Wkonl

Hoe je eet lokaal in hawaii

Hawaï wordt de "smeltkroes" van de Stille Oceaan als gevolg van de grote verscheidenheid aan etnische groepen die wonen of bezoek de eilanden. Als gevolg hiervan, Hawaii heeft een keuken die vaak combineert met die van andere en heeft verschillende smaken van zijn eigen. Als je ooit reizen door Hawaii, jezelf niet beperken tot keten restaurants en fast food gewrichten. Uw culinaire ervaring kan net zo uniek als het landschap en de cultuur.

Stappen

Hoe je eet lokaal in hawaii. Vraag de lokale bevolking of de bewoners waar ze liever eten.
Hoe je eet lokaal in hawaii. Vraag de lokale bevolking of de bewoners waar ze liever eten.
 1. 1
  Vraag de lokale bevolking of de bewoners waar ze liever eten. De meeste van hen zullen waarschijnlijk direct je hun favoriete bord lunch plaats. Bord lunches komen met bolletjes rijst, een main voorgerecht bestaande uit een vlees of vegetarisch alternatief, en groente / pasta salade. Probeer items die je niet gewend bent, zullen zij worden voorbereid op manieren die traditioneel tot Hawaïaanse maat.
 2. 2
  Kies plaatselijke restaurants op nationale of internationale namen. De meest populaire lokale restaurant in Hawaii is Zippy's. "Zip Packs" en borden behoren tot de favoriete gerechten. L & L of Rainbow Drive Inn zijn andere populaire restaurants. Ga naar Tropical Taco plaats van Taco Bell. Krijgen koffie bij een lokale koffieshop in plaats van Starbucks. Ontbijten bij House of Pancakes of Koa Pancake plaats van genoegen te nemen IHOP voor uw favoriete pannenkoeken Ken's. In plaats van uw reguliere Baskin Robbins, ga naar Lappert's ijs.
 3. 3
  Reizen naar verschillende steden als je kunt en verken de lokale smaken. Rijden naar de / Haleiwa voor de beroemde scheerbeurt ijs. Koop produceren tegen een boerenmarkt plaats van naar de supermarkt. Hebben bento plaats van een broodje.
 4. 4
  Kijk voor de lokale lekkernijen, zelfs op nationaal winkelketens. Spam musubis kan gevonden worden op elke 7-11 en in de meeste plaatsen dat bord lunches verkopen. Kijk voor Furikake of met popcorn voor een hapje. Zelfs McDonald's biedt een lokaal geïnspireerde ontbijt bestaat uit rijst, eieren, en Portugese worst.
 5. 5
  Probeer nieuwe manieren van het eten van schaal-en schelpdieren. De meest populaire snack partij Ahi of tako porren. Sashimi en sushi zijn meer populair op de eilanden dan gekookte vis. Als je niet van vis, kunt u stoppen door een sushibar waar ze bieden niet-vis items, zoals groenten of vlees, verpakt in dezelfde stijl sushi. Gewoon omdat het een Japans eten betekent niet dat het niet zal worden voorbereid op een manier die uniek is voor de Hawaiiaanse eilanden!
 6. 6
  Proef exotische Hawaiiaanse desserts. Haupia (kokos pudding) is een beroemde dessert in Hawaiian luaus (een chocolade haupia taart wordt hier getoond). Ga naar een lokale snackbar en probeer een aantal li hing mui (zoute gedroogde pruimen). U kunt de zaadjes of pitloze versie van de pruim kopen. U kunt ook een poeder om dunk goodies (zoals gummy wormen of gummy beren) inch
 7. 7
  Heb wat poi. Deze traktatie is gemaakt van de taro plant, die werd geïntroduceerd en gegeten enkele eeuwen door de eerste mensen die in Hawaï aangekomen voor ongeveer 400 na Christus. Het blijft een favoriet onder de lokale bevolking aan deze dag. Kijk voor vers gemaakte poi (of maak het zelf door het mengen van gekookte taro wortel met water) en verwachten een delicate smaak. Als de poi is een paar dagen oud, het eten met gezouten vis of Lomi zalm op de zijkant. Als u ambitieus voelt, gebruik het om brood te maken. Hoewel veel lokale bevolking eet poi op zichzelf, weinig niet-bewoners genieten van het alleen. Probeer het in plaats daarvan als een jus op kalula varkensvlees en kool of laulau.
 8. 8
  Zoek een boerenmarkt en gaan! Op Kauai, een groep genaamd Sunshine Market loopt veel markten. Alleen kleine lokale telers mogen verkopen, en je kunt alles van kokosnoten en vruchten te varens en bloemen vers en tegen zeer redelijke prijzen te krijgen. Zorg ervoor dat je er vroeg - zal er een lijn en kraampjes snel uitverkocht.
 9. 9
  Vertrouwd te maken met de context van de Hawaiiaanse keuken. Verschillende gerechten en gewassen werd geïntegreerd in de Hawaiiaanse dieet als de bevolking en de economie veranderd. Het voedsel dat je tegenkomt is het resultaat van een unieke culturele medley.
  • Polynesische zeevaarders geplant taro, zoete aardappelen, yams, breadfruit, bakken bananen, kokosnoten en suikerriet. Zij brachten en aten varkens, kippen en honden en gaar ze in de aarde ovens genaamd IMU.
  • Captain George Vancouver brachten vee naar Hawaï in 1793. Zij vermenigvuldigd, werden gedomesticeerd, en werd een deel van de Hawaïaanse keuken.
  • Don Francisco de Paula Marin, een Spaanse botanicus en adviseur van koning Kamehameha I, groeide de eerste ananas, druiven en gebrouwen het eerste bier in de vroege jaren 1800.
  • Chinese immigranten geïntroduceerd, zoet en zuur, en dim sum; vervangen poi met rijst
  • Walvisvaarders brachten gezouten vis (later werd Lomi-Lomi zalm)
  • Koreaanse immigranten brachten en barbecue kuilen te gemarineerde vlees koken
  • Portugese immigranten meer nadruk leggen op varkensvlees, tomaten en chili peppers. Ze introduceerde ook forno, hun traditionele bijenkorf oven, voor Pão Doce, de Portugese zoet brood en malasada
  • Japanse immigranten brachten bento en sashimi, en sojasaus, tempura en noodle soep
  • Puerto Ricaanse immigranten gemaakt kruidig, Spaans-gekruide dikke soepen, stoofschotels, en vlees omzetten populaire gerechten.
  • Filippijnse immigranten geïntroduceerd erwten en bonen, de adobo stijl van azijn en knoflook gerechten en zoete aardappelen in plaats van rijst
  • Samoans gebouwd aarde ovens boven de grond en maakte poi van fruit in plaats van taro
  • Thaise en Vietnamese immigranten brachten Zuidoost-Aziatische citroengras, vissaus en laos
  • Europese militairen brachten Spam in hun rantsoenen, en het werd een goede bron van eiwitten bij het vissen niet is toegestaan ​​tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nu Hawaï is een van de grootste verbruikers van spam in de wereld.

Tips

 • Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen!
 • Breng het huis van sommige Kona koffie of macadamia chocolade voor vrienden en familieleden.
 • Als u niet wilt dat macaroni salade in een plaat lunch, verzoeken "alle rijst" met uw bestelling. Afhankelijk van het soort bord lunch, zullen ze ofwel weglaten de mac salade of geeft u een andere primeur voor rijst in plaats van het.
 • Afhankelijk van waar je heen gaat, bord lunches kosten tussen de 5€ USD naar 10 USD en€ musubis zijn 5€ 0,20 USD tot 5€ 0,90 USD (rassen zijn kip katsu, spam, hot dog, en spam / ei).