Wkonl

Hoe je gevoelige documenten te vernietigen


Elke maand ontvangt u een soort van documenten met gevoelige informatie op. Dit kan een bankafschrift, credit card statement, loonstrookje, of een ontvangstbewijs te zijn. Het gooien van deze dingen in de prullenbak is niet genoeg om hen te beschermen tegen nieuwsgierige ogen. Uw gevoelige informatie moeten onomkeerbaar worden vernietigd.

Stappen

Hoe je gevoelige documenten te vernietigen. Bepalen of het document echt moet worden vernietigd en als het weer nodig zal zijn.
Hoe je gevoelige documenten te vernietigen. Bepalen of het document echt moet worden vernietigd en als het weer nodig zal zijn.
 1. 1
  Bepalen of het document echt moet worden vernietigd en als het weer nodig zal zijn.
 2. 2
  Bepalen wat precies is prive-informatie die je niet zou willen worden gezien. Meer dan waarschijnlijk dat je het document wilt voor uw administratie te voeren, dus het is niet altijd nodig om het hele ding te vernietigen.
 3. 3
  Met behulp van een eenvoudige perforator, de gevoelige gebieden uitgesneden in stukken van confetti. Halve maan vormen zijn best. Als de confetti is alle kringen je niet genoeg stoten gebruiken.
 4. 4
  Knip het gebied met behulp van een exactomes als alle informatie die u wenst te vernietigen neemt een groot gebied (die veel perforators) of niet gemakkelijk toegankelijk is met de perforator. Laat een beetje extra lege gebied op ten minste een zijde.
 5. 5
  Wegbranden de gewraakte stukje papier zodra de informatie wordt uitgesneden.
 6. 6
  Vind een plaats met een minimale hoeveelheid brandbaar materiaal en weinig of geen wind.
 7. 7
  Houd de stukken met een tang of een ander hulpmiddel, zodat je niet hoeft te houden met je blote handen. Dit is ook belangrijk omdat het plaatsen van brandend papier in een lade of pan geeft geen goede luchtstroom en zal hoogstwaarschijnlijk niet volledig verbranden. Houd hem bij de extra lege gebied, want wat onderdeel is geknepen wordt niet verbrand.
 8. 8
  Laten vallen in het water een keer als het klaar is verbranding of klap op het (ervan uitgaande dat je niet overal erg stukjes as).

Tips

 • Een andere optie is om de documenten op te slaan op een veilige plaats en hen jaarlijks branden of kijk voor de gemeenschap versnipperen, die gratis of tegen een zeer kleine vergoeding kan soms de opbrengst gaat naar het goede doel het leuke van het communautaire programma is dat ze kunnen cd's, tapes vernietigen en soms zelfs harde schijven.
 • Het duurt twee mensen om dit te doen, maar verbranden het papier in een barbecue. Het vuur blijft gaan als je blijft de verlichting het elke 10-15 minuten en als je blijven toevoegen papier. Het duurt ongeveer 15-25 minuten om een ​​hele vuilniszak papier verbranden. Gebruik een metalen stok om het papier te bewegen, of anders niet al het papier zal worden verbrand. Als er iets anders in brand vliegt, hebben een tuinslang klaar, en hebben de tweede persoon spuiten met water. Als je klaar bent heb de tweede persoon spuit het royaal totdat het een zwarte en plakkerige textuur.
 • Bij het branden, goede ventilatie is belangrijk, niet alleen voor het inademen van rook vermijden, maar om een ​​volledige en correcte verbranding zorgen.
 • De meeste kantoren hebben papiervernietigers of opnemen vernietiging diensten. Neem contact op met uw office manager en kijk of je kan brengen in uw eigen documenten voor vernietiging.
 • Als u vaak gevoelige documenten te vernietigen, overwegen te investeren in een cross-cut versnipperaar. Ze zijn duurder, maar ze zullen u tijd besparen.
 • Branden het papier met andere stukken van oud papier vermengd zal betekenen dat als per ongeluk een deel van de overblijfselen van het oud papier vermengd niet verbrand zal helpen verwarren iedereen die probeert om het te lezen.
 • Voor zover het branden van de stukjes papier, probeer dan met behulp van een gietijzeren bad. Zorg ervoor dat er niets in de bodem, zoals plastic voetjes. Op deze manier, als het een of andere manier in slagen om uit de hand lopen, heb je het bad met een klaar levering van water.
 • Hoewel tijdrovend, zal een gum wrijven inkt, meestal door het wrijven van het papier.
 • Traditionele shredders (dat gesneden papier in stroken) niet iemand zal houden van het terug in elkaar zetten. Hand rippen is geen goed idee, hetzij, vooral op kleine documenten (het duurt 2 centimeter om uit te vinden van een persoon Social Security Number).

Waarschuwingen

 • Wees er zeker geen plastic te verbranden als het geeft giftige dampen ook rekening houden met de lokale burn wetten.
 • Zoals altijd, wees voorzichtig bij het gebruik van vuur.
 • Bij gebruik van een Exacto Knife, zich ervan bewust dat het oppervlak onder het papier bekrast wordt. Niet te vergeten Exacto Messen zijn scherp.