door een bezoek aan sponsor sites. Zien. Het is gemakkelijk en eenvoudig, en elimineert de uitgaven veel tijd versturen van brieven, mensen bellen, en het organiseren van grote evenementen.

Tips

 • Bedanken. Als mensen iets te doneren, bedank ze alsof ze gaven een miljoen. Als ze niet doneren, dank hen voor hun tijd. Zij kunnen de volgende keer doneren.
 • Inspire donoren. Mensen zullen niet geld te doneren, tenzij ze geloven in de zaak. In elk fondsenwerving, duidelijk uw visie en waarom mensen moeten bij je aansluiten in deze zaak.
 • Wees creatief. Mensen zijn "hit up" voor je geld vanuit elke hoek. Opvallen.
 • Vergeet niet om creatief te zijn en om plezier te hebben tijdens fondsenwerving!
 • Wees eerlijk. Als u verloten een 10€ cadeaubon naar Denny's, doe een glamoureuze avond geen reclame uit voor twee.
 • Don 'doe het op je eigen. Werk samen met een familielid of een goede vriend kunt u gemakkelijk ontmoeten.

Waarschuwingen

 • Je zou kunnen krijgen vele afwijzingen voordat je een "ja".
 • Neem niet een "nee" persoonlijk. Sommige mensen kunnen niet geven, sommigen niet willen. Hoe dan ook, het is geen persoonlijke aanval op u of uw organisatie.